2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904914 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

atleticonun 18 e kadar cikmasi bekleniyormus @Serhat Akkaya
@ZEKI abi bu paralar cidden muhteşem rakamlar. Dediğim gibi 15 milyon + bir sonraki satıştan %20 pay bile harika bir iş olur, 30 40 milyona satılsa 8 milyon daha gelir demek ki toplamda 23 milyon euro eder.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 22:47:00 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hamahakki

Lazar markoviç'in 25m€ ettiği bir yerde töre'ye 18 bile az

Çevrimdışı Abdullah

Töreyi satıp , Q7 gelecekse Okey de , Mevcut yönetim Hayatta almayacağına göre , Töre Kalmalı :tabe:
hala q7 diyor ya  :steamed:

Çevrimdışı TØLGA

bize kiralasınlar o zaman  :evillol:
aslında beko sponsor bağlasınlar getirsinler
ama arda istemez  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Töreyi satıp , Q7 gelecekse Okey de , Mevcut yönetim Hayatta almayacağına göre , Töre Kalmalı :tabe:
:kop: :kop: ne q7 si abi ya :bawling:

Çevrimdışı Abdullah

aslında beko sponsor bağlasınlar getirsinler
ama arda istemez  :evillol:
bak stat açılış maçını da yapacaz fena olmaz bence  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

15m+satıştan yüzde 20 paya satılıp kaleci başta olmak zere orta sahada alınır sağ kanadı da doldururuz.

Ospinayı almak çok büyük etki eder bu lige. Hem bir kesim millet şunu almış demekten bizde fenerin alamadığı oyuncuyu getirdiğe terfi eder.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oguzhan sanki Biraz Vucut çalışmış gibi kuru bi cocuktu İnşallah bu sene  cıkıs yapacak kocum benim..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hala q7 diyor ya  :steamed:
Halı sahada Atletini şortunun ızerine çıkarıp Gol atınca Dil çıkaran adamlarız biz :biggrinking:
Bizi yıldıramazsınız :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Töre Neden Satılmamalı
1-Beşiktaş Eksik Mevkilerine Göre Araştırma Yaptı , Konoplyanka Dzudzsak Çalışılmış İsimler , Töre Giderse O Mevkiye Yarım Yamalak Transfer Yapılır
2-Seneye Piyasası Çok Artacak
3-Beck - Töre İkilisi Uçar
Pika Pika

Çevrimdışı mert_

atletico, töre'ye salça olma şiddetini arttıracak :) 20 milyondan başlasın pazarlık 18 milyona bırakalım :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hastayım şu beşiktaşlıların kendi oyuncularına ya paha biçememesine yada yerin dibine sokma huyuna ya.  :lol: :lol:

arası yok kimsede, asla.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu sene Ersan Adem Gülüm den güzel Performans bekliyorum.

Atleticonun ben töreyi düşündüğünü dahi düşünmüyorum.

Oguzhan sanki Biraz Vucut çalışmış gibi kuru bi cocuktu İnşallah bu sene  cıkıs yapacak kocum benim..
Bu sezon Töre satılmazsa , onun Sakat ve cezalı olduğu maçlarda , Sağda Sosa , Forvet arkasında da Ozie yi görebiliriz :ok:
Töre satılırsa yerine transfer yapılmayıp Sağda sosa , Forvet Arkasında da devamlı olarak Oziyi görebiliriz :bandit: @ONUR KOLCU

Çevrimdışı Çağatay

Eğer atletico töre ye talipse max çıkacakları rakam 15 tir bir kuruş da fazlasını vermezler
ve 15 e de pekala satılabilir hiç de öyle yeri doldurulamayacak bi adam değil
ayrıca siz töreyi süpermen zannetmeyin
sadece törenin yerine messi yi de koysan diğer mevkiler de aynı kalsa
şampiyon olabileceğimizi mi düşünüyorsunuz
tolga ile veli ile olcay ile pektemek ile...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Scout

Eğer atletico töre ye talipse max çıkacakları rakam 15 tir bir kuruş da fazlasını vermezler
ve 15 e de pekala satılabilir hiç de öyle yeri doldurulamayacak bi adam değil
ayrıca siz töreyi süpermen zannetmeyin
sadece törenin yerine messi yi de koysan diğer mevkiler de aynı kalsa
şampiyon olabileceğimizi mi düşünüyorsunuz
tolga ile veli ile olcay ile pektemek ile...
Evet Messi Yapar  :lol: :lol: :lol:
Pika Pika

Hastayım şu beşiktaşlıların kendi oyuncularına ya paha biçememesine yada yerin dibine sokma huyuna ya.  :lol: :lol:

arası yok kimsede, asla.
:icool: :icool:

Çevrimdışı Efe

atleticonun 18 e kadar cikmasi bekleniyormus @Serhat Akkaya
20 den alta satmasınlar töre çok önemli bizzim için :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Töre Neden Satılmamalı
1-Beşiktaş Eksik Mevkilerine Göre Araştırma Yaptı , Konoplyanka Dzudzsak Çalışılmış İsimler , Töre Giderse O Mevkiye Yarım Yamalak Transfer Yapılır
2-Seneye Piyasası Çok Artacak
3-Beck - Töre İkilisi Uçar
1- Töre'nin gitme ihtimallerine karşı alternatifleri hazır
2- Şimdi 15'e gitse seneye max 20 olur değeri
3- Beck ile gelecek olan adam da uçar :)

Çevrimiçi Necmi

Ardanın Barça ya gitmesi renkli haber mi oluyor  :s20: :s20: Susalım biz ozaman  :bawling:
Burası Beşiktaş transfer başlığı sen bana ardanın Barçaya gitmesinin bizimle olan ilgisin söyle
bilelim. nedeninin bilde öyle itiraz et Biz göz yumduğumuz an tüm dünyanın transferleri konuşulur uzun tartışmalar çıkar
ve arada Beşiktaş haberlerini göremezsiniz bile senin barça haberine herkes bir mesaj atsa birden on sayfa ilerler konu @Scout
geçen fenerin kadrosunu sildim yaklaşık on saniye durdu forumda farkedip hemen sildim ama 7-8 mesaj anında atılmıştı
peşinden onlarıda silmek zorunda kaldım.
bu arada uyarıyoruz ya atmayın diye ama hep uyaracağız sanmayın bir iki uyarırız peşinden mesaj atamaz konumuna getiririz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şuan  4. kaleci Pozisyonundaki Kalecimiz Veysel Sapanın  3 4 maçını sefaköy de canlı izleme fırsatım oldu tolga ve cenk gönenden iyi kaleci ama  tabi 18 yaş altı ile A takımda  oynamak  bir olmaz ama  üzerine durulursa REfleksleri yan  toplarda cok iyi bi kaleci ..

Bu arada En baştan 3.cu :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Türkay

Atleticonun ben töreyi düşündüğünü dahi düşünmüyorum.

Önder Özen Diego Simeone'nin Töre'yi istediğini söylemişti
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Burası Beşiktaş transfer başlığı sen bana ardanın Barçaya gitmesinin bizimle olan ilgisin söyle
bilelim. nedeninin bilde öyle itiraz et Biz göz yumduğumuz an tüm dünyanın transferleri konuşulur uzun tartışmalar çıkar
ve arada Beşiktaş haberlerini göremezsiniz bile senin barça haberine herkes bir mesaj atsa birden on sayfa ilerler konu @Scout
geçen fenerin kadrosunu sildim yaklaşık on saniye durdu forumda farkedip hemen sildim ama 7-8 mesaj anında atılmıştı
peşinden onlarıda silmek zorunda kaldım.
bu arada uyarıyoruz ya atmayın diye ama hep uyaracağız sanmayın bir iki uyarırız peşinden mesaj atamaz konumuna getiririz.

Töre - atletico dedikoduları

Arda yerine törenin düşünülmesi dedikodusu.

Ardanın rekor ücrete satılması..

Ardanın daha nasıl ilgisi olsun beşiktaşla ilgili, resmen birinci dereceden ilgilendiriyor necmi abi :))