2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906282 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Yüzde olarak bilemem, 2011'de örneği var.

Yanlış transferler oyuncu sayısından bağımsız olarak FEDA dönemine götürür.

Valla bu kadar ortadaki birşey nasıl anlaşılmıyor ben anlamıyorum. Sponsormuş krediymiş bilmem, Fener'in demek parası var ki veriyor, bizim paramız yok veremiyoruz.

RVP'ye yıllık 5 milyon ver, Dinamo'yla Chelsea'yle Gremio'yla pazarlık yapma direk ne istiyorlarsa ver... Tam olarak Demirören zihniyetidir bu, birebir bu istediklerinizi yaptığı için bu haldeyiz.

Yazdıklarımın YD zihniyetiyle alakası olduğunu düşünmüyorum zira şuna 5 ver bunla pazarlık yapma direkt al vs. yazmadım. Demek istediğim bir Rvp konusunu klüp batar durumuna getirmeniz. Feda dönemine öyle bir senede gelmedi bu takım. 8 senenin emeği(!) var o günlere gelmemizde.

Benim bu konuda son sözüm şu; taraftar böyle her şeyi kabullenirse, kendini böyle ezik görürse yönetim de böyle yatmaya devam eder.

Çevrimdışı halvetifarazi

fb rvp'yi 6,5 m€ 'a aldıysa bizim yönetim kapatsın kulübü. başka diyecek söz yok.

Çevrimdışı can1903

Sen gidip 7.5 M € Remy pazarlığı yap RVP 6.5 M€ :)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Bu paraları q7 gibi her gittiği takımdan kovulanlara harcarsan veya futbol hayatının sonuna gelmiş ispanya dışına çıkmamış yatmadigi kadın kalmamış erkeklere musallat olmaya geçmiş Guti lere b atarsın kardeşim.

Ama ba nin bile kalitelisine ba nin 2 katı para harcayıp aynı anda da pektemekler gibilerin maaşlarından kurtulup o maaşlarıda demin yazdığım adamın maaşına aktatirsan büyük düşünür büyük oynar şampiyonluk yarısında bende varım dersin .
doğru diyorsun Pektemeği gönder yanına olcayı ismaili Necipi kat onlara vereceğin parayla git RVP yi al maaşını öde
ama dikkat et sakatlanmasın işte o zaman o gönderdiğin adamları mumla ararsın RVP nin yerine sahaya sürecek kimse bulamadığında
Manchestır alıyor ama diye örnek veriyorlar adamların sadece naklen yayın geliri bizim tüm gelirlerimizi kaç defa katlıyor
alıyorlar ama sakatlandığı zamanda onun yerine oyuna sokacakları onun ayarında oyuncuyuda alıyorlar ben RVP yi alacağım
şampiyon olacağım demekte hayalciliktir Türkiyede şampiyon olmak için oyuncudan başka şeyler gerekiyor. RVP nin RVP gibi oynayabilmesi
için takımınında beli bir ayarın üzerinde olması gerekiyor.

Çevrimdışı Deniz

fb rvp'yi 6,5 m€ 'a aldıysa bizim yönetim kapatsın kulübü. başka diyecek söz yok.
neden bu yönetim mi kulübü kurdu ki bu yönetim kapatacak?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Gs Bjk ve Fb nasıl elmanın yarisiymis gorecez,  şimdi fb bunları alıyor gs maxi p. İnler . Hunteelar vs. Almak zorunda , Bjk ona keza . Çünkü anında yönetimlerin kafasına kakilir ve ışıklandırma yönetimler.  Bu yüzden ayrılmaz 3 luleriz.

Çevrimdışı Orhan_

Yine başlayan bir kamp süreci ve yine bu yönetimin transferlerde gecikmesi. Bunun mali boyutu büyük etken ama bu iş böylesine uzamamalı sanki?

Çevrimdışı Anıl

Gs Bjk ve Fb nasıl elmanın yarisiymis gorecez,  şimdi fb bunları alıyor gs maxi p. İnler . Hunteelar vs. Almak zorunda , Bjk ona keza . Çünkü anında yönetimlerin kafasına kakilir ve ışıklandırma yönetimler.  Bu yüzden ayrılmaz 3 luleriz.
GS Maxi ve Huntelaar'ı alamadı.

Çevrimdışı TALAT

doğru diyorsun Pektemeği gönder yanına olcayı ismaili Necipi kat onlara vereceğin parayla git RVP yi al maaşını öde
ama dikkat et sakatlanmasın işte o zaman o gönderdiğin adamları mumla ararsın RVP nin yerine sahaya sürecek kimse bulamadığında
Manchestır alıyor ama diye örnek veriyorlar adamların sadece naklen yayın geliri bizim tüm gelirlerimizi kaç defa katlıyor
alıyorlar ama sakatlandığı zamanda onun yerine oyuna sokacakları onun ayarında oyuncuyuda alıyorlar ben RVP yi alacağım
şampiyon olacağım demekte hayalciliktir Türkiyede şampiyon olmak için oyuncudan başka şeyler gerekiyor. RVP nin RVP gibi oynayabilmesi

abi adamlar hernandez gibi adamı kadroda düşünmeyip kiralık veriyorlar. böyle bir yapılanma var.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence siz boş konuşuyorsunuz tamam aldın 30 M harcadın seni şl ye soktu peki şl gelirleriyle
onun parasını karşılayabiliyormusun RVP nedir tek başına onu oynatabilmen için sağını solunuda doldurman gerekiyor bunu yapamazsan
tek başına sana belki bir kaç maç kazandırır ama tek başına dünya üzerinde hiç bir futbolcu sana kupa kazandırmaz
bu messi bile C7 bile olsa yoksa onlara sahip olanlar zaten bütün kupaları alırlar diğerleri şl de falan boşuna uğraşıyor demektir.
evet kadro kalitesi gerekir ama tek bir oyuncunun yüksek kalite olması hiç bir şey ifade etmez onun yerine genel kadronun
belli bir seviyenin üstüne çıkarılması daha doğrudur. RVP yi tek başına sahaya sür bakalım tek başına ne yapacak
takım olgusunu hiç düşünmeden konuşmanın ne mantığı var

30 M harcanacağını hiç sanmıyorum. Bakalım fener açıklasın ne kadar verecekler toplamda.

Takımın genelinden iyi bir adam almakta ne beis var onu gerçekten anlamıyorum gerçekten. Getireceğin adamın burnu havada olur, ben bu takımın ortalamasının çok üzerindeyim der, naz yapar oynamaz anlarım. Rvp'nin bunları yapacağını nereden çıkartıyorsunuz? Hep aynı örneği veriyorum ama Sneijder nere gs takımının geri kalanı nere. Sneijder gs'nin yapısını bozdu mu yani?

Çevrimdışı ozan062

4 milyon euro'mu :o_o:

Vallaha batarız :evillol:

rhodolfoya ben 4 vermem cok bu

liverpoolluya verirdim 4milyon imza parası onu alrıdım simdi keyfime bakardım hakikaten sacmalıyoruz umarım dogru değildir

biz simdiye kadar ne zaman bu kadar para vermisiz stopere sacmalamaylım
avrupa gormemiş adama bu buyuk risk
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 21:00:09 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Hasan Akten

rhodolfoya ben 4 vermem cok bu

liverpoolluya verirdim 4milyon imza parası onu alrıdım simdi keyfime bakardım hakikaten sacmalıyoruz umarım dogru değildir

Fikret başkan Rvp haberini duyunca karşı atağa geçip Rhodolfo'ya 4 milyon vermiş olabilir :D

Çevrimdışı ZEKI

30 M harcanacağını hiç sanmıyorum. Bakalım fener açıklasın ne kadar verecekler toplamda.

Takımın genelinden iyi bir adam almakta ne beis var onu gerçekten anlamıyorum gerçekten. Getireceğin adamın burnu havada olur, ben bu takımın ortalamasının çok üzerindeyim der, naz yapar oynamaz anlarım. Rvp'nin bunları yapacağını nereden çıkartıyorsunuz? Hep aynı örneği veriyorum ama Sneijder nere gs takımının geri kalanı nere. Sneijder gs'nin yapısını bozdu mu yani?
Sneijder mac secmedi mi ? İstedigi macta oynamadi mi? kaldiki RVP ingilterede mac secen adam, bakalim adamlar  rvp mac secmeye basladiginda ne yapacaklar. Kaldiki 2 m alan adamda madem 6.5 aliyor buyursun o takimi kurtarsin der. Takim icinde dengelerin olmasi laizm. Fener bir yerde cok kotu patlak verecek bakalim nerde.

Çevrimdışı Kemal

Abi ne alakası var , o zaman real Manu dan cr7 yi aldı dünyanın parasına , adamıN bacağı donse ülke kurulacak para gumlerdi,  yapmamalari lazımdı.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sneijder mac secmedi mi ? İstedigi macta oynamadi mi? kaldiki RVP ingilterede mac secen adam, bakalim adamlar  rvp mac secmeye basladiginda ne yapacaklar. Kaldiki 2 m alan adamda madem 6.5 aliyor buyursun o takimi kurtarsin der. Takim icinde dengelerin olmasi laizm. Fener bir yerde cok kotu patlak verecek bakalim nerde.

Abi bu konuda ne kadar konuşursak konuşalım bir yere varmayacak. Her şey sene sonunda belli olacak. İnşallah sizin dediğiniz çıkar, Rvp takımda huzursuzluk çıkartır, Fener bu paraların altından kalkamaz da batar. Ne diyeyim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:04:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Abi bu konuda ne kadar konuşursak konuşalım bir yere varmayacak. Her şey sene sonunda belli olacak. İnşallah sizin dediğiniz çıkar, Rvp takımda huzursuzluk çıkartır, Fener bu paraların altından kalkamaz da batar. Ne diyeyim.

RVP Huzursuzluk da çıkarmaz katkı da verir çok da büyük oyuncudur.

Hiç eleştirmeye bile gerek yok gözümde alan çok büyük hamle yapar kısa ve net.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

https://twitter.com/SporGundemi35/status/618833950249742338

Sen 100 300 bin indireyim derken sonuç bu olur :)
öyle hesap mı olur .bunlarda iyice saçmaladılar. naniye ,bonsevis imza parası verilmedimi.rvp gelirse maaş harici masraflar çıkmayacakmı.işine geldiği gibi saçma bir tweet atmış.

Çevrimdışı musacn1903

İngiliz Basını, Beşiktaş'ın Chelseali oyuncu Loic Remy'i kiraladığını duyurdu.

Demba Ba’nın ayrılışın ardından forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, kararını Chelsea’nin Fransız golcüsü Loic Remy’den yana kullandı.

Beşiktaş Yönetimi, Demba Ba transferinden bu yana gelen Chelsea ile iyi ilişkilerini kullanarak sonuca ulaştı.

The Times’ın iddiasına göre, Siyah-Beyazlılar, Remy’nin kiralanması konusunda Chelsea ile el sıkıştı.

Haber Kaynağı: HABER1903 DIŞ HABER

Çevrimdışı Türkay

RVP nin sorun cıkaracagını sanmıyorum ayrıca Vitor daha önce calıstıgı oyuncuları transfer etti. Takım ici sorun cıkması düsük ihtimal. Biz kendi isimize bakalım diyeceğim ona da bakamıyoruz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

fenerin yonetici kadrosuna bakın mezun oldukları bolumlere aynı sekilde gsnin
sonra bide bizimkilere
nereye geliyorum onlar adımları dogru atarlar bakın gsnin o cok zengin olan adamın donemindeki kadrosuna heryerde mba yapmıs adam doluydu
cok yediler içtiler fakat demiroren gibi batırmadılarki suan toparlayabildiler

biraz akıl biraz tecrübe gerekiyor o sebeble arkadaslar cok laf atmayalım karsı takımlara bırakalımda onlar kendi işleriyle ilgilensinler bizde kendi işiimizle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:09:06
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/SporGundemi35/status/618833950249742338

Sen 100 300 bin indireyim derken sonuç bu olur :)

Sen bu hesaba katılıyor musun yani Can :)

Kardeşim biraz düşünün paylaşmadan gerçekten ama her şey copy paste olmuyor.

Sözleşmeleri alt alta koy imza paralarını vs bak bakalım kaç para çıkıyor ortaya.

Menajer ücreti de kafa başı 2 şer milyon koymayı unutma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

RVP Huzursuzluk da çıkarmaz katkı da verir çok da büyük oyuncudur.

Hiç eleştirmeye bile gerek yok gözümde alan çok büyük hamle yapar kısa ve net.

:ok:

Çevrimdışı ozan062

egerki forvete oyuncu kiralıyorsak

cok cok güzel laflar ederim  :duman:

Çevrimiçi Samet Ç

Hadi Fener'i bu kadar konuşuluyor anlarım da Gs'nin neyini konuşuyorlar daha hala çözebilmiş değilim. Bir tek Podolski (bitik) aldılar isim olarak bunun yanında Bilal Kısa ve Jem Karacan'ı aldılar bu yüzden mi bu kadar çok konuşuyorlar?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 21:10:54
  • Beşiktaş / Bodrum
fenerin yonetici kadrosuna bakın mezun oldukları bolumlere aynı sekilde gsnin
sonra bide bizimkilere
nereye geliyorum onlar adımları dogru atarlar bakın gsnin o cok zengin olan adamın donemindeki kadrosuna heryerde mba yapmıs adam doluydu
cok yediler içtiler fakat demiroren gibi batırmadılarki suan toparlayabildiler

biraz akıl biraz tecrübe gerekiyor o sebeble arkadaslar cok laf atmayalım karsı takımlara bırakalımda onlar kendi işleriyle ilgilensinler bizde kendi işiimizle

Sen hesap kitap ile kurtulduğunu filan mı sanıyorsun Galatasaray'ın gerçekten?

Bu işin Allah'ı hem de onların lisesinden çıkma takımın battığını duyurdu.

Sonra saraya çıkıldı ve takım yürüyor. Yapma artık Ozan eleştirin de sağlam kazığa bağlayın yaparken bunu.

Şu şerefiszlerle karşılaştırmayın bizi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli