2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12899668 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Olcay : bjk tv de az önce : Ama bizim oturmuş kadromuz varki başkaları transfer yapıyor diye bu takimin transfere ihtiyacı yokki

Hee hee anlat geçen yıl bağıra bağıra sampiyon oldunuz ondan önceki yıl 2.olup cl ye gittiniz ya
Beşiktaş kimlere kalmış şu laflara bak.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, bu seneki gider bütçesi 440 küsur milyon tl evet. Bunun açılımında futbol şubesi kalemi  yanlış hatırlamıyorsam 120 milyon gibi bir şeydi. Geri kalan harcamalar, sermaye, amatörler, idari, faizler, inşaat ve benzeri.

Bunun üzerine bu yil için 20 m gibi bir aşım ve açık verme hakkımız var ki bununla 140 milyon yapıyor.

Mesela herkes kasada demba'dan gelen 13 milyon var sayıyor ama onun bu sene alınacak diyelim ki 10 , bir de bizim çelsiye olan bu seneki taksidimiz var, diyelim ki 2.. elde kalan aslında 10-2= 8 milyon ero gibi bir şeyler.
o ondan düşmez ama hesaplar genel yapılır borç kulüp hesabına girdiği anda artık genel borçlar içindedir rakiplerimizinde bütçesinin içinde diğer kalemler var
sonuçta ben bunu karşılaştırma için söyledim yoksa her türlü gider ve gelir aynı havuzun içinde dembaba ya ödenecek borç zaten bu bütçenin içine dahil edilmiştir ama satıştan doğan kâr bütçeye dahil değildir müneccim değillerki şu fiyata satacağız diyipte bütçe gelir kalemine dahil etsinler atınç falan bunlar hep süpriz gelirler. @mehmetthedum

Çevrimdışı Kemal

Bu düşünceye sahip olanların atladığı ise şu;

Onlar bu yatırıma rağmen başarısız olursa batmazlar. Kurtarılırlar.

Beşiktaş ise batar. Risk alacak durumumuz yok. Bu kulübün tamamen batmasını bekleyen 50 milyon insan var piyasayı 2'ye bölüşmek için.

Kurtaran çıkmayacağını da 2011'de gördük.

3 kulübün borçlarına bakınca o çıkmıyor kardeşim

Bu yıl neden acaba tarihin en çok firması satıldı stat olsaydı full kombine ye oynayacaktik,  Kartal yuvaları kendi rekorunu kırdı

Ba kaç maç aldırdı , maç başı tff veya uefa veya uefa bir sonraki maç gişe si gelirleri , total ne kazandırdı.

Acaba risk RVP mi yoksa mitroglou gibi Pasifi alıp , ekmecigimizi kemirip popomuzun üstüne oturmak mi ?

Haa sistem takimiyiz ya sisteme ya tutarsa , tabi Nasrettin hoca hesabı

Çevrimdışı ozan062

canım suna sıkkın adamlar kampın  basına bu oyuncuları katıyorlar
ve bunu yapan yine üstteki iki takım

yıllardır olmayanı yapıyorlar biz ogrenemedik bunu

biz yine sona bırakıyoruz ve bir arpa boyu yol almıyoruz  ıstıkrarlı bir yonetime ragmen işte hep bundan kaybediyoruz
yapamayanı yollayacaksın ne güzel oyuncular gidiyor hocalar gidiyor ama orada kemiklesenler var bir türlü gidemiyorlar..
vardarı bile yediler...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Bu taraftarı kanser etmekten hoşlanıyorlar heralde.  :s20: :bawling: :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Bu düşünceye sahip olanların atladığı ise şu;

Onlar bu yatırıma rağmen başarısız olursa batmazlar. Kurtarılırlar.

Beşiktaş ise batar. Risk alacak durumumuz yok. Bu kulübün tamamen batmasını bekleyen 50 milyon insan var piyasayı 2'ye bölüşmek için.

Kurtaran çıkmayacağını da 2011'de gördük.

İşi biraz demagojiye vuruyorsun bence. Yani Rvp'ye senelik 6 milyon euro versek, bu paranın tamamını klüp verse, bu Rvp futbol anlamında bize hiç bir katkı sağlamasa(sence yüzde kaç ihtimal?), forma satışından hiç para kazandırmasa(yüzde kaç ihtimal?), kombine sattırmasa(yüzde kaç ihtimal?), yani demem o ki her şey kötü gitse, beşiktaş bu riski aldığı için batar mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek çok mutsuzmuş kendisine gelen eleştiriler canını sıkıyormuş beyefendinin.

Çevrimdışı Savaş

Anlaşılmıyan birşey var. RVP'nin parasının tamamını biz vermeyecektik arkadaşlar. Nerde bizde bu adama senelik 5 milyon verecek bütçe? Böyle bir transfer kovalanıyorsa kesinlikle bir sponsor veya güvenecek birşey vardır.

Tutupta transferden gelecek tüm paranın bu adama bağlanıp başka transfer yapılmaması gibi bir saçmalık olabilir mi? Hadi onu geçtim Fikret Orman bir adama kendi başına bu sıkışıklıkta senelik 5 milyon verir mi?

Herkes işin muhasebesinde, senelik bu adama bu kadar para vermek saçma derdinde sanki paranın tamamı bizden çıkacak. Konuşulan adam Rvp.. Farkındasınız dimi?

RVP'nin Ölüsü 25+ atardı bu ligde. Fernandao bile 20+ attı sadece ligde geçen sene.

Sanki bi önceki forvetimiz Aguero'ydu da RVP'yi beğenmeyenler var burda. Sizce Ba'dan sonra Mitroglou keser mi bu taraftarı? Bu forumdaki taraftar yapısı dışardakinden çok farklı. Evet burda mantıklı düşünen insanlar var ama buraya bakmayan, okumayan taraftar yıldız bekliyor. Lukaku'ya inanan adamlar var Allah aşkına.. Tutupta sen Mitro'yu getirirsen elalemin forveti RVP bizimki Mitro demeyecekler mi sanıyorsunuz? Şurda Q7 içinne kadar yaygara koparıldı görmediniz mi? Burda ise isteyen sayısı elin parmağı kadardı.

Herneyse adam Fener'e gitti sonuçta ama yanlış düşünceler var.

Şahsi düşüncem Mitro'nun gelse bile 15 civarı bir rakam görebileceği.. Ben bu adamdan ümitli değilim.

Ama kimse kusura bakmasın RVP hem performans, hem karakter olarak tam bizlikti.. Olurdu, Çok da güzel olurdu.. İki sene oynatıp Katar piyasasından çok da güzel para kazanılırdı ama olmadı.

Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

Pektemek çok mutsuzmuş kendisine gelen eleştiriler canını sıkıyormuş beyefendinin.

Tek taraflı feshetsin sözleşmesini o zaman.

Çevrimdışı talha

Korktuğum başıma geldi haydi geçmiş olsun. Artık Remy le gelse beğenilmeyrcek dahada beteri mitro gelirse ortalık karışacak
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

olcay efendi rop de diyorki

senol hocada alman disiplinini gördüm diyor umutluyum diyor
yazıklar olsunki bunu simdiye kadar saglayamayanlara
yani boyle large bir adam vamrıs basımızda iki senedir bari bir çözüm üreteydiniz

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

O zaman gitsin kapı açık  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

olcay efendi rop de diyorki

senol hocada alman disiplinini gördüm diyor umutluyum diyor
yazıklar olsunki bunu simdiye kadar saglayamayanlara
yani boyle large bir adam vamrıs basımızda iki senedir bari bir çözüm üreteydiniz
Bunu bugün Beck'de dedi.

Çevrimdışı Kemal

Ya pektemekle imzalamazsin zaten onun yıllık maaşını da Rvp ye aktarırsin , RVP cenk ömer olur

Bu arada 2011 diyosun ben Simao Guti q7 malmeida gibi isimlerden bahsetmiyorum bu isimlerle onların alakası yok @Çağrı

Çevrimdışı TØLGA

Bu biten kaçıncı transfer.  :D
vallaha bende bilmiyorum artıkkkkkkkk öhhhh geldi bana
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Alman disiplini mi ne güzel  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ferdi1903

Beşiktaş kimlere kalmış şu laflara bak.

oturmus kadrosunu yesinler, sifir derbi galibiyeti sifir derbi golü daha söze gerek yok sanirim

Çevrimdışı Deniz

Transfer dönemi başladığı gün söyledim,

Yıldız almalarını değil aldıkları doğru dürüst oyuncuları kampa yetiştirmelerini istiyorum diye.

Yine yetiştiremediler diyecek laf bulamıyorum.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Kimsenin bir şey bildiği yok.

Herkes yazıyor.

Bizimkiler 5 milyon vermeyecekti; RVP 5 milyon istiyordu.

Bonservis ücreti, imza parası ödemek istemiyorlardı.

Nitekim olmadı.

Bunu daha önce yazdım.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 20:29:54 atalay ]

Çevrimdışı ferdi1903

bavulunu toplayip mutlu olacagi takima gitsin onu tutan yok
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 20:30:54 ferdi1903 ]

Çevrimdışı Kemal

Rhodolfo transferine besiktaslilar sevinir hale geldi vay be. Sanki herkes fm oynuyor başka ligleri takip ediyor , Rhodolfo ile şimdi dünyanın en iyi stoperini almış olacaz. O kim ulan diyecek sokaktaki Mehmet Amca.