2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12883840 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Harbi ospina ya ilgi varmı acaba ya? Veya fiyat sorulmuş mu? İngiltereye kadar gidip hatta Arsenal e kadar gidip Campbell ı alırken Ospina yı sormamak olmaz heralde.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şenol Güneş'in ciddi anlamda kayda değer başarıları var.

Dünya Kupası 3.lüğü apoleti, Trabzonda 2.likleri ve Türkiye kupası gibi.

Aynı zamanda oyuncu da yetiştiriyor. Diğerleri tamamen vasıfsız.

Uğur tütüneker osmanlısporu süper lige çıkardı ayrıca 1 sene de rizeyi kümede tuttu diye biliyorum, şimdi hocayı başarısız olarak görüyorsan bence doğru değil bir sürü kriter var.
Takımların süreki hoca değiştirmesini eleştiriyorsun çok doğru katılıyorum.
Hocalar da 15 hafta bir takımda 15 hafta başka bir takımda. 2 senede 5-10 takım görüyorlar. Neye göre değerlendirecez bunları.

Çevrimdışı Hicks

Süper Lig'e çıktıktan sonra takımın hocanın falan dağıtılmasına hastayım ben de. Kardeşim o takımı bu oyuncular, bu hoca şampiyon yapmadı mı? Şampiyon takımı neden dağıtıyorsun? Yap 3-4 takviye devam et, kalıcı ol. Biraz para görünce takımı dağıtıyorlar ondan sonra da geldikleri gibi geri gidiyorlar. Bence komisyon yeme ve para götürme basamağı olarak görüyorlar Süper Lig'e çıkmayı, yoksa yapılanların hiç bir açıklaması yok futbol penceresinden bakıldığında...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Uğur tütüneker osmanlısporu süper lige çıkardı ayrıca 1 sene de rizeyi kümede tuttu diye biliyorum, şimdi hocayı başarısız olarak görüyorsan bence doğru değil bir sürü kriter var.
Takımların süreki hoca değiştirmesini eleştiriyorsun çok doğru katılıyorum.
Hocalar da 15 hafta bir takımda 15 hafta başka bir takımda. 2 senede 5-10 takım görüyorlar. Neye göre değerlendirecez bunları.
başarısız iyi bi hoca olduğunu düşünmüyorum uğur tütünekerin potansiyel yok bi kere en başta

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İngiltereye gitmişken, keşke remy ile birlikte sanogo da alınsa. 1-2 arasına bitebilir o transfer de, arsenal düşünmüyor.

Pektemek yerine sanogo olsa kadroda fena mı olur. Remy Sanogo cenk ömer falan

başarısız iyi bi hoca olduğunu düşünmüyorum uğur tütünekerin potansiyel yok bi kere en başta

potansiyelden kastın büyük takımlar ve büyük hedeflerse ben bunu anlatmıyorum küçük takımlar ve küçük hedefler için uygundur. Bu adamların küçük takımlarda elden ele geçmesi beni şaşırtmıyor.
Hocalardan ziyade takımların idare anlamında sorunu olduğunu ve sürekli hoca değiştirmesini yanlış buluyorum.
Yani yenimalatyaspor un başına geçse ptt ligde neden geçti demem. ptt liginde ilk 5'e oynasa kendisini devraldığı takım bazında başarılı bulurum. Adam gsye fbye bjkye gelse şampiyon yapar çok büyük hoca demiyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ya böyle oyuncular alsak aslında fena olmaz:

Breel Embolo
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

İngiltereye gitmişken, keşke remy ile birlikte sanogo da alınsa. 1-2 arasına bitebilir o transfer de, arsenal düşünmüyor.

Pektemek yerine sanogo olsa kadroda fena mı olur. Remy Sanogo cenk ömer falan

Demin de bir arkadaş ikinci forveti altidore yapalım demişti 2.forveti düşünmeye başladık hayırlı olsun  :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Loic Remy'nin Beşiktaş'a transfer oranı 1.70'den 1.25'e düşürüldü

Böyle bir haber var. Şimdi bu iyi mi kötü mü  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

Her kuşu sevdikte bir leylek kaldı , forveti bitirdikte yedek forvet transferimiz kaldı , o dediğiniz yedekleri alsa Başkan , forvet transferinden vazgeçer size bu yeter der.

Demin de bir arkadaş ikinci forveti altidore yapalım demişti 2.forveti düşünmeye başladık hayırlı olsun  :kop:

Duşunursen başarı gelir ama. Ben demiyorum ki sola remy ileriye gomez llorente falan.

Sanogo genç alınabilecek oyuncu. Tercih eder mi bilmem. Ama pektemek yerine oyuncu necip yerine oyuncu bakmaya başlarsak buyuk hedefler koyabileceğiz kendimize.

Çevrimdışı Anıl

İyi abi :)

Barcelona getafe maçında barçaya 1,05 oran vermekle eş değer bu. Bitmiş transfer resmen.

Çevrimdışı Anıl

Başkan'ın almaya gittiği forvetin Remy olmadığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Barcelona getafe maçında barçaya 1,05 oran vermekle eş değer bu. Bitmiş transfer resmen.
Robinho'yu hatırlatırım  :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Hayırlı olsun diyelim Hasan abi  :mj: :evillol: :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Korkum bize 0.25 düşmesin  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Korkum bize 0.25 düşmesin  :lol:
.25 düşse sıkıntı yok da 1/3 düşerse sakat

Çevrimdışı Tolga

Kimle uğraşılıyor bilmiyorum ama en sonunda Remy gelecek ve baya iyi transfer yapmış olacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Başkan'ın almaya gittiği forvetin Remy olmadığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilemiyorum :)
Söylesinler ki heyecan olsun işte. Haha soyleniyor ediliyor hep aynı terane.

Çevrimiçi Samet Ç

Adebayor'dur o zaman. :D Şenol hocanın isteklerine göre.

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca bugün Kap falan beklemeyin. Fikret Orman ne zaman birini almaya gitse 2 ay uğraşıyoruz o adamla.  :)

Çevrimdışı can1903

Yeni forvet belli olmuş. Şinasi ile yıllık 5 M € anlaşılmış.  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..