2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909100 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Töre ile Sosa'yı vermiyor hoca  :icool:

Pedro ve Milo'ya yol verebilirim diyor.
teklif varsa verilsin tabi ama iki tas gibi stoper alınması şartıyla  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Q7'yi mi sordu badem ?  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş: Gökhan Töre, Sosa ve Tolgay'ı göndermek şu anda gündemimizde yok. Ancak duruma göre Franco ve Milosevic verilebilir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çok kötü haber ama muhtemelen seneye Necip çok fazla forma şansı bulacak.Hem zorunluluktan hem de Şenol Hoca'nın onu kazanmaya çalışmasından dolayı.Oraya alınacak 1 oyuncu yeterli olmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Çağrı yı duymadın mı ? Susak işi zaten bitmiş neden sol açıktan bahsetsin  :kop: :kop:
bakkkk inanırım sonra linnes gibi olur dilimden düsemezsin @Çağrı :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş. : Orta sahada oyuncuların savunma yönlerini geliştirmeye çalışacağız. 4-1-4-1 yada 4-3-3 oynaya biliriz.
Her oyuncu savunma ve hücum yapacak.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Duruma göre 2 stoper dediği muhtemelen mevcut stoperlerden birinin satılması.Yani düşük bir ihtimal.Seneye Ersan yine oynayacak.

Çevrimdışı can1903

Katılan varmı ?

Şenol Güneş en çok Töre , Tolgay , Sosa , Ozzie'yi seviyor..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş. : Orta sahada oyuncuların savunma yönlerini geliştirmeye çalışacağız. 4-1-4 yada 4-3-3 oynaya biliriz.
Her oyuncu savunma ve hücum yapacak.
4 1 4te defansın önünde oynayabilecek  adam yok bizde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

4 1 4te defansın önünde oynayabilecek  adam yok bizde

Böyle bir diziliş mi var? 4+1+4=9  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Hocadan al haberi 1.5 ay sonra catı 70 gün cim  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Sahayı yapan Şenol hocanın hemşehrisi imiş :)
70 güne hazır hale gelir demiş. 4 maç dışarıda oynayacağız diyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Hoca adamdır abi. :tabe: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

1i eksik kalmis  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Ben yanlış yazdım sıkıntı bende  :icool:

Çevrimdışı GökhanG

Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı saricasi

şenol hocanın çok çekeceği var  :D

puhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa                asaddasadadadadaDGHTRJR   :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci 2 stoper libero açık ve santrafor alınır bu konuşmadan bunu çıkardım.

Çevrimdışı ALDENYX

Katılan varmı ?

Şenol Güneş en çok Töre , Tolgay , Sosa , Ozzie'yi seviyor..

tolga ersan  :deal:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Kadir G.

tolga ersan  :deal:

Tolgayı trabzon geçmişinden dolayı seviyor mu sanıyorsunuz yoksa?

Adam sözleşmeyi imzalarken tolgaya giydirdi ne sevmesi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Kaleci 2 stoper libero açık ve santrafor alınır bu konuşmadan bunu çıkardım.

Benim çıkardığım sonuç şu; 1 stoper, 1 santrafor kesin, Pedro veya Milosevic giderse 2. stoper, Veli'nin dönüşü gecikirse 1 orta saha. Açıktan bahsetmedi bile konuşmasında. Onu nasıl çıkardın? :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol hocanın anlattıklarına ve gündemdekilere göre şöyle bi kadro olacağını düşünüyorum keşke mitro yerine Dzeko olsa

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Benim için önemli nokta sürekli hücümu dusunecegiz demesidir. Ben sagdan orta yapildiginda iceride 1 2 oyuncu görmek istemiyorum. Bizim gecen sene en büyük sıkıntılarimizdan biri de buydu. Bilic ortadaki ikiliden birini bile cok az macta iceriye yolluyordu. Senol hocayla birlikte futbolumuzda gelisme olacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Vallaha Şenol hocanın konuşmasını duruşunu olaylara yaklaşımını ve sorulara cevaplarını çok takdir ettim  :claps: İnşallah arzu ettiği hayal ettiği başarıları bizimle yakalar, bu arada ntvspor denen karın ağrısı bu kanalın daha basın toplantısı bitmeden yayını kesmesini kınıyorum, renkliler olsa bu şekilde bu yayını kesermiydi, en önemli açıklamalarınıda yayını kestikten sonra yaptı Şenol Hoca burada ki arkadaş sağolsun diğer kanaldan takip ettik  :ok: Vallaha takım emin ellerde gibi geldi bana hakkımızdan hayırlısı diyelim, eksik yerlerede bir an önce hakeden futbolcuların katılmasını artık merakla bekliyoruz  :halay:

Çevrimdışı Hasan Akten

Santrafor hakkında konuşurken Arjantin takımı vermedi gibi bir şey söyledi? O kısmı anlayan var mı?