2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906452 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi soruyorum.

Balazs Cudcak mı, Jeremain Lens mi ?

2. si imkansız o yüzden macar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Jeremain Lens Taaaa NEC Nejmegen zamanından beri takip ettiğim oyuncu cok yetenekli Skor katkısı fazla olan bi adam bizim Gökhan onun Skora gidemeyeni o daha cok sag forvet tarzı oynar. Ama Dsuzdscak Komple bi adam ve bizim ilacımız olan bi adam.

Ayıca Gökhanı sattıktan sonra para Lensi Almaya yetmeyebilir bile.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar artik renkli takimlairn transfer haberlerine izin vermeyecegiz ve aninda silinecektir bilginize.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 22:17:32 ZEKI ]

Çevrimdışı Abdullah

Ne alakası var şimdi !
Buyuk takımlar taraftarı ile Var ! Taraftarı olmayan kulüp Ayakta kalabilir mi ??? Kalamaz
Daha doğrusu taraftar olmazsa Futbolda olmaz değilmi !!
Dlayısı ile Kulüpler taraftarını memnun etmek zorunda :eyes Tek başına yapacgın eylem Ve Baskı sonuç getirmez tabiki fakat toplu bir şekilde hareket edersen Çok rahat şekilde BASKI altına alabilirsin Yönetimi!! Yani benim Baskımla mı transfer yapılacak düşüncesi çok yanlış bir düşünce ve kabulleniştir :tabe:
Kulüpler taraftarı ile var taraftarı ile ayakta !! Taraftar olmazsa stadda olmaz gelirde olmaz Formada satamaz ve İflas eder !!! Sen kombine alacaksın , Forma alacaksın , Maçakara gidip boğazını patlatacaksın, kanser olacaksın ama yönetim transfer yapmayacak öylemi ??? Yok öyle Bi dünya
Başkanı çok severim ama eleştiririmde , Yoneğtmi savunmak için bu tarz şeylerle hiç gelmeyin bana @Abdullah
Yönetim savunmuyorum ki hatta yeri geliyor birçoğundan daha fazla eleştiriyorum ben kulübü. :eyes

Evet büyük takımlar taraftarı ile var, evet taraftar olmazsa futbol olmaz, evet tek başına yapacağın baskı sonuç getirmez ama mantıklı bir konuda baskı yapmıyorsan toplu yapacağın baskı da bir işe yaramaz. (Bknz. dün yapılan anlamsız hareket. Sözde imza topladınız, twite attınız, mesaj yağmuruna tuttunuz kulübü var mı ufukta bir gereksiz q7 yok  :ok:)

Ben takımım renkliler transfere para harcıyor bizimkiler de harcarsa maça giderim, forma alırım demem. Eğer öyle diyen bu düşüncede olan varsa maçlara gelmek zorunda değiller, forma, lisanslı ürün falan da almak zorunda değiller. Kimseye zorla bir şeyler satmıyoruz değil mi? İnsanlar istiyorlarsa geliyorlar alıyorlar almayacak adam o istediğin oyuncular da gelse almazlar, alacak olan kulübüne sevdalı bağlı olan adam da zaten sen o transferi yapmasan da alıyor alacak. Aradaki fark 50000-60000 forma olur maksimum bu forma farkından dolayı da koca kulüp çıkıp 5-6 M fazla para vererek transfer yapmaz.

Ayrıca yönetimin transfer yapmadığı yapmayacağı bilgisini de nereden aldın bilemiyorum ama şu an birden fazla mevkide görüşmeler sürüyor. Oyuncu 2 gün sonra geldiğinde maliyeti 200-300bin € daha düşük olacaksa ben diye bugün gelmedi diye eleştirmem adamları. Eleştirene de saygı duyuyorum.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

arkadaslar artik renkli takimlairn transfer haberlerine izin vermeyecegiz ve aninda silinecektir bilginize.
Zaten renkli oldu baya forum Yrrinde karar abi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Scout

Ardanın Barça ya gitmesi renkli haber mi oluyor  :s20: :s20: Susalım biz ozaman  :bawling:
Pika Pika

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Salak mı niye kiralasın. Antrenmanını takip edemeyeceği yere göndereceğini mi sanıyorsun?
Adamların Cezası var , Ne yapacak 6 Ay boyunca Paf takımla mı antrenmana çıkaracak ???
Arda onun anlaşmasını çoktan yapmıştır merak etme , Gelir 6 Ay burada Gs de oynar , Seyret ve Gör :eyes
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Ardanın Barça ya gitmesi renkli haber mi oluyor  :s20: :s20: Susalım biz ozaman  :bawling:

Arda'nın Barcelona'ya gitmesi mesele değil Zeki abinin alıntıladığı mesajda Gs haber var
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Bize ne kardeşim gsye mi kiralanmış. Twitterda yazabilirsin burda yazmayın lütfen.

Çevrimdışı Hamahakki

Şu q7'ye gösterilen ilgi,alaka ve yönetime baskı dzsudzsak'a gösterilse adam şu an almanya kampında olurdu sanırım

Çevrimdışı murat

o değilde boateng in transfermarkt taki resmi = nereye mıçacaklar daki adam  :kop: :kop:
 http://www.transfermarkt.com.tr/kevin-prince-boateng/profil/spieler/16922
volkan şen daha çok benziyor. :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla alınabilecek en mantıksız kararı aldığınız için site yönetimini kutluyorum.

onu konuşmayın bunu konuşmayın, fikret ormanı eleştirmeyin, yönetime laf söylemeyin.

Sanırsın her allahın günü bir transfer yapıyoruz da kalkıp zevkten gs fb konuşuyoruz.

Ardanın gs ile ne ilgisi varda onunla ilgili mesajları dahi siliyorsunuz.

Bizim transferler kadar önemli olan birşey daha varsa oda rakiplerin kuracağı takımlar değil mi?

Hata yapıyorsunuz.

Çevrimdışı Scout

Bize ne kardeşim gsye mi kiralanmış. Twitterda yazabilirsin burda yazmayın lütfen.
Ben Gs Hakkında Hiçbir Şey Yazmadım Okuyarak Cevap Ver !
Pika Pika

Çevrimdışı Tugay

Zaten renkli oldu baya forum Yrrinde karar abi

Aynen.Çok iyi bir karar.

Çevrimdışı ZEKI

Kardesim bizene Arda'nin transferinden bu baslikta sadece besiktas klubunun ve futbolcusununun transfer haberleri konusulur. Turk ve Dunya sporu diye basligimiz var orda istedigin gibi Ardayı da Naniyide konusun. Ona bir sey dedigimiz mi var.
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/

Çevrimdışı Kadir G.

Adamların Cezası var , Ne yapacak 6 Ay boyunca Paf takımla mı antrenmana çıkaracak ???
Arda onun anlaşmasını çoktan yapmıştır merak etme , Gelir 6 Ay burada Gs de oynar , Seyret ve Gör :eyes

Boşuna kuruyorsun kendi kendine. Sabahtan beri renkli mesajın Beşiktaşla ilgili olanları katladı. Beşiktaş forumunda renkli konuşuyorsun. Ne dersen de mide bulandırdı artık.

Valla alınabilecek en mantıksız kararı aldığınız için site yönetimini kutluyorum.

onu konuşmayın bunu konuşmayın, fikret ormanı eleştirmeyin, yönetime laf söylemeyin.

Sanırsın her allahın günü bir transfer yapıyoruz da kalkıp zevkten gs fb konuşuyoruz.

Ardanın gs ile ne ilgisi varda onunla ilgili mesajları dahi siliyorsunuz.

Bizim transferler kadar önemli olan birşey daha varsa oda rakiplerin kuracağı takımlar değil mi?

Hata yapıyorsunuz.
:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Altına imzamı atıyorum @Armağan Bozkurt abi

Çevrimdışı ZEKI

Arda'nın Barcelona'ya gitmesi mesele değil Zeki abinin alıntıladığı mesajda Gs haber var
Haklisin duzelttim  :ok:

Çevrimdışı Scout

Kardesim bizene Arda'nin transferinden bu baslikta sadece besiktas klubunun ve futbolcusununun transfer haberleri konusulur. Turk ve Dunya sporu diye basligimiz var orda istedigin gibi Ardayı da Naniyide konusun. Ona bir sey dedigimiz mi var.
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/
Beşiktaş Hergün Bir Transfer Yapıyorda Biz Konuşmuyoruz , 90 Günde 90 Transfer Yapıyorlarda !
Beşiktaşlıysan Türk Oyuncumuzla Gurur Duymalıyız Bunu Bile Çok Görüyorsunuz  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

Ben Gs Hakkında Hiçbir Şey Yazmadım Okuyarak Cevap Ver !

Emir verir gibi konuşma doğru yaz öncelikle. Alıntıladığın mesaj barcelona konusunu mu odak almış. Arda sözleşme imzalıyor burda gs ye kiralanması konuşuluyor. Önce alıntıladığın mesajı doğru okursan neye karşı çıkıldığını anlarsın. Başkasına direktif vermemeyi öğrenirsin.

Boşuna kuruyorsun kendi kendine. Sabahtan beri renkli mesajın Beşiktaşla ilgili olanları katladı. Beşiktaş forumunda renkli konuşuyorsun. Ne dersen de mide bulandırdı artık.
Burada Rakiplerimizin kurduğu kadro bizi tabiki Yakından ilgilendiriyor , Tabiki takip edeceğiz :money:
Kıyaslama da yapacağız bu işin dogası bu , Her türlü staratejiyi ve kıyaslamayı yapıyoruz yapmazsak hata var demektir zaten :tabe:
Ha bana Troll imasında bulunuyorsan Face Proflime girip bakabilirsin Nasıl bir Beşiktaşlı oldugumu görmek istiyorsan :bandit: @Kadir Güney
Yoksa renklilerlen alakalı konışmaktan bende Hoşnut değilim , İkisindende NEFRET ediyorum özellikle Kırmızı olanından :akuma:

Çevrimdışı saricasi

Rhodolfo yu izledim Lugano gibi çok iyi markaj yapıyor efsane olur.douglas tam izliyemedim ama ikisinden Biri açıklanır bu hafta.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Scout

Emir verir gibi konuşma doğru yaz öncelikle. Alıntıladığın mesaj barcelona konusunu mu odak almış. Arda sözleşme imzalıyor burda gs ye kiralanması konuşuluyor. Önce alıntıladığın mesajı doğru okursan neye karşı çıkıldığını anlarsın. Başkasına direktif vermemeyi öğrenirsin.
Gsye Kiralanmayacağını Hepimiz Biliyoruz , Ve Senin Agresif Hareketlerin Bizide Agresifleştiriyor
Arda Türkiyenin Oyuncusu Artık Gsnin Değil
Pika Pika

Rhodolfo yu izledim Lugano gibi çok iyi markaj yapıyor efsane olur.douglas tam izliyemedim ama ikisinden Biri açıklanır bu hafta.
Douglas iyidir iyi :icool: :icool: @Hasan Tahsin abi
Rodolfodan bir tık daha hızlı ve Saglam :bandit:

Çevrimdışı Tugay

Töre'nin transferi yakındır.