2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907187 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

İngiliz Basını, Beşiktaş'ın Chelseali oyuncu Loic Remy'i kiraladığını duyurdu.

Demba Ba’nın ayrılışın ardından forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, kararını Chelsea’nin Fransız golcüsü Loic Remy’den yana kullandı.

Beşiktaş Yönetimi, Demba Ba transferinden bu yana gelen Chelsea ile iyi ilişkilerini kullanarak sonuca ulaştı.

The Times’ın iddiasına göre, Siyah-Beyazlılar, Remy’nin kiralanması konusunda Chelsea ile el sıkıştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

İddialara karnım doydu vallaha. Kap haricinde hiç bir habere inanmam artık.

Çevrimdışı Efe

Sneijder mac secmedi mi ? İstedigi macta oynamadi mi? kaldiki RVP ingilterede mac secen adam, bakalim adamlar  rvp mac secmeye basladiginda ne yapacaklar. Kaldiki 2 m alan adamda madem 6.5 aliyor buyursun o takimi kurtarsin der. Takim icinde dengelerin olmasi laizm. Fener bir yerde cok kotu patlak verecek bakalim nerde.
remy kiralık cuzdcak 4 yıllık alınmış sanki sen nedersin abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Sen hesap kitap ile kurtulduğunu filan mı sanıyorsun Galatasaray'ın gerçekten?

Bu işin Allah'ı hem de onların lisesinden çıkma takımın battığını duyurdu.

Sonra saraya çıkıldı ve takım yürüyor. Yapma artık Ozan eleştirin de sağlam kazığa bağlayın yaparken bunu.

Şu şerefiszlerle karşılaştırmayın bizi.

ne eleştirisi yahu dogru bu dogru kabullen kabullenin

biz batsak dahi bunun reklamını dogru yapmamız gerek fedayla yaparsan sonuclarına katlanırsın
buradaki tanıtımı buradaki dogruyuda işin kuralına gore aktaracaksın
arka planda ne halt yediğin bizim umrumuzda değil suan bize birsey yansıtılmıuyorsa o iş dogrudur bu kadar
birazda bu acıdan bak ne saglam kazıgı banane saglam kazıgından adam fttp midir ne haltsa ona takılmıyorsa
bu iş bu kadardır onlar iyidir bizkotuyuzdur bu kadar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi mayguntr

Hadi Fener'i bu kadar konuşuluyor anlarım da Gs'nin neyini konuşuyorlar daha hala çözebilmiş değilim. Bir tek Podolski (bitik) aldılar isim olarak bunun yanında Bilal Kısa ve Jem Karacan'ı aldılar bu yüzden mi bu kadar çok konuşuyorlar?
Adamlar zaten Şampiyonlar ki onların taraftarları bizden bile daha çok isyandalar adam alınmıyo diye , bi düşün yani geçen 4 senede 3 şampiyonluk almış Ş.ligi çeyrek final görmüş takımın taraftarı diyoki onlar bu kadar transfer yapıyo sen yerinde mi sayacaksın isyan ediyo biz üçüncü olduğumuz kadroda en önemli oyuncumuzu satmışız nerdeyse 1 ay var sezonun açılmasına 2 tane Bek aldık biri geçen sene ligde 10 uncu sıralarda olmuş takımın serbest kalmış bek'i diğerine laf etmiyorum ama o bölgede 1 tık bizi yukarı taşıyan bir bek 3-4 tık değil kısaca çok iyi adamlar lazım bize ve hemen lazım. :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın yerinde olsam bugün masaya yumruğu vurup resti çekerdim. Aynısını Detmann yaptı üstüne hemen iki iyi transfer yaptılar baskette.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:15:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ne eleştirisi yahu dogru bu dogru kabullen kabullenin

biz batsak dahi bunun reklamını dogru yapmamız gerek fedayla yaparsan sonuclarına katlanırsın
buradaki tanıtımı buradaki dogruyuda işin kuralına gore aktaracaksın
arka planda ne halt yediğin bizim umrumuzda değil suan bize birsey yansıtılmıuyorsa o iş dogrudur bu kadar
birazda bu acıdan bak ne saglam kazıgı banane saglam kazıgından adam fttp midir ne haltsa ona takılmıyorsa
bu iş bu kadardır onlar iyidir bizkotuyuzdur bu kadar

Türkiye'ye hoşgeldiniz.

Sonuca giden yolda her şey mübahtır, yapılanın yapış yönteminin hiçbir anlamı yoktur.

O zaman kolayı var. Ethem'i yapın başkan üst üste 3 yıl şampiyon yapar, hakemler bize çalışır her türlü pislik döner ama umrumuzda olmaz.

İçinize sinerse, benim içim almaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Remy e 3.5 vermemizden anlayacaktık transferin kısa zamanda olmayacağını  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Şenol hocanın yerinde olsam bugün masaya yumruğu vurup resti çekerdim. Aynısını Detmann yaptı üstüne hemen iki iyi transfer yaptılar baskette.
2 tane yaptık sustuk sonra gene  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı musacn1903

Remy kiralik gelmesinde bi mahsur yok bence çünkü adam chelsea nin yedek forveti oda kendini ispatlamak için oynayacak . Nasılsa chelsea ye dönersem ilk 11im garanti diyecek halde değil ya suan . O yuzden kiralikta olsa maksimum katkıyı verecektir.

Çevrimdışı ZEKI

remy kiralık cuzdcak 4 yıllık alınmış sanki sen nedersin abi :icool:

remy degilde dsudzaki tahmin ediyordum.

Çevrimiçi Samet Ç

2 tane yaptık sustuk sonra gene  :evillol: :evillol:
Devamı gelecek bekliyoruz :D

Çevrimdışı TØLGA

zeki abi grubda zehri veriyormuşun öyle diyolar söylede bizde bilelim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:18:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok fazla uzadı. İş artık haddini aştı.

5 hafta sonra lig başlıyor bu artık tamamen saçmalık savunulacak yanı filan da kalmadı.

Ne yapacaksın 1 haftada 6 imza mı gelecek?

Bu nasıl hesapsız kitapsızlık böyle. Kono gelmeyeceğini 100 kez belli etmiş sen Dzsduzsak için görüşmeye geçen hafta başlıyorsun 1 aydır aklın nerdeydi ya? Nerdeydi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Duyum muyum birşey atında, youtube açalım izleyelim sabaha kadar. Şuan helva gibi oldum, her ismin gideri var.

Çevrimdışı TØLGA

Devamı gelecek bekliyoruz :D
sponsor olmadan hiçbirşey olmaz orada bakma sen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Türkiye'ye hoşgeldiniz.

Sonuca giden yolda her şey mübahtır, yapılanın yapış yönteminin hiçbir anlamı yoktur.

O zaman kolayı var. Ethem'i yapın başkan üst üste 3 yıl şampiyon yapar, hakemler bize çalışır her türlü pislik döner ama umrumuzda olmaz.

İçinize sinerse, benim içim almaz.

abi cag değişti gerekirse buda olacak
mideye falan bakmaz bu işler cok guvendiğin adamlar  kim gelse zaten oyle olacak
bu kulup eninde sonunda satılacak bari o doneme kadar sancılı geçmesin nasılsa borc aynı dondurulme ihtimali hiç yok
bu sebeble pislikler gerekirse en babasıyla yapılacak yeterki bize yansımasın o locayı satıyorsan sattıktan sonra ogreniyorsak
diğer pislikleride boyle yaparsın olur biter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

bence 2 side tamam artık farklı bir oyuncu olacağını düşünmüyorum roudolfoda geldi heralde 3 transfer netleşti artık bayrama kadar 3 ü de gelecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

5 hafta sonra lig başlıyor bu artık tamamen saçmalık savunulacak yanı filan da kalmadı.

Bu nasıl hesapsız kitapsızlık böyle. Kono gelmeyeceğini 100 kez belli etmiş sen Dzsduzsak için görüşmeye geçen hafta başlıyorsun 1 aydır aklın nerdeydi ya? Nerdeydi?

seni böyle görünce çok mutlu oluyorum ben ya.. Bir gün herkes 15 dakikalığına da olsa böyle olacak işte.

Çevrimdışı TØLGA

aaaa eleştirmeyelim yönetimi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

sponsor olmadan hiçbirşey olmaz orada bakma sen
İntegral ile devam ederler  futbol takımına da sponsorluk istiyorlar orada anlaşmazlık var ama hallederler bir şekilde. Neyse konu dışı yapmayalım.  :D

Çevrimdışı ZEKI

zeki abi grubda zehri veriyormuşun öyle diyolar söylede bizde bilelim  :biggrinking:
gruba mi  :alala: :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:20:58
  • Beşiktaş / Bodrum
abi cag değişti gerekirse buda olacak
mideye falan bakmaz bu işler cok guvendiğin adamlar  kim gelse zaten oyle olacak
bu kulup eninde sonunda satılacak bari o doneme kadar sancılı geçmesin nasılsa borc aynı dondurulme ihtimali hiç yok
bu sebeble pislikler gerekirse en babasıyla yapılacak yeterki bize yansımasın o locayı satıyorsan sattıktan sonra ogreniyorsak
diğer pislikleride boyle yaparsın olur biter

Yapsınlar kardeşim alsınlar 3 şampiyonluk.

Diyorum ya benim içim almaz ben 3 eksik sayarım.

Ben bu takımı bunlar için tutmuyorum. Beni tatmin etmeyecekse o başarı 10 milyon sokakta sevinsin umrumda olmaz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Pazarlık önemli tabi  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alper1903

Hayir kimi aliyorsun ben anlamiyorum ki. Ronaldo-Messi-Ibrahimovic'i mi aliyorsun da bu kadar uzadi transfer? Alacagin adamlar; Remy, Dzudsak, Rhodolfo, Douglas, Campbell falan. Bu kadar da zor olamaz su transferler.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK