2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905908 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

neyse beyler bugunde transfer olmaz gazımızı aldılar iyi günler herkese  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Ya ne mitrosu hoca taraftarıda tatmin edecek dedi mitro mu tatmin edecek. Maliyetli olduğu konusunda bir iki cümle kurdu mitro mu maliyetli rvp den bahsediyor. Yağız Çelikyüz demişti zaten mitro olmayacak diye. Yine kurguluyorsunuz.

Çevrimdışı Sarp

Keşke BA yı satmasaydık , Atınç 5m 2.5 da opsiyon vardı , Beck alındı , işte ortalama 6m euroya 2 tane stoperi Ağustos sonuna kadar beklerdik olur biterdi.
Yalnız Şenol hoca Ba ikinci yarı mutlu değildi gitmek istiyordu gibi şeyler söyledi. Belkide tutamadık adamı  :alala:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu adamlar birinci forvet için teofiloyu düşünmüş arkadaşlar teofilo..

Allah kitap aşkına dzeko falan demeyin rica ediyorum bakın ben kafayı sıyırdım, size birşey olmasın.

Teofiloyu duşunmuşler ve alamamışlar. Ondan bahsetmiyorum bile.

Çevrimdışı ayayhan

Yahu adamlar birinci forvet için teofiloyu düşünmüş arkadaşlar teofilo..

Allah kitap aşkına dzeko falan demeyin rica ediyorum bakın ben kafayı sıyırdım, size birşey olmasın.

Teofiloyu duşunmuşler ve alamamışlar. Ondan bahsetmiyorum bile.

bonservisi elinde olan adamı klübü nasıl vermemiş ??

ilginç

Çevrimdışı Çağatay

Hadi bundan önce fedaydı falan ama şimdi
elinde 20M gibi bir rakam var
bu transfer sezonunda yapacakların
20M yi -hangi mevkiye ve nasıl-kullanma şeklin
aslında ne olduğunu da gösterecek

yönetim için kritik olan şey;
önümüzdeki sezon değildir,
önümüzdeki sezona nasıl gireceğimizdir.

adam gibi girip vezir de olursun
garip gureba adamları getirip rezil de olursun

ileriye doğru atlamak için önce geriye bir iki adım atmak gerekir
risk alamıyorsan başarı anca hayaldir..
Hope for the Best, Plan for the Worst

bonservisi elinde olan adamı klübü nasıl vermemiş ??

ilginç

Bonservisi elinde değil. Güney Amerika garip ülke. Ya menajerlerde ya kulüp başkanlarında oluyor bonservislerin yarısı %25 i falan. Bizim aklımız ermez oralara

Çevrimdışı Sarp

Hayırlısı olsun. Bende hocanın açıklamalarından sonra çok umutlanamadım.
1 Eylül'e kadar sürecek bir süreçten ve farklı parametrelerden söz etti.
Stoper için 3 isimle 10 gündür münazara yaptıklarını hala sonuçlanmadığını söyledi ki
burada sitemkar dı bence. Evet karın ağrısı çekmeye devam...  :)

Çevrimdışı can1903

10 günde üç stoperler görüşüp anlaşamıyorsan bırakacaksın alternatiflere yöneliceksin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ergin1903

Transferlerin uzamasinin bana göre nedeni: Yönetimin gercekten kuruş hesabi yapmasi ve bitirici vuruslarinin cok iyi olmamasidir.

Çevrimdışı Kemal

Ben olsam kesin , '' ulan iftar iftar gezeceğinize transferi bitirinde oyuncuları kampta takıma adapte edeyim '' derdim ve sanırım yolcu edilirdim.

birde bunu kalın harflerle söylerdim @Çağrı  :)

Çevrimdışı safa burak

Ben aciklamalari izlemedim twitter sayfalarindan okudum senol hoca orada yazana gore "gelecek forvet demba ba nin ismi altinda ezilmeyecek birisi" dedi yani en az demba ba kadar iyi oldugunu kastediyor. Onlar mi yanlis yazmis yoksa gercekten boyle mi demis siz daha farkli konusuyorsunuz

Merak ediyorum on gündür bitirilemeyen stoperler hummels luiz silva ramos falan mı ya. Cidden buyuk merak oluştu bende.

Çevrimdışı Sarp

Ben aciklamalari izlemedim twitter sayfalarindan okudum senol hoca orada yazana gore "gelecek forvet demba ba nin ismi altinda ezilmeyecek birisi" dedi yani en az demba ba kadar iyi oldugunu kastediyor. Onlar mi yanlis yazmis yoksa gercekten boyle mi demis siz daha farkli konusuyorsunuz

"Demba Ba başarılı bir sezon geçirdi. Golcü bir oyuncu olarak Beşiktaş camiası tarafından sevildi. Forvet alırken hata yapmak istemiyoruz. O yüzden en iyisi olsun istiyoruz. Demba Ba'nın yerine onun isminin altında ezilmeyecek iyi bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Orta sahası ile bağlantısı olan, kafa hakimiyeti olan bir forvet istiyorum."

Çevrimdışı talha

Millet Teofilo ya saydırıyor da kaç kişi izledi adamı :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Önceki sayfada birisi "taraftarın ezmemesi lazım" yazmış ama Şenol Güneş öyle birşey söylemedi.

Birebir ağzından çıkan cümle "Demba Ba'nın yerine onun isminin altında ezilmeyecek iyi bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz."
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kadir G.

"Demba Ba başarılı bir sezon geçirdi. Golcü bir oyuncu olarak Beşiktaş camiası tarafından sevildi. Forvet alırken hata yapmak istemiyoruz. O yüzden en iyisi olsun istiyoruz. Demba Ba'nın yerine onun isminin altında ezilmeyecek iyi bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Orta sahası ile bağlantısı olan, kafa hakimiyeti olan bir forvet istiyorum."

Bunu mitroya bağlayabilmekte garip.

Çevrimdışı rawen54

Chelsea forması giyen Loic Remy kiralık 7 milyon Euro opsiyon karşılığında Beşiktaş'ta...

Millet Teofilo ya saydırıyor da kaç kişi izledi adamı :D

Bir sen izledin. Anlatsana bize biraz.

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş: "Gündemimizde Quaresma hiç olmadı..Hala da yok.."

Şenol hoca adamdır :)

Çevrimdışı Hicks

Bu röportajdan da gayet net bir şekilde anlıyoruz ki; transfer Şenol Hoca'ya bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir. Kesinlikle bulaştırmamak lazım... :s20:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı murat

Immobile tam aradigimiz forvet. Dillendirelim de belki burayi okurlar yonetimden birileri.

Adam da son vurus,  teknik, Adam eksiltebilme, guc,  kafa ne istersen var. Akici oyunda statik forvet yerine aktif forvet olarak tam bize uyar.

Simdi baktim Fiorentina ile Napoli ilgileniyormus.
Wolfswinkel
Hangisi?  Van Wolfswinkel mi Immobile mi?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu röportajdan da gayet net bir şekilde anlıyoruz ki; transfer Şenol Hoca'ya bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir. Kesinlikle bulaştırmamak lazım... :s20:

Aynen öyle. Şenol hocaya takımı vereceksin o yönetecek. Transfere bulaştırmayacaksın.

Hocanın anlatımına uyan isim soriano gidip alsınlar alabiliyorlarsa.

Ama bi 45 50 gün de onun için uğraşırız, aman diyeyim. Sezonun 3.haftasına yetişir. Yada pardon yetişmez, bi fatih tekke yada edu çıkabilir :))

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..