2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897872 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

JOEL CAMPBELL patates arkadaşlar. 145 maçta 18 gol 18 asist. oyuna katkısı yok denecek kadar az. sağ taraftan gir topu sola çek şu at, tek yaptığı şey bu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ergin1903

Murat ÖZEN extra bir bilgi vermedi. Zaten bilinen seyler.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

gelişmeler gelişmeler yazıyor bunların hepsi zaten belli olan şeylerdi....

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Dr.Zeck

Çevrimiçi Necmi

JOEL CAMPBELL patates arkadaşlar. 145 maçta 18 gol 18 asist. oyuna katkısı yok denecek kadar az. sağ taraftan gir topu sola çek şu at, tek yaptığı şey bu.
aynı Töre diyorsun yani  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Murat ÖZEN extra bir bilgi vermedi. Zaten bilinen seyler.

extra bilgiler beck'in röportajından sonra gelecekmiş

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'yu sola atıp; Tottenham'dan Vlad Chiriches'i kiralayabiliriz.

Şu an 5.stoper konumunda.

Beck - Chiriches - Rhodolfo - Motta

Beck'in geri dönüş dezavantajını kapatacak, geriden oyun kuracak, manevralı, seri oyuncu.

Rhodolfo'nun yanında da görece seri bir Motta oynar.

Biri yerden; bir havadan işi görür.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynı Töre diyorsun yani  :kop: :kop: :kop:
Bu Töre'ninde bir kademe altı abi. İş yapacak adam olsa Olimpiakos a kiralanmaz gider adada bir takıma kiralanır.  Macar bunu 2 ye katlar üçle çarpar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Moskovada ki yakin arakadasim dzsudzsak ile de cok nadirde olsa gorusmuslugu oluyor ve kendisi besiktasi ona sordugunda Istanbulun muhtesem bir sehir oldugunu ama baskanin kayserili olabileceginden suphelendigini anlatmis :D
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi Necmi

Bu Töre'ninde bir kademe altı abi. İş yapacak adam olsa Olimpiakos a kiralanmaz gider adada bir takıma kiralanır.  Macar bunu 2 ye katlar üçle çarpar..
iyide macarın yerine düşünülmüyorki macar sol açık bu sağ açık
hızlı olsun içeri orta kessin yeter arsenale kadar yükselmiş bir oyuncu kötü olmaz EPL takımlarının radarına girmiş bir oyuncu kötü değildir
düşünkü Töre oğuzhan kiralanacak kadar bile kadroda tutmaya değer görülmemiş oyuncular

Çevrimdışı atalay

Milosevic'e teklifleri yazmıştım.

Satılması düşünülmüyordu; artık satış listesinde.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide macarın yerine düşünülmüyorki macar sol açık bu sağ açık
hızlı olsun içeri orta kessin yeter arsenale kadar yükselmiş bir oyuncu kötü olmaz EPL takımlarının radarına girmiş bir oyuncu kötü değildir
düşünkü Töre oğuzhan kiralanacak kadar bile kadroda tutmaya değer görülmemiş oyuncular
O gözle bakmıyorum ben abi. Arsene Wenger'in yıllarca oynatıp hala işe yaramayan onlarca adamı var. As takımda bile. Ben kıyaslamak açısından macarı örnek verdim. Orta kesme gibi yetenekleri öyle üst düzey değil hızlı mı hızlı ama çok teknik ve ayağına hakim olduğu söylenemez bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Milo satılacaksa iki stoper alınacak o zaman. Umarım Rhodolfo ve Douglas'ı aynı anda almazlar.

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu insan Şenol hocanın laflarından utanır da şu geçen 24 saatte en azından birini açıklardı be kardeşim

Çevrimdışı Tugay

Daha çok bekleriz...

Çevrimdışı Ceeyyhun

çok değil geçen yaz campbell'in peşinde koşuyordu herkes. dünya kupasındaki performansı bence olağanüstüydü. gücü, sürati ve tekniği çok iyi.

Çevrimdışı Çağatay

Demba Ba'nın ayrılmasının ardından forvet oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Loic Remy için temaslarını sıklaştırdı. Siyah-beyazlı yönetim, Fransız golcü için kiralama formülü üstünde duruyor.

Fransız futbolcu Loic Remy konusunda bir süredir Chelsea ile temasta olan Beşiktaş Yönetimi, bonservis bedelini düşürmek için pazarlığa oturdu. İngiliz ekibi, Remy için kapıyı 12 milyon euro açarken, siyah beyazlılar bu rakamı 7 milyon euro seviyelerine indirmeye çalıştı. Ancak görüşmelerden sonuç çıkmayınca Remy'in kiralanması gündeme geldi.

Chelsea ile sözleşmesi 2018 Haziran'da sona erecek Fransız futbolcuyu bu sezon kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarini yapan siyah beyazlılar, anlaşmaya satın alma bedeli de koydurmaya çalışacak.

Hücum bölgesi için Remy'nin yanı sıra orta sahanın kanatlarında görev yapan Balazs Dzsudzsak'ı gündeme alan yönetim, Macar oyuncunun menajeri ile biraraya geldi. Dinamo Moskova'ya 2 milyon euro bonservis ödemeyi hedefleyen yönetim Dzsudzsak ile de 4 yıllık sözleşme imzalamak istiyor. Rus ekibi ve oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmeler olumlu geçerken, 28 yaşındaki oyuncu da  transfere sıcak bakıyor.

Ntvspor

Cucak'ın adı geçti lan sonunda haberlerde  :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 16:07:53 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu insan Şenol hocanın laflarından utanır da şu geçen 24 saatte en azından birini açıklardı be kardeşim
Adam sezona başlıyor takımda sadece 1 stoper var  :D İkisi de hiç beraber çalışmadığı veya fazla gözlemleme fırsatı bulamadığı adamlar. Bunları dile getirmesi normal :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şenol hocanın stoper  konusunda  kararı  bekleniyor  dendi??????????NE utanması  ayrıca.