2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912927 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı safa burak

Simdi macar olmadi haberleri cikiyor herkes macar olmazsa yonetim tranfser yapmaz diye dusunuyor. Aksini dusunen var mi. Var mi macarin alternatifi olmazsa suna yoneliriz dedigimiz birisi. Bence yok.
Bu yuzden gokhan satilmasin diyorum yonetim gokhani satarsak yerine kesin transfer yapar diyemiyorum.
Cok gizli tutuluyor diyorsunuz da gizli olmasi olumlu da olabilir olumsuz da gizli oldugu icin macarin alternatifi var mi yok mu bilmiyoruz. Bu yuzden simdilik eksik bolgeleri doldurmamiz yeter olmus bolgeyi bosaltip tekrar doldurmakla ugrasmayalim

Çevrimdışı Kadir G.

Töre gitmezse bu

Töre giderse bu gönlümden geçen kadrodur. İlki çoğunlukla imkan dahilinde ikincisi ise o şartlarda olması gerekendir.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Abi Boş hayal kuranlar var. :) Fikret Orman var Allahtan  kapıdan giremez , girmemeli de zaten..
Hay ağzın bal yesin.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Necmi

Açıkçası ben de çok fazla yazmamama rağmen insanların yazdıklarının kısıtlanmasından rahatsız oldum. Beşiktaş taraftarı olarak takımımızı tabii ki Fenerbahçe ve Galatasaray gibi direk rakibimiz olan takımlarla kıyaslayacağız. Eğer bu konuda sadece transferler konuşulursa konu canlılığını kaybeder,insanlar artık daha az siteye uğrar hale gelir. Ayrıca Quaresma,Arda gibi konuların konuşulması da gayet doğal,biri eski futbolcumuz diğeriyse Barcelona'ya transfer olmuş be bizim takımımızı da ilgilendiren bir futbolcu. Yöneticiler konuların uzamasından endişe ediyorlar ama gördüğüm kadarıyla bu platformda insanlar görüşlerini birbirine kabul ettirmeye çalışmak yerine uzlaşmayı tercih ediyorlar. Biraz uzun oldu ama bu konu hakkında düşüncelerim böyle,özetle bu baskıcı tutumun forumu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum.
etkilesin kardeşim problem değil burda Quaresma konuşmalarına ne zaman engel koyduk  :alala:  burda üyelerin bahsetmeyin bundan demesi bizim
yaptığımız anlamımı çıkarttı mesela benim bile Q7 hakkında bir sürü mesajım var Beşiktaşla ilgili bir konu
biz burda kısıtlama koymuyoruzki tam olarak söylediğimiz şu Burası Beşiktaş taraftar forumu Buranın kurulma amacı
Beşiktaşı konuşmak her şeyin konuşulmasını isteseydik genel forum kurardık burdaki arkadaşların çoğu genel platformlarda çok fazla
takılmış Beşiktaş forumunda olmanın farkını ve ayrıcalığını anlayamıyor sen burda renklileri konuşursan buraya onları çekersin
ondan sonra onların trollemesinden burda bu huzurlu ortamı kaybedersin işin özeti Beşiktaş forumunda Beşiktaş konuşulması kısıtlama değildir.
her şeyi konuşmak isteyenler için bir sürü bu tarz forum var gider orda konuşurlar
Bizim burda hit derdimiz yok o nedenle olumsuz etkilenmesi gibi bir derdimizde yok
burda sadece Beşiktaşı konuşmak isteyenler kalsın bu bize yeter
bakın burda ceza alıyormusunuz her yerde konu dışı yaptığınız anda ceza alırsınız
burda almazsınız sadece ikaz ediyoruz devam ederse üyeliğini siliyoruz yani burda özgürlük yok
Beşiktaş diktatörlüğü hakim  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 00:03:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar sabah gittim Quaresma gece geldim Quaresma bıkmadınız mı hala?

Gelmeyeceğini bile bile niye hala bu tartışma?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rasmus Elm , Valon Behrami, Arteta,Flamini,Veloso bunlardan biri olabilir ön libero için.

Çevrimdışı dlcs

Simdi macar olmadi haberleri cikiyor herkes macar olmazsa yonetim tranfser yapmaz diye dusunuyor. Aksini dusunen var mi. Var mi macarin alternatifi olmazsa suna yoneliriz dedigimiz birisi. Bence yok.
Bu yuzden gokhan satilmasin diyorum yonetim gokhani satarsak yerine kesin transfer yapar diyemiyorum.
Cok gizli tutuluyor diyorsunuz da gizli olmasi olumlu da olabilir olumsuz da gizli oldugu icin macarin alternatifi var mi yok mu bilmiyoruz. Bu yuzden simdilik eksik bolgeleri doldurmamiz yeter olmus bolgeyi bosaltip tekrar doldurmakla ugrasmayalim

Macarla filan ilgilenmedik biz. Bilin bunu.

Çevrimiçi Samet Ç

Affelay diyorlar.

Çevrimdışı Hasan Akten

Douglas'in yani sira orta sahaya Van Bommel karakterinde biri gelmeli. Bu yumusak takima biraz sertlik, atesleyen tipler gerekli.

Haklısın. Herhalde biz transfer yaparken iyi huylu olsun, çirkef olmasın diyoruz sonra kafamıza vuran alıyor lokmamızı. Takımda yeterince naif adam var zaten. Biraz da saha içinde sesini gür çıkartacak adam alalım.

100. yıldaki Zago-Guinti-Üzülmez karakterinde oyuncu alalım.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

HEr zamanki gibi boş ve gereksiz yere bol bol  konuşuyorsun.Yapma bunu.Hem özel  hemde iş hayatında  başına çok iş  açarsın.Benden sana  abi,amca,dede  (ne dersen de )  tavsiyesi.Pazarlığı uzatıp da  boş yere  kimi kaçırdık bu sene.De bakem  bana  bu arada.

Çok değil daha bir sene önce Demba'yı, Sosa'yı, Töre'yi, 6 ay önce Tolgay'ı alanlar bu yöneticiler değilmiş gibi "bunlar beceriksiz, transfer yapamazlar, pazarlığı uzatıp adamı kaçırırlar" diyenlerle ne tartışacağız ki?

Bu arkadaşlara kalsa Chelsea ile pazarlık yapmadan Demba'yı 10 milyon Pound'a (Euro da değil), Rubin ile pazarlık yapmadan Töre'yi 4.5 yerine 7.5 milyona, Tolgay'ı elden kaçırmamak için TS kaç veriyorsa daha fazlasına alırlardı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Tugay

Twitterda falan okuyorum Dewe'de aynısını yazmış 10 senede bir şampiyon oluyoruz zaten bari Q7'yi getirsinler de azıcık şov yapsın keyfimize bakalım diyorlar.Bu adamlar bu takımı tutmayı hak etmiyor. Takımının nasıl başarılı olacağını düşünmüyorlar da gittikçe kötü olması için ellerinden geleni yapıyorlar.

Demirören şımartsın onları baştan çıkartsın. :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Haklısın. Herhalde biz transfer yaparken iyi huylu olsun, çirkef olmasın diyoruz sonra kafamıza vuran alıyor lokmamızı. Takımda yeterince naif adam var zaten. Biraz da saha içinde sesini gür çıkartacak adam alalım.

100. yıldaki Zago-Guinti-Üzülmez karakterinde oyuncu alalım.
Melo bizde olsaydı ikinci senesi dolmadan şutlardık bundan eminim.

Rasmus Elm , Valon Behrami, Arteta,Flamini,Veloso bunlardan biri olabilir ön libero için.
Ben başından beri veloso diyorum ama olur mu orasını bilmem.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dediğim gibi bir kısım taraftar şampiyonlukla hava atamadığı için sahte yıldızlarla hava atma derdinde.

Bu tarz taraftarın azalması için şampiyonluk şart.

Şampiyonluklar gelmeye başlayınca o zaman yıldız yıldız diye tutturmaktan vazgeçecekler.
Yine geldik aynı konuya !!
Yahu ne alakası var hava atmayla !!!
Herkesin bir tercihi düşüncesi var ve buna saygı duymayı bilmelisiniz !!
Yani Biz Quraesmanın Şuanki kadroda Başarılı olacağını düşünüyor olamazmıyız ?? Seviyor olamazmıyız ??
Ne alakası var yıldız olsunda çamurdan olsun hava atalım diye istiyorlar demenin anlamı nedir ??
Burası Beşiktaş Forumu ve Ben Quresmanın başarılı olacağını düşünüyorum ve gelmesini istiyorum !! Bunu yazmaktan neden çekineyim ??? Bu benim fikrim sana uyar yada uymaz orası ayrı konu ama Kendi düşüncelerinizi Quresmayı isteyenlere empoze etmeye çalışmayın , İşin boyutunu değiştiriyorsunuz ve karşınızdaki küçük düşürüp , Hakaret etme boyutuna getiriyorsunuz @Tolga_
Ben bu iletini Hakaret olarak algılarım ...
Benim Yıldız için Beşiktaşı tuttuğumu soyluyorsun resmen bu mesajınla... @Tolga_
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 00:13:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı safa burak

Macarla filan ilgilenmedik biz. Bilin bunu.
Yani hic sol kanat gundeme gelmedi bu daha vahim

Çevrimdışı Tolga

@Yunus Emre Dökmeci bir kısım taraftar bu yüzden istiyor diyorum yazdığımı iyi okursan problem olmayacak.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

etkilesin kardeşim problem değil burda Quaresma konuşmalarına ne zaman engel koyduk  :alala:  burda üyelerin bahsetmeyin bundan demesi bizim
yaptığımız anlamımı çıkarttı mesela benim bile Q7 hakkında bir sürü mesajım var Beşiktaşla ilgili bir konu
biz burda kısıtlama koymuyoruzki tam olarak söylediğimiz şu Burası Beşiktaş taraftar forumu Buranın kurulma amacı
Beşiktaşı konuşmak her şeyin konuşulmasını isteseydik genel forum kurardık burdaki arkadaşların çoğu genel platformlarda çok fazla
takılmış Beşiktaş forumunda olmanın farkını ve ayrıcalığını anlayamıyor sen burda renklileri konuşursan buraya onları çekersin
ondan sonra onların trollemesinden burda bu huzurlu ortamı kaybedersin işin özeti Beşiktaş forumunda Beşiktaş konuşulması kısıtlama değildir.
her şeyi konuşmak isteyenler için bir sürü bu tarz forum var gider orda konuşurlar
Bizim burda hit derdimiz yok o nedenle olumsuz etkilenmesi gibi bir derdimizde yok
burda sadece Beşiktaşı konuşmak isteyenler kalsın bu bize yeter
bakın burda ceza alıyormusunuz her yerde konu dışı yaptığınız anda ceza alırsınız
burda almazsınız sadece ikaz ediyoruz devam ederse üyeliğini siliyoruz yani burda özgürlük yok
Beşiktaş diktatörlüğü hakim  :D
Yasak Kelimeler İçeren Mesajlar Gönderilmesini Engelleyen , Bununla İlgili Smf Eklentisi YYazabilirsiniz
@Necmi
Pika Pika

Yunus emre arkadaşım sen kuresma gelsin diyorsun ya başka arkadaşlarda veya ben gelmesin olmaz diyoruz. Querasma gelsin diyenlerde hatalıdır diyoruz bu kadar basit.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Sarp

Bu karamsarlık bugün kap gelmedi diye oldu dimi :)
Öğleni takiben tırmanışa geçti. Önünü alamıyoruz...
Evet yöneticiler birbirlerini yiyorlar evet ortada bir belirsizlik var
ama burası Beşiktaş söz konusu transferler sonuçlanacak; üzüldüğümüz ile kalacağız.

Çevrimdışı Hasan Akten

Melo bizde olsaydı ikinci senesi dolmadan şutlardık bundan eminim.

Örneğini verdiğim oyuncularla Melo bir değil.

Benim kastım gidip bile bile rakibin bileğine dalan, rakip taraftarı ve oyuncuları kışkırtan bir karakter değil. Takımın hakkı yenildiğinde sessiz kalmayan bir karakter. 20 numara gibi bir karakter gelip hocana bağır çağır küfrettiğinde tutup kolundan çekerek "sakin ol" diyen değil, kolundan tuttuğu gibi yere serecek bir karakter.

Çevrimdışı Kemal

Töreyi 15 m bandında heran satabilirler,  büyük ihtimallede gidecek Allah korusun diyorum ben , gideni yerine gelen olmuyor çünkü , inşallah 20 m euro bile verseler Allah ellerine ayaklarina dolandirir ve satılmaz , Ba nin bile satıldığına çok Üzgünüm .

Çevrimdışı canU

Bu kdar sessizlik nedir ya içerde yönetim mönetim kalmamış biz transfer bekliyoruz aslında saçmalık.

Vahim ki ne vahim kalırız yine saçı güzele yandık ki ne yandık.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı dlcs

Valla duyumculuk yapmak gibi olmasın ama bitme aşamasındaki isimlere dair az çok bilgi alabiliyorum kulüpten. Alakamız dahi yokmuş dendi bana. İşin ilginç yanı bunun dışında bir tane bile isim  öğrenemedim. Eskiden böyle değildi; az çok sızıyordu bir şeyler.  Bu yıl işler ya çok sıkı yürüyor ya da bildiğin oturmuş izliyor yönetimdekiler.
[ Son Düzenleme: 07 Temmuz 2015, 00:16:04 dlcs ]

Çevrimdışı Tugay

Bu kdar sessizlik nedir ya içerde yönetim mönetim kalmamış biz transfer bekliyoruz aslında saçmalık.

Olumsuz yorum yazınca milletin zoruna gidiyor.2 stoper,1 orta saha,1 sol kanat,1 forvet,1 kaleci lazım çıt çıkmıyor.