2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868436 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı halvetifarazi

Senin başkanın çıkıp elini masaya vuracağına, hakkı yendiğinde cayır cayır hakkını arayacağına, gece sahur akşam iftar programına çıkarsa dj maslarında,denizde teknelerde, stad inşaatında fenerli muhabirlerle sarmaş dolaş poz verirse,
herkese çiçek mavi boncuk dağıtırsa,

-  arka arkaya 4 maçın cuma gününe de koyulur,
-  her sene tüm derbilerin ilk yarıda da oynanır,
-  her derbide hakemler hakkını yer,
-  her anadolu ile olan maçında oyuncuların doğranır,

Takımını da başkanını da kimse ciddiye almaz. Böyle ligin sahipsiz gariban çocuğu gibi vurdukça vururlar.

Fikret Orman bu şekilde pasif kaldığı sürece Beşiktaş'ın Türkiye 1. Liginde şampiyon olması imkansız. Burası Türkiye maalsef hakkını yedirmemek için bağırıp çağırmak zorundasın. Sen sustukça üstüne gelirler.

Her zaman dediğim gibi o yüzden fazla bir beklentiye girip üzülmeyin.Transfere falan umut bağlamayın. Türkiyede masa başı olmadan şampiyon olunmaz.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar lütfen ne olimpiyatı ya? nereden çıkartıyorsunuz olimpiyat işini? Başakşehir bildirilsin tff ye, ts maçıda fb maçıda, uefa maçlarıda orada oynansın.

sen iyi niyetli düşünüyorsunda , daha ligden kopmadan derbi galibiyetine susamış 75.000 kişinin parası mı, 15.000 mi 20.000 mi ne kapasiteli Başakşehir mi? Sence hangisini seçer yönetim ?

Çevrimdışı Anıl

malesef kötü kura.

havalar sıcak agustos ayında Ts maçını Olimpiyatta 70 bine oynayalım bence ama zemin için şimdiden bakım yapmaya başlasınlar sonra bu nedir demeyelim. 6. hafta Fener maçını da başkanın verdiği tarihe bakarsak Vodafone da oynuyoruz  :) :ebebe: diyemiyorum malesef onu da Olimpiyatta  :bawling: :bawling:
Olimpiyatın zemini tamamen değişmiş ama bence 70 bin kişiyi falan bırakıp başakşehirdeki oynamak lazım 15 bin kişiyle :)

Çevrimdışı Türkay

Başakşehir diyoruz da Fikret Orman geçen günlerde demişti kombine 20.000 lere dayandı diye. Başakşehir stadı 17 bin kişilik orası da olmayabilir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fr1xsivE

Suna bakarmısınız adamlar 11 haftanın 10 unda istanbuldalar.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

sen iyi niyetli düşünüyorsunda , daha ligden kopmadan derbi galibiyetine susamış 75.000 kişinin parası mı, 15.000 mi 20.000 mi ne kapasiteli Başakşehir mi? Sence hangisini seçer yönetim ?

eh para diyorlarsa önemli olan ki o maçlardan kazanılan para, bazı gereksiz futbolcuların maç başısını karşılamayacak, olimpiyat seçsinler. Geçen sene ağladık, bu sene yine aynı hatayı yapsınlar para için.

İnsanlar için zaten din iman para anasını satayım. Sonra ikna etmeye çalışırsın bursayı mursayı, gelin başka yerde oynayalım diye.

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca Olimpiyatta oynamaz.

Çevrimdışı Türkay

Konya bildirilmeli bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

3 puan alamadıktan sonra yemişim olimpiyattan gelen parayı
atmosfer olsun yenelim 20000 kişilik stadda olur
ama gelde anlat adamlara...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Bu tabii ki tesadüf değil.

Ve adilik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu nedir kardeşim kimse mi masaya yumruğunu vuramaz koskoca camiada :s20:

3 sezondur stadımız yok ve üç sezondur da ne hikmetse ilk yarı tüm derbiler olimpiyatta oynanıyor bu ne biçim iştir lan?! :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@sametbastas: Galatasaray, Şampiyonlar ligi maçları öncesi hep İstanbul'da ve ikinci yarı tüm derbileri TT Arena'da! Tesadüfün böylesi!

Çevrimdışı Ergin1903

Demirören geliyor aklima valla cildiriyorum. Böyle bir (Hakaret Yasak)₅ olamaz.

Çevrimdışı Alper1903

6. haftaya yetiştirilmesine ihtimal bile vermiyorum, bari ikinci derbiden olmayalım.

Çevrimdışı Kemal

Ne oldu bugün KAP lar geliyordu , ne gelen var ne giden yine.

Çevrimdışı Tolga

Konya bildirilse ne olacak.

Geçen sezon Gs kabul etmedi ne oldu gittik Olimpiyat'ta oynadık yine aynısı olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şu teyit edilebiliyor mu şuan bilmiyorum uğraşacak gücüm yok, ama bu gerçekse, hiç boşuna konuşmayalım..

Konya bildirilse ne olacak.

Geçen sezon Gs kabul etmedi ne oldu gittik Olimpiyat'ta oynadık yine aynısı olacak.

Geçen sene başlamadan TFF ye olimpiyatta oynayacağız dedik. Bu sene olimpiyatı söylemeyeceksin.

Çevrimdışı Ayberk

abi ben laf ediyorum fikret orman'a. başkan seçildiyse bütün bunları göz önüne alacaktı. evet hepsini yapacak. yönetimini ona göre kuracak. tek başına yapsın demiyoruz zaten. iftarlara biraz az katılır, televizyonlara biraz daha az röportaj verirse belki yapabilir bunları.
Statta başkan mı çalışıyor ? Transferleri başkanın mı yapması gerekiyor ? Millete beyaz yalanlar söyleyen kim çık adam gibi doğruyu konuş devre arası açılacak de hiç kimse bir şey demez. Ama bizim başkan 2-3 bin kombine 10 tane de fazladan loca satacağım diye taraftarı kandırıyor sonra tabi ki eleştirir millet. Neyse konu dışı yapmayayım daha fazla.
MHK'den memnunuz diyen Fikret Orman değil miydi?
Aslında ne stat Başkanın işi, tesislerden sorumlu yönetici var.
Ne transfer başkanın işi( bu iş için profesyonel tutarsın yapar yada erdal torunoğullarına sınırsız yetki verirsin yapar)
Stadı ben yapıyorum, oyuncuları ben izliyorum diyorsa başkan, e bende ondan bekleyeceğim bundan doğal ne olabilir.
Birşey de diyen yok halbuki. Ekstra ekstra ekstra çalışıp o stadın 2.5 ayda maç oynanır hale gelmesi lazım.
Senin başkanın çıkıp elini masaya vuracağına, hakkı yendiğinde cayır cayır hakkını arayacağına, gece sahur akşam iftar programına çıkarsa dj maslarında,denizde teknelerde, stad inşaatında fenerli muhabirlerle sarmaş dolaş poz verirse,
herkese çiçek mavi boncuk dağıtırsa,
-  arka arkaya 4 maçın cuma gününe de koyulur,
-  her sene tüm derbilerin ilk yarıda da oynanır,
-  her derbide hakemler hakkını yer,
-  her anadolu ile olan maçında oyuncuların doğranır,
Takımını da başkanını da kimse ciddiye almaz. Böyle ligin sahipsiz gariban çocuğu gibi vurdukça vururlar.
Fikret Orman bu şekilde pasif kaldığı sürece Beşiktaş'ın Türkiye 1. Liginde şampiyon olması imkansız. Burası Türkiye maalsef hakkını yedirmemek için bağırıp çağırmak zorundasın. Sen sustukça üstüne gelirler. 
Her zaman dediğim gibi o yüzden fazla bir beklentiye girip üzülmeyin.Transfere falan umut bağlamayın. Türkiyede masa başı olmadan şampiyon olunmaz.
Meyve veren ağaç taşlanır bu ülkede. adam çalışıyor, niye çalışıyor ki başkası var ona versin'e geliyor laf. kardeşim başkası da var tabi bu bir ekip işi ama ekibin bir de başındaki kişi var. Beşiktaş'a karşı adalet bugün mü çıktı karşınıza. bu sene her derbide ve en fazla kırmızı yiyen takım Beşiktaş değil mi. yapabileceği şey var yapamayacağı var, mesela Kasımpaşa maçını tekrar edilmesi gibi ama her seferinde önüne taş koyuluyorsa artık bu 1 kişiyi aşmıştır, burada vazife camiaya düşer. elini taşın altına sokmadan bir başkasının çingene gibi bağırmasını bekleyemezsin, bu senin acizliğindir. dopingli malatyalılar, teşvik primli denizli, 8 yiyen zalad, 5 kırmızıl samsun maçı vs vs bunlarda Fikret Orman mı vardı? siz kendinize kurban arıyorsunuz beyler ama Beşiktaşı kurban ediyorlar. biraz da burdan bakmayı deneyin
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Tolga

Diyecek söz yok yazıklar olsun.

Çevrimdışı Çağatay

Ne oldu bugün KAP lar geliyordu , ne gelen var ne giden yine.

bugunu de fikstürle yedik işte ne güzel dimi
ama farklı oldu bak mesela
dün, evvelsi gün transferden dolayı deliriyoduk
bugun fikstürden dolayı deliriyoruz
bizde yol çok  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demirören geliyor aklima valla cildiriyorum. Böyle bir (Hakaret Yasak)₅ olamaz.
Buradaki büyüklerimiz yönetimimiz tarafından Demirören desteklenince bunda bile iyi niyet ve hayır aramaya çalışıyorlardı. Son fikstür çekiminden sonra ne düşünüyorlardır acaba buradan kendilerine sormak istiyorum?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Geçen sene başlamadan TFF ye olimpiyatta oynayacağız dedik. Bu sene olimpiyatı söylemeyeceksin.
Şenol Hoca zaten İstanbul dışında oynamaya karşı.

İstanbul'dan bir stat her türlü bildirilecek o işi unutun yani.

Transfersizlik..

İftar saatinin sıkıştırması..

Fikstür.

Bugün patlarım ben bi yerde, birine.

Çevrimdışı Çağatay

Diyecek söz yok yazıklar olsun.

şl fikstürüne güç yetmediği için
ee naapsınlar şeref yoksunları buraları ayarlıyorlar işte