2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877580 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan fener iyi ya da kötü çatır çatır transferleri açıklıyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:18:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kevin Prince Boateng zu Fener

Guarinden iyidir bunun gelmesi  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Adamlar boatengi istemiyor bize gelsin bari.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Guarinden iyidir bunun gelmesi  :kop:
Aynen Guarin gelmesinde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:18:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Ulan fener iyi ya da kötü çatır çatır transferleri açıklıyorlar.

Çok para döküyorlar inanılmaz.

Oyunculara şu paraları versek biz de açıklarız 5 milyon euro Nani'ye yıllık ne demek ya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bende canlı izledim olcayı boş adam değilim pozisyon bilgisi en yüksek kanat oyuncusudur olcay çok net bu liverpool maçınında adamıdır benim gözümde. ama anlayamadığım şey forumdan korkmaya başladım artık bir aile gibi olmuşsunuz evet güzel belki evet ama asla farklı görüş barındırılmıyor forumda anlam veremedim bu işe her şeye sert tepkiler veriliyor farklı bir şey söyleyince niye kızıyorsunuz ki dün bi arkadaşımız podolskiyi koymuş adamı rencide ettiniz hemen özelden atabilirdiniz oysa ki aranıza yeni kişilerin katılmasına niye engel oluyorsunuz siz size olacaksa whatsapp grubu yapın bize yer olmasın atıyorum güntekin onay 5-6 kişi çalışıyo diyo adamın mesleğini bırakmadınız canlı yayından gözüken çatıyla ilgili 20 kişi çalışıyordur en fazla 450 kişi içerde çalışsa stadın açılışını kaç gün farkettirir niye 430 kişi çatıyla 20 kişi içerde çalışmıyo yada daha geçen gün ömer şişmanoğlunu soyadı gibi şişman koşmaya hali olmayan önündeki topa yetişemeyen adam ilan ettiniz bunun üzerine sizden sonra ömerin maçlarını izledim eskişehirdeki dediklerinize anlam veremedim yada quaresma içinde gelsin diyen taraftarlara takınmayan sıfat kalmadı d
:claps: :claps: :claps: :claps:
Söylediklerinin %90 nda haklısın
7-8 Aydır bu forumdayım , Herkes nasıl biri olduğumu bilir zaten bir kısmıyla beraber omuz omuza Maç izlemişligim ve Tanışmışlıgım var ona rağmen sırf Quaresmayı seviyorum diye Beşiktaşlılığımı sprgulamaya kalkanlar oldu ! Sıkıntı yok Biz Beşiktaşlıyız.
Sonuna kadarda q7 nin arkasındayım ve gelmesinide çok istiyorum :tabe:
Benim Beşiktaşlılııgmı sorgulayacak adam önce kendine baksın kimsenin HADDİne değil benim Beşiktaşlılıgımı sorgulamak :akuma: :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ozan E.

https://twitter.com/ntvspor/status/618030676760240128

:akuma: :akuma: :akuma:
Napiyor bu adamlar :) federasyona sahaya daha fazla kisiyle cikma basvurusu yaparlar yakinda. Yabanci sinirinin kalkmasini beklemisler gibi

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu fenerin transferleri patlarsa bütün yük Ali Koç'a kalacak Aziz kaçar gider :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Burası alevlenmeye başlar şimdi
Kap gelmediii,fener şunu bunu aldııı diye  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Niye aldılar bunu ondan diyorum :D
Guarin gelmiyormuş o yüzden herhalde.Orta sahanın ortasında da oynayabiliyor ya Boateng.

Edit : Souza'da pürüz çıkmış birde sözleşme imzalayamamışlar.

Çevrimdışı Ergin1903

Yeni melo olur Boateng.

Çevrimdışı Kadir G.

Boatengi göndermek için yer arıyorlar fener alabilir. Alması hiç umrumda olmaz gözünüzde çok büyütüyorsunuz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok para döküyorlar inanılmaz.

Oyunculara şu paraları versek biz de açıklarız 5 milyon euro Nani'ye yıllık ne demek ya.
açıklandı mı ? takım olamazlar bunlar ya gene patlayabilirler.

Çevrimdışı can1903

Akşam yılmaz canpolat bi twit atmıştı : yarın büyük gün diye , aynı gün bişey olmadı yine  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Akşam yılmaz canpolat bi twit atmıştı : yarın büyük gün diye , aynı gün bişey olmadı yine  :sevinc
Onun bu zamana kadar verdiği hiçbir haber gerçekleşmedi. İnanmayın.

Çevrimdışı ALDENYX

ikisene üst üste şampiyon olalım ne fb kalır ne gs...böğlede bir şansimiz var aynı yuve gibi..ne inter kaldı ne milan...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Boateng problemli yalnız hatta takımı da ayartabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:24:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunun altından ya bir kredi ya sponsorluk çıkacak.

Geçen sene bile 200 milyon zarar eden takım bu sene bunları alamaz.

Büyük ihtimalle stat ve formayı verdiler birine ona karşılık krediyle dolduruyorlar takımı.

Bonservisler ve yıllıklar 100 milyon euroyu aşacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ikisene üst üste şampiyon olalım ne fb kalır ne gs...böğlede bir şansimiz var aynı yuve gibi..ne inter kaldı ne milan...
:tabe: :tabe: :ok: :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Napalım biz patates olduk transferde. Bunlarda bizim birinci dereceden hasmımız. Tabi ki bunların transferleri de en az bizim kadar önemli.

Hayalperest insanlardan olmadım görüyorum olayı az çok. Nani bitikmiş o bitikmiş mitikmiş bilmem. Adamlar bilenmiş. Ambargo koymak için hamleler yapıyorlar. Riske giriyorlar. Tutarsa ambargo koyarlar, tutmazsa 10 sene transfer falan çok uğraşmazlar.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şuanki elde ettigimiz gelirlerle yapılabilecek en güzel kadro.

http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=7w40

Siteyi acamayanlar icin ;
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:26:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Napalım biz patates olduk transferde. Bunlarda bizim birinci dereceden hasmımız. Tabi ki bunların transferleri de en az bizim kadar önemli.

Hayalperest insanlardan olmadım görüyorum olayı az çok. Nani bitikmiş o bitikmiş mitikmiş bilmem. Adamlar bilenmiş. Ambargo koymak için hamleler yapıyorlar. Riske giriyorlar. Tutarsa ambargo koyarlar, tutmazsa 10 sene transfer falan çok uğraşmazlar.

10 sene kısmını anlamadım?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli