2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12862127 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe UEFA'ya kalırsa , UEFA'da final oynar. Sende ZTK'de çeyrek final oynarsın  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tugay

o kadar saçma yorumlar varki , en iyisi kap açıklanana kadar foruma girmemek , millet kendine gelsin. Görüşmek üzere :by2:

Aynen.Fikstür tff vs neyse de millet ne yazacağını şaşırmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 18:04:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tercih etmiyorlar sebep bu. 2 kişi var bilgi aldığım ikisi de aynısını söyledi. Yerine olacak olanı söylemeyeceğim benim sinirim kendime yetiyor şuan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

@ismailer_: Süper transfer için Başkanımız Fikret Orman pazarlıklarını sürdürüyor

Çok fena kafa buluyorlar bizle.
Dev dev diyip durduklari iste adebayor gecende alper bahadır yaziyodu gaz almak cok kolay bi adebayor yazarim gaz alirim diye bilmiyorlarki kimsenin gazini almaz adebayor
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Alper1903

@ismailer_: Süper transfer için Başkanımız Fikret Orman pazarlıklarını sürdürüyor

Çok fena kafa buluyorlar bizle.

Töbe töbe  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tercih etmiyorlar sebep bu. 2 kişi var bilgi aldığım ikisi de aynısını söyledi. Yerine olacak olanı söylemeyeceğim benim sinirim kendime yetiyor şuan.

Q7 mi, Campbell mi.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

Ulan Allah belasını versin diyeceğim bu düzendekilerin vermeyecek biliyorum. Daha ilk yarıdan fişimizi çekip stada bir şey bırakmak istemiyorlar.

Fikret orman stadı ekimde açamazsa ocakta yapacağı seçimde şampiyonluktan kopmuş takım ile beraber seçimi kaybeder. Artık beyazı kalmadı dediği tarihte açacak o stadı.
bugünden itibaren temmuz sonuna kadar çatını bitmesi gerekiyor ki çim işleri 1 ağustos itibaritle başlasın 22 günde bu çatının bitmesi imkansız ama imkansızı gerçekleştirmekte onların elinde gerekirse 200 adam daha alsınlar 1 ay için bu saatten sonra paraya bakılmamalı elinde parada var çünkü ama ben yetişme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum en gerçekçi tarih 1 kasım 30 kasım arasıdır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alper1903

Olcay?

Çevrimdışı TØLGA

Dzsudzsak'tan vazgeçilmek üzere bu arada bilginiz olsun.
sen rahat ol alıcam o koltuktan bunları ben 1 sene daha 3.lük vaat ediyirum blki 4 5te olabilir sabır edin  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Kimmiş çok merak ettim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

rvp'yi cok begenen bir adamim valla içim ciz ediyor. Rvp'nin ölüsü yeter . Yalniz o paralari katar ancak verir o derece yuksek rakamlardan bahsediliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 18:07:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Twitterı olan ne kadar varsa biraz olsun yüklensin. Dzsudzsak için devamlı twit atın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kim?

Tıfılı mı diyorsun. @Çağrı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla bu saatten sonra, ne remy keser insanları, ne Rhodolfo nede Dzsudzsak .

RVP den falan önce getirecektin bunları. Strateji iyi kurulamadı.

Çevrimdışı Tolga

Affelay mı yoksa
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Gencler bu sene transfer yapmayalim para kasada kalsın seneye bakarız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Bertug

Ne tercih etmemesi abi allah aşkına. tercih etmeyecekleri adamla baştan görüşmezlerdi. pazarlık yapacağız diye elin kulüplerini bezdiriyorlar farkında değiller.

Çevrimdışı talha

Dzsudzsak'tan vazgeçilmek üzere bu arada bilginiz olsun.

Bu adamı da almayı beceremiyorlarsa istifa etsinler
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı Tugay

tff,mhk değilde bu yönetim yüzünden şampiyonluğa olan inancım sarsılır.Kazanılan parayı doğru kullanacaklarını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Campbell mı Affelay mı ? :D

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Renton

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler fikstür şöyle fikstür böyle falan boşa ağzımızı yormaya gerek yok. Ben şenol hocaya güveniyorum. Derbilerde Bilic in Beşiktaş ı değil, Şenol Güneş'in takımı oynayacak. Yine de tek isteğim olimpiyatta oynanmasın derbiler. Umarım da oynanmaz

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi