2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12923669 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Ulan bir tanecik KAP bildirimi istiyoruz.

Gelsin, forumca durumumuz budur;

:lol: :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 23:52:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugün Şenol Güneş in toplantısı yarıda kesildi, programlarda son 5 dakika zamn ayırılıyor fb gs konusuluyor sürekli. Taraftar Q7 isteyeceğine sunları protesto etse

Sene başı da böyleydi. Ta ki biz liderliği alana dek. Programın en başına yerleştik yarısında konuşulduk.

Diğerleri hep konuşulur Beşiktaş başarılı olduğunda konuşulur bu hep böyleydi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Ntvspor'u uzun zamandır takip etmiyorum sizde öyle yapın. :)

Takip etmemek de çözüm değil. Sonuçta ülkenin en çok izlenen spor kanalı, açık açık taraflı yayın yapıyor. Yönetim çıkıp bunu yüzlerine vurmadığı sürece bunu yapmaya devam edecekler.

Çevrimdışı Kemal

@Çağrı 5 günün kaldı rakı balık ismarlamaya ramazandan sonra :) öyle kültür balığı fln da yemem haberin olsun :)

Çevrimdışı Türkay

Sene başı da böyleydi. Ta ki biz liderliği alana dek. Programın en başına yerleştik yarısında konuşulduk.

Aynen abi bi de avrupa da maçımız olduğu zaman bizi tartısıyorlar o da yayıncı kuruluslar ondandır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

DV forvet Stefan Kiesling olabilir mi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Tabi şu gerçeği de görmezden gelmeyelim.

Rekabet ortamından uzaklaştıkça gündemden de düşüyoruz ister istemez.

Sadece transfer odaklı düşünmemek gerekir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Yönetimin artık çıkıp Ntv Spor'un yüzüne vurması lazım bu olayları.Beck'in gelişini göstermediler fazla bir şey demedik ama 20 numaranın onun bunun röportajını sonuna kadar gösterip Beşiktaş'ın sadece 20 dakikasını göstermek tamamen taraflılığa girer.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nani gibi bir futbolcuya(!) 45 dk ayırdı televizyonlarımız :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ntvspor izleme, aspor izleme ne izleyecez biz arkadas. Maalesef sarisinlar daha tatli geliyor hepsine. Boyle geldi boyle gider mi gitmez. Gelecek Besiktasimin isterlerse konusmasinlar...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 23:58:10
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı 5 günün kaldı rakı balık ismarlamaya ramazandan sonra :) öyle kültür balığı fln da yemem haberin olsun :)

Abi rahat ol sen kaybedeceksin :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Neyse beyler transfer haberlerine dönelim biraz.Vagner Love iddiaları var ne düşünüyorsunuz ? Bir çoğumuz zaten CSKA'dan aşinayız.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Takip etmemek de çözüm değil. Sonuçta ülkenin en çok izlenen spor kanalı, açık açık taraflı yayın yapıyor. Yönetim çıkıp bunu yüzlerine vurmadığı sürece bunu yapmaya devam edecekler.
Onlar konuşmuyorsa sen onları konuşturacaksın.

Başarısız tablo devam ettikçe bu değişmez.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu arada sampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi trt de mi bu yil?

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Alper1903

Onlara "mecburen" yayın yaptırana kadar, manşetleri "zorla" süsletene kadar bu düzen böyle gider.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

(CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM)  Birazda istediğimiz gibi bir kadro kurulamaz ise ne yapabiliriz bunu konuşmak istiyorum.
Şöyle birşey düşünüyorum ;
1 Stoper geliceği kesin , İlgilenilen bütün isimler ve istenen stoper tipi aynı özellikle hava toplarında etkili oyuncu olması , buna rhodolfo diyelim ,douglasda işimizi görür.
Forvet için isim söylemiyorum , bence takımımız için uyumlu olan forvet , belirli özelliği ön plana çıkan değil.Daha dengeli bir forvete ihtiyacımız var.Orta saha ile al veri iyi olucak , kontrada etkili , sırtı dönük oynıyabilecek , kafa toplarında etkili.

Teknik direktörümüz ŞENOL GÜNEŞ , Belkide fb ve gs den en avantajlı oldugumuz pozisyon.Şenol Güneş'in bana göre en büyük özelliği; kadroya göre en doğru sistemi seçerek oyunculardan maksimum performansı almak.Bunun yanında oyuncuları sürekli formda tutmayıda iyi biliyor
Bu sezon beşiktaşı değerlendirirken herkesin bunu dikkate alması gerekiyor bence.

şenol güneş ile birlikte tolga bana göre çok çalışır ve odaklanırsa süper ligde şampiyonluk için yeterli .
defans hattımız , tosic - ersan - rhodolfo - beck şeklinde olursa  şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum
orta saha (şenol güneş 4-1-4-1 olabilir demişti) defans önünde atiba , önünde tolga ve sosa , sağda töre , solda olcay

(hucumu değerlendirirken olcayın formda olduğu zamanlarındaki durumunu varsayıyorum)
olcayın anadolu takımlarının bir tık üstündeki , fb gs ye göre bir tık aşağıdaki sol kanat performansı
kontrada etkiliyiz sosa ve tolgayın ara pasları, töre ve olcayın dribbling leri forvetin bitiriciliği
yerleşik savunmalara karşı  , sağ açıkta töre ve beckin bindirmesin , sosa töre beck üçgeni ile adam eksiltme , törenin 2-3 kişiyi peşine takıp topu geriye becke çıkartması ve yapılacak ortalar , hucum sağdan yapılırken olcayın arka direk koşuları , dönen toplarda sosa tolgay şutları ,
duran toplarda defansdan gelen ersan rhodolfo tosic + forvet + atiba etkili kafa vuruşları gibi gibi çok fazla gol yolumuz var

Şampiyonluk için gerekli olan - anadolu kulüplerine karşı fb ve gs den daha az puan kaybı , bilicin eksik olan yanı buydu anadolu kulüplerine karşı büyük kulüp futbolu oynatmıyordu , şenol güneş ile birikte bunun değişeceğini düşünüyorum.

Derbiler için ts yi sağmıyorum 2 maçtada yeneriz. kendi evimizdeki 2 maçtan birini kazan diğeri berabere , deplasmanda birini kaybet diğer berabere

alsana beşiktaş şampiyon . Geldiğinden beri Şenol güneşin açıklamalarına bakıyorum yüz ifadesi konuşurken tavrı , antremandaki hal hareketleri , bence o kafasında şampiyon oldu bile çok güveniyor hem kendisine hem takıma , ihtiyacı olan  şeyler 1 stoper mümkünse 2 , çok yönlü bi forvet. sol açık ve ortasaha alınırsa ohooo

Yani arkadaşlar lütfen artık umutsuzca  yorumları azaltın , Hepimiz ölümüne kadar beşiktaşlıyız sonuna kadar tam destek diyoruz o zaman öyle yapalım, galibiyet serisi yaparsak ve taraftar ile kenetlenirsek şampiyon oluruz çünkü artık çocukların başında şenol hoca var.

Son bir not : forvete sponsor + 10m bonservis ile dzeko , 4-5-6 artık kaça olursa sol tarafa dzsudzsak , şenol hoca dedi bu kaleciler ile olmaz iyi bi kaleci , veli dönmedi , velosa ayarında bi orta saha alındı. Al sana 9 puanla şampiyon beşiktaş  :super:
Siz ne düşünüyorsunuz , ben bu kadro ile bile şampiyon olabiliriz diyorum @Tolga @Anıl @Çağrı @Tolga_ @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Türkay

Bu arada sampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi trt de mi bu yil?

Trt ve tivibu :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Yapmamız gerekenler üzerinden gidip üç takımıda 4-2-3-1 e göre yorumlasak.

Kaleye ospina alınırsa gs ile eşitler feneri katlarız. Sağ bekte eski gökhan yok. Beck daha iyi sabriyi saymıyorum. Stoperler dougla/rhodolfo-toloi olursa fenerle eşitler gs den bir iki tık yukarda oluruz. Sol bekte tosicte oynasa motta da gözümde tellesten farkı yok belki tosiç asist sayısıyla öne geçebilir yine de bir caner değil. Ön liberoda tolgay-veloso ikilisini kurarsak üç takımında eşit olacağını düşünüyorum. 10 numara pozisyonunda gs baya önde. Diegonun hala bu takıma uyacağını düşünmesemde sosayla eşit görebiliriz. Sağ açıkta gönül rahatlığıyla öndeyiz diyorum. Gökhanın hücumda nani den eksiği yok savunma kısmında önde. Sola macar gelirse çoğunluğumuz podolskiden çok tabela yapacağını düşünüyoruz fenerde ya sow ya da stoch oynar ikisi de ona erişemez bana göre. İleri uca üç takımında kimi oynatacağı belli olmadığından yorum yapmıyorum. Remy gelsin. :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ya televizyonla ne alakası var..

Benim kiracım var.Büyük bir sitede cafe işletiyor. 20 bin lira Digitürke para ödüyor..

Bu sene almıyor. Neden dedim. Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe ile yürümüyor diyor..

Beşiktaşın artık Şampiyon olması lazım. 5 senede 2 yada 3 kez olup ben halen buradayım demesi lazım..

Yoksa Ntv nin sahibi sizde olsanız sizde aynısını yaparsınız..

Çünkü eriyoruz.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 00:02:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Biraz da gerçekleri konuşalım ama arkama doluşup işi vandalizme çevirmeyin  :biggrinking:

Transfer dönemi başlarken free oyuncuları almadıysan girişmediysen ki girişmedin kafanda Ba'yı satmak vardı doğru mu? Doğru.

Bu tekliflerin daha sezon bitmeden geldiğini söylediler doğru mu? Doğru.

O zaman sen eline ne geçecek 3 aşağı 5 yukarı biliyor muydun? Senin hocan daha Mart ayında West Ham'ın başına geçmedi mi?

Peki tüm bunlar belliyse sen nasıl bu kadar plansız programsız olursun? Senin Dzsduzsak için kulübüyle görüşmek için illa Kono'nun imza mı atması gerekiyordu?

Gidip daha öncesinde adam ve kulüple anlaşıp adam Sevilla'ya gittiği anda gövde gösterisi yapamaz mıoydın? Yapsan taraftarın saygınlığını ulan helal olsun plan var program var b planı var diye kazanmaz mıydın?

Stoper ihtiyacın 2 yıldır varken nasıl gidip bu stoper için 1 ay önceden anlaşmazsın kulübüyle de pazarlık buralara kalır?

Forvet için nasıl alternatif üretemezsin? Şuan elini atsa 10 tane aday çıkar. Neden sadece Premier ligdesin adamlar için?

Ortasaha ihtiyacın varken göz göre göre Belluschi'yi nasıl kaçırırsın?

Olmuyor. Sabır tamam da ciddi plansızlık almış gidiyor resmen 1-2 menajer ve yöneticinin yeteneğine kalıyor koca kulübün transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

(CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM)  Birazda istediğimiz gibi bir kadro kurulamaz ise ne yapabiliriz bunu konuşmak istiyorum.
Şöyle birşey düşünüyorum ;
1 Stoper geliceği kesin , İlgilenilen bütün isimler ve istenen stoper tipi aynı özellikle hava toplarında etkili oyuncu olması , buna rhodolfo diyelim ,douglasda işimizi görür.
Forvet için isim söylemiyorum , bence takımımız için uyumlu olan forvet , belirli özelliği ön plana çıkan değil.Daha dengeli bir forvete ihtiyacımız var.Orta saha ile al veri iyi olucak , kontrada etkili , sırtı dönük oynıyabilecek , kafa toplarında etkili.

Teknik direktörümüz ŞENOL GÜNEŞ , Belkide fb ve gs den en avantajlı oldugumuz pozisyon.Şenol Güneş'in bana göre en büyük özelliği; kadroya göre en doğru sistemi seçerek oyunculardan maksimum performansı almak.Bunun yanında oyuncuları sürekli formda tutmayıda iyi biliyor
Bu sezon beşiktaşı değerlendirirken herkesin bunu dikkate alması gerekiyor bence.

şenol güneş ile birlikte tolga bana göre çok çalışır ve odaklanırsa süper ligde şampiyonluk için yeterli .
defans hattımız , tosic - ersan - rhodolfo - beck şeklinde olursa  şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum
orta saha (şenol güneş 4-1-4-1 olabilir demişti) defans önünde atiba , önünde tolga ve sosa , sağda töre , solda olcay

(hucumu değerlendirirken olcayın formda olduğu zamanlarındaki durumunu varsayıyorum)
olcayın anadolu takımlarının bir tık üstündeki , fb gs ye göre bir tık aşağıdaki sol kanat performansı
kontrada etkiliyiz sosa ve tolgayın ara pasları, töre ve olcayın dribbling leri forvetin bitiriciliği
yerleşik savunmalara karşı  , sağ açıkta töre ve beckin bindirmesin , sosa töre beck üçgeni ile adam eksiltme , törenin 2-3 kişiyi peşine takıp topu geriye becke çıkartması ve yapılacak ortalar , hucum sağdan yapılırken olcayın arka direk koşuları , dönen toplarda sosa tolgay şutları ,
duran toplarda defansdan gelen ersan rhodolfo tosic + forvet + atiba etkili kafa vuruşları gibi gibi çok fazla gol yolumuz var

Şampiyonluk için gerekli olan - anadolu kulüplerine karşı fb ve gs den daha az puan kaybı , bilicin eksik olan yanı buydu anadolu kulüplerine karşı büyük kulüp futbolu oynatmıyordu , şenol güneş ile birikte bunun değişeceğini düşünüyorum.

Derbiler için ts yi sağmıyorum 2 maçtada yeneriz. kendi evimizdeki 2 maçtan birini kazan diğeri berabere , deplasmanda birini kaybet diğer berabere

alsana beşiktaş şampiyon . Geldiğinden beri Şenol güneşin açıklamalarına bakıyorum yüz ifadesi konuşurken tavrı , antremandaki hal hareketleri , bence o kafasında şampiyon oldu bile çok güveniyor hem kendisine hem takıma , ihtiyacı olan  şeyler 1 stoper mümkünse 2 , çok yönlü bi forvet. sol açık ve ortasaha alınırsa ohooo

Yani arkadaşlar lütfen artık umutsuzca  yorumları azaltın , Hepimiz ölümüne kadar beşiktaşlıyız sonuna kadar tam destek diyoruz o zaman öyle yapalım, galibiyet serisi yaparsak ve taraftar ile kenetlenirsek şampiyon oluruz çünkü artık çocukların başında şenol hoca var.

Son bir not : forvete sponsor + 10m bonservis ile dzeko , 4-5-6 artık kaça olursa sol tarafa dzsudzsak , şenol hoca dedi bu kaleciler ile olmaz iyi bi kaleci , veli dönmedi , velosa ayarında bi orta saha alındı. Al sana 9 puanla şampiyon beşiktaş  :super:
Siz ne düşünüyorsunuz , ben bu kadro ile bile şampiyon olabiliriz diyorum @Tolga @Anıl @Çağrı @Tolga_ @Armağan Bozkurt

Gaza getirdin bizi abi. :evillol: Ama Tolgayla olmaz bu iş,vasat kaleci.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Akten

Onlar konuşmuyorsa sen onları konuşturacaksın.

Başarısız tablo devam ettikçe bu değişmez.

Beşiktaş 20 sene boyunca şampiyon olmasa da, takımın teknik direktörünün basın toplantısını, ortada hiçbir gelişme yokken yarıda kesersen, yeni transferi havalimanına indiğinde yine ortada hiçbir yeni gelişme olmadığı halde canlı yayın vermezsen, ben bir beşiktaşlı olarak duruma sinirlenirim. Yönetimin de sinirlenip bu kanala tavır koymasını beklerim.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Saçı güzel olcayı sil ordan.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

@Gökhan_Çelik bu kadro ile bu sezon şampiyonluk gelmez maalesef. :)

Çevrimiçi mayguntr

Televizyonlar ticarethane arkadaşlar , kim para kazandırıyorsa onu yayınlar adamlar , Türkiyede de 10 adamdan anca 1 i Beşiktaşlı olduğu için adamlar o diğer 9 a çalışıyorlar.Yanlış anlaşılma olmasın az olmamız kötü bir şey demiyorum ama gerçekler bunlar.

Bir de badem ilk 3 günün yıldızı Eslem demiş , Tolgay-Eslem yapmasın Şenol Hoca  :icool: