Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Millet Teofilo ya saydırıyor da kaç kişi izledi adamı
her ay stadın açılışı 1 ay erteleniyor. fikret orman 15-20 güne televizyona çıkıp, tayyip erdoğan'a teşekkürlerini sunup "allah'ın izniylen kasım sonu gibi yeni stadımıza geçicez." der, ocakta geçeriz.
Önceki sayfada birisi "taraftarın ezmemesi lazım" yazmış ama Şenol Güneş öyle birşey söylemedi. Birebir ağzından çıkan cümle "Demba Ba'nın yerine onun isminin altında ezilmeyecek iyi bir forvet oyuncusu transfer etmek istiyoruz."
Transfer başlığıyla olan alakası nedir oraya takıldım ben
https://twitter.com/dembabafootdemba nın yeni profil resmine bakarmısınız
Bir de teofilo ismi nerden cikti hoca teofiloyu alamadik demedi sadece arjantin kulubu bir forveti birakmadi dedi arjantinde tek teofilo mu var. Bu aciklamadan da senol hocanin transferden anlamadigini nasil cikardiniz hayret
Top saklayan, hava hakimiyeti olan, 1 senesi kalmis olan santrofor?Cheikh Diabaté
Ben hala on gündür açıklanamayan bitirilemeyen stoperin kim olduğunu merak ediyorum. On gündür upraşılıyor ama bitirilemiyor. Demek mi hummems yada silvadan biri. Valla heyecanlandım.
Hocanin anlattigi forvet tanimina teofilo uymaz.Remy hic uymazDiscovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
WolfswinkelDiscovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakın bu dramdır. Allahım sen bu millete akıl fikir ver..