2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904966 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

yeter be , içimiz kurudu.

Çevrimdışı can1903

Santrafor hakkında konuşurken Arjantin takımı vermedi gibi bir şey söyledi? O kısmı anlayan var mı?
Teofilo Gutierrez
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu seneden geçti artık ama bir sonraki sene için çok iyi şeyler bizi bekliyor olabilir.Bu sene elimizdeki 4-5 kalitesiz adamı parlatıp satabilirsek Şenol Güneş şampiyon olacak takım kurabilir bunun sinyallerini veriyor.

Çevrimdışı TALAT

Bu seneden geçti artık ama bir sonraki sene için çok iyi şeyler bizi bekliyor olabilir.Bu sene elimizdeki 4-5 kalitesiz adamı parlatıp satabilirsek Şenol Güneş şampiyon olacak takım kurabilir bunun sinyallerini veriyor.

bu sene geçti ne demek. daha şimdiden yenilginin kabul edilmesini aklım almıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Birde Hoca en önemlisi Hücuma dayalı futbol oyanayacak bir takım kuracağız gerekirse savunmayıda ileride yapacağım dedi, ben geçen sezon bizim takımda en büyük eksiğin defansın son ana kadar geri çekilerek rakibi ceza sahasına kadar getirmesini hep sinirle seyrettim,  bu konuyuda çok iyi yakalamış Şenol Hoca bu dediğini yapar üstüne başarıllı da olursa artık dakika 80 ve sonrasında kalp krizi riskinde ciddi oranda azalmalar olacaktır.

Çevrimdışı JoseDemba

Daha bi durun Bismillah neye göre bitti transfer dönemi bitmedi daha çok mantıksız bi yorum
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Kutay

Teofilo Gutierrez
eskiden trabzonda oynayan forvet di mi aman Allah korusun  :pray:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kutay

bu kadar umutsuz olma abi daha transfer dönemi bitmedi inşallah iyi oyuncular alıp şampiyon olacağız yeni stadımıza da en geç devre arası geçeriz zaten
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Parlatıp neden elde tutmuyoruz orasını anlamadım  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Parlatıp neden elde tutmuyoruz orasını anlamadım  :alala:
Çünkü sezonluk performans olacak.Şimdi Mustafa çıksa bu sene iyi performans gösterse sen kalmasını ister misin abi:D

Çevrimdışı JoseDemba

A sporda Konuşan Murat Özbostan kim ağzını burnunu kırasım geldi bunlar konuşmasın Beşiktaşı yok stat Kasıma bile imkansızmış yok Remy'i almamız mümkün değilmiş
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Daha bi durun Bismillah neye göre bitti transfer dönemi bitmedi daha çok mantıksız bi yorum
Hocanın konuşmalarına dayanarak yazdım.Bence ihtiyacımız olan en az 6  transfer varMevcut oyuncuları kesecek 2 stoper 2 libero 1 kanat 1 kaleci

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çünkü sezonluk performans olacak.Şimdi Mustafa çıksa bu sene iyi performans gösterse sen kalmasını ister misin abi:D
İsterim tabi. 4-5 oyuncu parlatılsa zaten şampiyonuz. O zaman avrupa için bazı adamlar satılsın dersen olur derim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Abdullah

[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 16:38:01 Abdullah ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

sol bek oynadigi macti buuuu yanliz  :iblush:
öenmli bi rakibe karşı performansı işte solda da iyi oynamış  :bandit:

Çevrimdışı Hicks

Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben birşey takip edemedim işim vardı. Twitleri okudum yine birşey anlamadım. Duyumcular gibi şifreli konuşmuş Şenol hoca. Sanırım kostas geliyor diye algıladım ben. Taraftarın ezmemesi lazım falan.

Transfersizlikten bizim kadar sıkılmış belli ki. Ama keşke şu güne kadar transfer istiyorum deseymiş.

Valla benim içim kurudu okuduklarımdan be umut duyacak birşey duyabildim ne başka birşey. Sola adam bile aramıyorlar gibi geldi. Stoper on libero forvet o kadar.

Çevrimdışı Türkay

5 güne 2 adam netleşir her türlü :D

:photo:

Şu şurda dursun da  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FARUK

sol bek oynadigi macti buuuu yanliz  :iblush:
son 10 dk sağa geçmiş :)

Çevrimdışı Çağatay

Böyle bir diziliş mi var? 4+1+4=9  :lol:

maçlarda hakemler bizi doğrarlar
onun için demiştir öyle  :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gokhan_1903

Mustafa'dan performans beklemek biraz garip olmuş  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kemal

Başkan bakalım bugün kimin iftarına katılacak :) 

Çevrimdışı TØLGA

Başkan bakalım bugün kimin iftarına katılacak :) 
:evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

Keşke BA yı satmasaydık , Atınç 5m 2.5 da opsiyon vardı , Beck alındı , işte ortalama 6m euroya 2 tane stoperi Ağustos sonuna kadar beklerdik olur biterdi.