Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kevin Prince Boateng zu Fener
Çok saçma la bu
Guarinden iyidir bunun gelmesi
Ulan fener iyi ya da kötü çatır çatır transferleri açıklıyorlar.
bende canlı izledim olcayı boş adam değilim pozisyon bilgisi en yüksek kanat oyuncusudur olcay çok net bu liverpool maçınında adamıdır benim gözümde. ama anlayamadığım şey forumdan korkmaya başladım artık bir aile gibi olmuşsunuz evet güzel belki evet ama asla farklı görüş barındırılmıyor forumda anlam veremedim bu işe her şeye sert tepkiler veriliyor farklı bir şey söyleyince niye kızıyorsunuz ki dün bi arkadaşımız podolskiyi koymuş adamı rencide ettiniz hemen özelden atabilirdiniz oysa ki aranıza yeni kişilerin katılmasına niye engel oluyorsunuz siz size olacaksa whatsapp grubu yapın bize yer olmasın atıyorum güntekin onay 5-6 kişi çalışıyo diyo adamın mesleğini bırakmadınız canlı yayından gözüken çatıyla ilgili 20 kişi çalışıyordur en fazla 450 kişi içerde çalışsa stadın açılışını kaç gün farkettirir niye 430 kişi çatıyla 20 kişi içerde çalışmıyo yada daha geçen gün ömer şişmanoğlunu soyadı gibi şişman koşmaya hali olmayan önündeki topa yetişemeyen adam ilan ettiniz bunun üzerine sizden sonra ömerin maçlarını izledim eskişehirdeki dediklerinize anlam veremedim yada quaresma içinde gelsin diyen taraftarlara takınmayan sıfat kalmadı d
https://twitter.com/ntvspor/status/618030676760240128
Neden ?
Niye aldılar bunu ondan diyorum
Çok para döküyorlar inanılmaz.Oyunculara şu paraları versek biz de açıklarız 5 milyon euro Nani'ye yıllık ne demek ya.
Akşam yılmaz canpolat bi twit atmıştı : yarın büyük gün diye , aynı gün bişey olmadı yine
ikisene üst üste şampiyon olalım ne fb kalır ne gs...böğlede bir şansimiz var aynı yuve gibi..ne inter kaldı ne milan...
Napalım biz patates olduk transferde. Bunlarda bizim birinci dereceden hasmımız. Tabi ki bunların transferleri de en az bizim kadar önemli.Hayalperest insanlardan olmadım görüyorum olayı az çok. Nani bitikmiş o bitikmiş mitikmiş bilmem. Adamlar bilenmiş. Ambargo koymak için hamleler yapıyorlar. Riske giriyorlar. Tutarsa ambargo koyarlar, tutmazsa 10 sene transfer falan çok uğraşmazlar.