2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12898011 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Kız bana güldü dimi lan  :evillol:

Hakikaten halimiz öyle :))

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Campell belki töre seneye giderse hazırlıksız yakalanmamak için ve bu sene de 12.adam olarak alınamazmı ?

Seneye töre gider, campell ilk 11'e giree.

Sonraki sene de campell gider mampel gelir filan.

Porto oluyomuşuz ya, o bakımdan şeettimdi..

Campbell gelsin,

Dzsudzsak gelsin,

Töre kalsın

:naughty: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf

Eğer bonservis vermek istemiyorsak Cucak'a şimdi  Campbell'i alalım,devre arasında bedavaya alıp sene sonu Gökhan'ı gönderip yerine Campbell'i monte edelim. En doğru planlama bu olur ve seneye Gökhan gidince hazırlıksız kalmamış oluruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mehmetthedum

Aslında bakın gene yazıyorum. Nathan burns.. avustralyalı bu yiğit orta saha. Velinin yokluğunda Tolgay-atiba-nedip defansif, burns, sosa, oğuzhan ofansif götürürler. Sonra da çine okuturuz gider yerli statüsünde. Ucuz da bu herif. Skorer aynı zamanda. Ben yine şeediyim de hak kalmasın  :money:
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 14:19:06 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Çağatay

Camphell oyun kazanamaz.

buradaki tercih bu sene şampiyon mu olalım bu sene oyuncuları parlatıp satıp seneye çok güçlü kadro kurup şampiyonluğa mı oynayalım tercihi resmen.

Camphell seçerlerse ikinciyi seçecekler.

töre gidici mi acaba ?
yani bunu bildikleri için mi campbell hamlesi yapılıyor
eğer öyleyse bravo derim yönetime
bir adamı satmadan önce yerine adam buldukları için  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

sağda Töre solda Campell çok iyi olur.  :ok: çok gol atar Campell. Dünya kupasında çok begenmiştim ben bu çocugu.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dzsudzsak'ı alamayız Dinamo 19 vermiş şimdi 3'e 5'e satacak kadar kafasızlık yapmaz.En kötü sözleşme uzatır seneye satarlar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Dzsudzsak'ı alamayız Dinamo 19 vermiş şimdi 3'e 5'e satacak kadar kafasızlık yapmaz.En kötü sözleşme uzatır seneye satarlar.

Oyuncu sözleşme uzatmak istemiyorsa (ki öyle söyleniyor) mecburen satacaklar, yoksa 6 ay sonra tek kuruş bile alamazlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Hasandyz

Campbell Olympiacos da olduğu gibi Mitroğluna orta açsın diye de alınacak olabilir mi 😳

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı eski inönü

benim tahminim Töre'nin gitme olasılıgına karşı Dudzak'la görüşüyorlar. Olur da Töre'ye 15+ teklif gelirse onu satıp Dudzak'ı getirirler direk. Adı gecenler icerisinde Töre'nin yerini doldurabilecek tek isim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:25:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Adam şuan bosmana girdi uzatmazsa ne yapacak Kafasız dinamo?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Adam şuan bosmana girdi uzatmazsa ne yapacak Kafasız dinamo?
Uzatmaya sıcak bakıyorsa biz napcaz?
Ki öyle bir şeyler çıktı geçen.

Çevrimdışı ayayhan

vay arkadaş algı operasyonuna bak

lukaku ibra  derken

millet  sonunda Campbell beyenmez oldu

Allah sonumuzu hayır etsin

Çevrimdışı talha

Sıcak bakmıyor Dinamo uzatmak istiyor.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:28:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Öyle bir Şeyler çıkmadı dinamo uzatmak istiyor diye çıktı. Sen olsan aynı paraya 4 yıl UEFA'dan men yemiş takıma mı gidersin daha iyi iklime UEFA'ya gidene mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

adı gecen santroforlar arasında Şenol hocanın tarif ettigi tipe en çok uyan isim Mitroglu. şimdilik tepki çekme olasılıgına karşı sona saklıyor olabilirler Mitro'yu

Öyle bir Şeyler çıkmadı dinamo uzatmak istiyor diye çıktı. Sen olsan aynı paraya 4 yıl UEFA'dan men yemiş takıma mı gidersin daha iyi iklime UEFA'ya gidene mi?
Paraya giderim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 14:29:44
  • Beşiktaş / Bodrum

vay arkadaş algı operasyonuna bak

lukaku ibra  derken

millet  sonunda Campbell beyenmez oldu

Allah sonumuzu hayır etsin

Ayhan ben bazen gerçekten okumadan yazdığını düşünüyorum.

Dzsudzsak varken camphell büyük hata olur demek camphell beğenmemek demek mi?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

arda'nın transferini görünce şöyle bir şey geldi aklıma. öncelikle söyleyeyim, toplama takıma döneceğimiz için gökhan'ın şimdi satılmasını doğru bulmuyorum. bu nedenle mesela gökhan'ı 15'e satsak, ama atletico'ya ocakta gitse ve sözleşmeye de atletico isterse beşiktaş ocak'ta gökhan'ı 13'e geri alır falan gibi bir madde konsa. (tamamen arda'nın transferden yola çıkıyorum :D) ocağa kadar zaten takım oturur, gökhan gider beleşe dzudzsak'ı alırız. fazla ütopik oldu biliyorum :D

Çevrimdışı Tolga

Dzudzsak'ı biz almasak bile devre arası biri mutlaka alır.

Dediğim gibi bu yaz alamıyorsak şimdiden devre arası için oyuncuyla anlaşmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Avrupaya falan gidemiyorlar. Oyuncu da belli bir yaşa geldi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Takımla çok oynamazlar muhtemelen bugün konuşulan transferlerin yarısı ya devre arası ya da seneye yapılır.