2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896023 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ozan E.

akıllı olalım cok uzun suruyorsa ya rakip yoktur süreci uzatarak işi almaya bakarsın yada onlar yokusa surmenin pesindedir
kısa sürenler genellikle erkenden kapmadır veya cok ihtiyacın vardır hemen alırsın
bana daha baska mantıklı birsey gelmiyor
tosicler rahatlıkla geliyorsa bunu anlamamak için kor olmak lazım:)
genellemeler yapmak ve tahminde bulunarak kesin sonuca varmak da akıllı işi değildir :)
parayı basıp da erken alabilirsin,talibi olmayıp da erken alabilirsin.

Çevrimdışı ozan062

Ya klubu sıkıntı cikarsa bile devre arasinda almak icin yine gider konusursun adamla.
bak bakalim para kazanamayacagini anlayinca nasil dönüyor klübün fikri

bizim mantıgımıza gore ama adamlar belki bu riski alıyor
ben faydama bakarım diyordur yani aynı ferdideki gibi...biz ne olursa olsun satmıyoruz belki uzatırızı dusunuyorlardır
aynısını mechulde paylasmıs bence mantıklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

Allah allah ekip adamı zorla mı tutacak. Adam kafaına koymuş bir kere gidecek.Tutup uçuk fiyat mı istiyorlar?

E öyleyse bağlayalım bunlar mal gibi kalsın ortada.Biraz hırçın davransın bizimkiler de.Bu konuda çok yumuşaklar.

Çok zor değil 1M imza parası ver o adam 6 ay sonra sende.Klübü de bırakmam diye sayıklar durur.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

genellemeler yapmak ve tahminde bulunarak kesin sonuca varmak da akıllı işi değildir :)
parayı basıp da erken alabilirsin,talibi olmayıp da erken alabilirsin.

o zaman sonuca varamazsın
ama tecrübe yani simdiye kadar yapılmıslarla yola cıkarsan dediğime varırsın o sebeble inan dediğim gibi gelişiyor hersey:)
hadi hersey demeyelimde benzer gelişiyor

4 senede tanıyamadıkmı yani eldeki yonetici toplulugunu daha ne kadar zaman tanıyalım onlara hep aynı :)
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 21:14:38 ozan062 ]

Çevrimdışı Kadir G.

bizim mantıgımıza gore ama adamlar belki bu riski alıyor
ben faydama bakarım diyordur yani aynı ferdideki gibi...biz ne olursa olsun satmıyoruz belki uzatırızı dusunuyorlardır
aynısını mechulde paylasmıs bence mantıklı

Mantıklı olup olmaması subjektiftir. Kesin dille yattı demek için %100 bilgi lazım. Var mı?

Çevrimdışı talha

Olayın aslında bir düzende böyle olmasından korkuyordum.Adamları zorla mı tutucaklar.

Saçmalığa bak. 4 yıllık banı yapıştırmışlar sana zaten. Adam istese en kötü fesih bedelini kendi öder ayrılır.

Bunlar kesinlikle çözülür ama biraz etiklikten çıkacaksın.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töre kalsın bak nasıl pişman olacaksınız sezon içinde.

Bende, üzülerek, büyük bir üzüntü ile ben demiştim diyeceğim.

Töreyi satıp yerine sağ kanatla birlikte 3 mevkiyi iyileştirme şansı var ve kullanmayacağız. akıl alır gibi değil.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Mantıklı olup olmaması subjektiftir. Kesin dille yattı demek için %100 bilgi lazım. Var mı?

kesin yattı bizim bilgi ölçümüze goredir
onların ölçütü baska, yani bir gün adama ulasamazsın 3gün sonra anında boşa cıkar bilemezsin fakat suan adamla gorusmeler kesilmiş sebebi klubu
bu yani eldeki bilgi
bende bunun üzerine kendi yorumumu ekliyorum

Çevrimdışı Hasan Akten

Allah allah ekip adamı zorla mı tutacak. Adam kafaına koymuş bir kere gidecek.Tutup uçuk fiyat mı istiyorlar?

E öyleyse bağlayalım bunlar mal gibi kalsın ortada.Biraz hırçın davransın bizimkiler de.Bu konuda çok yumuşaklar.

Çok zor değil 1M imza parası ver o adam 6 ay sonra sende.Klübü de bırakmam diye sayıklar durur.  :tabe:

Herkes bunu söylüyor ama adamın gitmek istediğini nereden biliyoruz? Takımı avrupadan men yedi diye hemen gitmek istiyor dedik. Biz de Cl'de değiliz yani, Avrupa liginin de Dzsudzsak için bir prestiji yok. Klubünde de kalabilir. Dinamo sözleşme uzatmak için teklif yapmış bekleniyormuş zaten.

Çevrimdışı talha

Töreyi satıp yerine sağ kanatla birlikte 3 mevkiyi iyileştirme şansı var ve kullanmayacağız. akıl alır gibi değil.

15M'e gidecekse gider. Ama sonra eğer zamanında kimseyi bulamazsak gene yönetimin başına patlıyor kabak.

Ve sağ kanat bulmak zor harbiden.En azından GÖkhan gibi delici bir tipe.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pasif kalmak istemiyorsan kulübün binasının nerede olduğu belli. Eğer takımdan memnun değilsen renklilerin başarı gelmediğinde yaptığı gibi sen de terk etmek istiyorsan stada gitmeyedebilirsin kimse seni zorla maça göndermiyor.  :bandit:
Ne alakası var şimdi !
Buyuk takımlar taraftarı ile Var ! Taraftarı olmayan kulüp Ayakta kalabilir mi ??? Kalamaz
Daha doğrusu taraftar olmazsa Futbolda olmaz değilmi !!
Dlayısı ile Kulüpler taraftarını memnun etmek zorunda :eyes Tek başına yapacgın eylem Ve Baskı sonuç getirmez tabiki fakat toplu bir şekilde hareket edersen Çok rahat şekilde BASKI altına alabilirsin Yönetimi!! Yani benim Baskımla mı transfer yapılacak düşüncesi çok yanlış bir düşünce ve kabulleniştir :tabe:
Kulüpler taraftarı ile var taraftarı ile ayakta !! Taraftar olmazsa stadda olmaz gelirde olmaz Formada satamaz ve İflas eder !!! Sen kombine alacaksın , Forma alacaksın , Maçakara gidip boğazını patlatacaksın, kanser olacaksın ama yönetim transfer yapmayacak öylemi ??? Yok öyle Bi dünya
Başkanı çok severim ama eleştiririmde , Yoneğtmi savunmak için bu tarz şeylerle hiç gelmeyin bana @Abdullah
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

yok mu gelen giden bu yönetimde hep böyle davranıyor dimi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Herkes bunu söylüyor ama adamın gitmek istediğini nereden biliyoruz? Takımı avrupadan men yedi diye hemen gitmek istiyor dedik. Biz de Cl'de değiliz yani, Avrupa liginin de Dzsudzsak için bir prestiji yok. Klubünde de kalabilir. Dinamo sözleşme uzatmak için teklif yapmış bekleniyormuş zaten.

Adam kendi demiş gitmek istiyorum diye. Çünkü paralarını alamıyormuş. Asıl ayrılma sebepi Avrupa değil maaş sorunları.  :tabe:

Çevrimdışı Ergin1903

Rvp'nin gelmesi beni üzüyor arkadas. Ben bu adami hep begenirdim. olumlu düşünmeye calişiyorum ama olmuyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Töre'yi 13'e satsak, bu paraya Töre ayarında bir sağ kanat ve diğer iki mevkiye alabileceğimiz oyuncular kimler sence?

Çevrimiçi Necmi

bu konuda seninle aynı fikirdeyim Töreyi satmamak büyük risk
ama ben satılacağını düşünüyorum

Çevrimdışı talha

Mesela Bakkali vardı. Valencia hemen kapmış.

En kötü 200bin maaş zararı tutmazsa. Tutarsa 10M para. Kumara değerdi.  :tabe:

Çevrimdışı ozan062

bu konuda seninle aynı fikirdeyim Töreyi satmamak büyük risk
ama ben satılacağını düşünüyorum

kesinlikle mental eksiği olan bir oyuncunun suan bu paraları etmesi beni inanılmaz sasırtıyor
tek mantıklı acıklaması var adamın altyapısı almanya
bu sebeble ediyor bu paraları bide kariyerinde tonlarca klüp eskitmiş
bi fiziği kurtarıyor
o sebeble olabildiğince sizlerin dediği gibi cabuk elden cıkarmalıyız

Çevrimdışı ZEKI

Hep varsayimlar uzerinden birseyler turetmeye calisiyoruz. Klupten transfer ile ilgili hic bir bilgi cikmiyor. Hep duyumlar. Kapı arkasinda olan konusmalar bize bu oyuncu ile ilgileniliyor gibi aksettirliyor belkide. Beck hic ismi cikmadi. Bir anda klupten aciklama yapildi. Hepimiz Maxi olsa kese diye beklerken. Kimsenin burda aciklanana kadar Beck ismini telafuz ettigini gormedim.
Macar "bizlerin" cok istedigi bir oyuncu keza remy ve dzeko da. Klüpten bilgi gelmemesi acikcasi guzel. Belkide tepkileri ölçmeye calisiyorlar.
Biz taraftarlar olarak evet baski kurmaliyiz. Ama bu baskiyi Q7 ile yapmaya kalkarsan inandiriciligini kaybedersin. Gelin Veloso için, ospina icin macar icin yapalim. Faks cekelim sosyal medyadan yazalim. Ama bunu Q7 ile yaparsak kimseye inandiramayiz kendimizi.

Çevrimdışı Efe

tosici biliç istemiş heralde biliç gitmeden anlaştılar tosicle sonrada dönemediler biliç gidince bence yerinde bir transfer ada göre değil verdiği verime göre değerlendirmek lazım yine beck te iyi transfer iş douglas zutcak :icool: ve santrofor almaya bakıyor onlarda haftaya netleşir :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Bu arada bu nedir ya. Biz çok korkuyoruz böyle konulardan.

Yok yatar falan diye. Bilmiyorum yatırmayacaksın o adamı işte. Orada konu sende biter.

Yoksa Gökhan'ın gelişmesi tamamiyle piyango olur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Adam kendi demiş gitmek istiyorum diye. Çünkü paralarını alamıyormuş. Asıl ayrılma sebepi Avrupa değil maaş sorunları.  :tabe:

Onu bilmiyordum. Bu konuda bir haber var mı yoksa duyumcular mı söyledi bunu da?

Ben Dinamo'nun yeni sözleşme önerdiğini okudum bir haberde, ondan böyle yazdım. Açık açık ben gitmek istiyorum deseydi sözleşme önermezlerdi herhalde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mesela Bakkali vardı. Valencia hemen kapmış.

En kötü 200bin maaş zararı tutmazsa. Tutarsa 10M para. Kumara değerdi.  :tabe:
Bakkalinin karakter olarak sorunlu bi adam o yuzden psv de çok şans bulamadi

Çevrimdışı talha

Onu bilmiyordum. Bu konuda bir haber var mı yoksa duyumcular mı söyledi bunu da?

Ben Dinamo'nun yeni sözleşme önerdiğini okudum bir haberde, ondan böyle yazdım. Açık açık ben gitmek istiyorum deseydi sözleşme önermezlerdi herhalde.

Maaşını abartmış yazmışlardır. Adamlar ban yedi nasıl olsa bol keseden dağıtırlar şimdi.  :lol:

Macar imzalasa bu zamana bırakmazdı.