2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898008 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:34:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Buna lüksümüz olsa al ikisini de diyeceğim çünkü büyük takım böyle geniş kadro ile iyi olur.

Seneye töreyi satarsın rahatça. Ama seçeceksek ve Aralık için susak ile imzalayamıyorsak kesinlikle susak tercih edilmeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

benim hayalim; defansa Douglas, orta sahaya İnler, sola Campell, ileri uca Remy/Mitro ki bu transferleri yapabilecek paramız var.

Çevrimdışı ayayhan

Ayhan ben bazen gerçekten okumadan yazdığını düşünüyorum.

Dzsudzsak varken camphell büyük hata olur demek camphell beğenmemek demek mi?

benim yazdığımın seninle alakası yok

ikisinide kıyaslamıyorum ki yazdığın doğru

ben epey bir kesimin camphell e burun kıvırdığını görerek yazdım

+susak bence sadece duran top kullanmak için bile tercih ederim

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  6 sn.6 saniye önce
Gelişmeler gelişmeler

:ishock:

Çevrimdışı JoseDemba

@Muratozen1903  8 sn.9 saniye önce
Gelişmeler gelişmeler
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Zuzak gelsin artık

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal'in genç golcüsü Joel Campbell için Beşiktaş'ın Arsenal ve Kostarikalı oyuncuyla anlaştığına dair haberler bugün yurtiçi ve yurtdışı basınında büyük yer kapladı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın 23 yaşındaki Arsenalli oyuncunun menajeriyle Haziran ayında görüşerek durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

Campbell'ın şu anda ise siyah beyazlıların transfer gündeminde olmadığı belirtildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Ergin1903

Tahmin ettigim gibi oldu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:42:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Arsenal'in genç golcüsü Joel Campbell için Beşiktaş'ın Arsenal ve Kostarikalı oyuncuyla anlaştığına dair haberler bugün yurtiçi ve yurtdışı basınında büyük yer kapladı.

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş'ın 23 yaşındaki Arsenalli oyuncunun menajeriyle Haziran ayında görüşerek durum değerlendirmesi yaptığı bildirildi.

Campbell'ın şu anda ise siyah beyazlıların transfer gündeminde olmadığı belirtildi.

O zaman susak için meşaleleri yakın geliyor Trakyalı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:ishock:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

İnşallah. 2-3 tane daha gelişme var dedi Murat Özen

Çevrimdışı aa1903

dzsudzsak'ın sağ kanat oynadığı maçları izleyen var mı? iki kanatta da aynı verimi verebiliyor mu? seneye uefa'ya 22 kişilik liste verebileceğiz, öyle de bir sorun var.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ve bir gün daha KAP'sız geçer...

Çevrimdışı Anıl

Transfer yapııııııııııııınnn

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:47:01
  • Beşiktaş / Bodrum

dzsudzsak'ın sağ kanat oynadığı maçları izleyen var mı? iki kanatta da aynı verimi verebiliyor mu? seneye uefa'ya 22 kişilik liste verebileceğiz, öyle de bir sorun var.

Sağsa oynarken hiç denk gelmedim ama 10 numara pozisyonunda da iyi oynar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ersan instagramda
"hakkımda ne derseniz deyin bu asla benim kim olduğumu değiştirmez, kendine karşı dürüst ol, asla pes etme" demiş.
benim anladığım "istediğiniz kadar sövün çine gitmiyorum"

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ersan instagramda
"hakkımda ne derseniz deyin bu asla benim kim olduğumu değiştirmez, kendine karşı dürüst ol, asla pes etme" demiş.
benim anladığım "istediğiniz kadar sövün çine gitmiyorum"

:claps: :claps: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Hahhahahaha Evren'in bize çok iyi oyuncu diye çakmaya çalıştığı Marco Matias Sheffield Wednesday'e gitmiş :D

Çevrimdışı Alper1903

Hahhahahaha Evren'in bize çok iyi oyuncu diye çakmaya çalıştığı Marco Matias Sheffield Wednesday'e gitmiş :D

Nyom ne oldu Barça'ya gitti mi  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Reawers

Hocanın bahsettiği özelliklere Torres uyuyormu, bizde iş yaparmı sizce.

Çevrimiçi Samet Ç

Kadrosuna Andreas Beck ve Dusko Tosic gibi savunma oyuncularına katan siyah beyazlılar, stoper arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ın stoper transferindeki hedefi ise Gremio’dan Luiz Rhodolfo ve Dinamo Moskova’da forma giyen Douglas Franco.

-BEŞİKTAŞ, RHODOLFHO İÇİN İKNA PEŞİNDE-

Geçtiğimiz haftalarda Brezilya’ya giderek Rhodolfo’yu izleyen Gökhan Keskin, Şenol Güneş ve yönetime olumlu rapor verdi.

Brezilya ekibi Gremio, Rhodolfo için 3 Milyon Euro bonservis bedeli belirlerken Gremio Teknik Direktörü ve Sportif Direktörü sambacı oyuncunun satılmasını istemiyor.

Mali açıdan Gremio’nın sıkıntı içerisinde olması siyah beyazlıların elindeki en büyük koz olarak görülürken Beşiktaş yönetimi, 28 yaşındaki oyuncu için Gremio’yu ikna etmeye çalışıyor.

-DOUGLAS İLE ANLAŞILDI-

Rus temsilcisi Dinamo Moskova forması giyen Douglas Franco ile ise Beşiktaş, her konuda anlaşma sağladı.

Ancak siyah beyazlı yönetimin Dinamo Moskova ile 27 yaşındaki sambacı oyuncunun tranferi için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

-KONE, GÜNDEMDEN ÇIKTI-

Öte yandan Lyon forması giyen Burkina Faso'lu Bakary Kone’nin ise Beşiktaş’ın transfer gündeminden çıktığı belirtildi.

Kone tamamen rafa kalkmış.
Douglasla anlaşılmış dinamoyla görüşülüyor.
Rodolfo td ve sportif direktörü gitmesin demiş, kulüp mali krizden dolayı 3 milyon bonservis belirlemiş. Anlaşma yok.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 15:27:17 Tuncay Heliya Sîa ]