2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878618 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla kim nasıl görmek istiyorsa öyle görür zira FB sadece Nani yi GS sadece Podolski yi getirdi ama öyle abartıyorlar ki...
Fernandao , Şener , Ba , Fabiano , Josef de souza bunları adamdan Saymıyormusun...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla kim nasıl görmek istiyorsa öyle görür zira FB sadece Nani yi GS sadece Podolski yi getirdi ama öyle abartıyorlar ki...
Adamların yedek forvetleri Sow ve Fernandao bizim Pektemek nasıl gorunurde Tek transfer yaptılar acaba açıklar mısın ???
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 15:58:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar birbirinize kızmayın. Sezon başlasın ite kaka Kazandıkları Maçları görünce, kontratlar ile kaybettikleri Maçları görünce anlamayanlar da anlar isimler ile olmayacağını.

Çekinmemiz gereken iki oyuncu aldılar. Souza ve kjaer bunları konuşan yok asıl sezon içi patlayacak ve dalga geçeceğiniz adamları şuan gözünüzde büyütüyorsunuz. Souza topal kjaer Alves olur bu Takımı'n yıldızları nani boateng değil Göreceksiniz. Kısır bir sezon bekliyor feneri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ayayhan

renklilerin bu transfer haberlerine sayfalarca yazıp duruyorsunuz ya

hepsi bir KAP haberine bakar biliyosunuz dimi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:claps: :claps: :claps: :claps:
Söylediklerinin %90 nda haklısın
7-8 Aydır bu forumdayım , Herkes nasıl biri olduğumu bilir zaten bir kısmıyla beraber omuz omuza Maç izlemişligim ve Tanışmışlıgım var ona rağmen sırf Quaresmayı seviyorum diye Beşiktaşlılığımı sprgulamaya kalkanlar oldu ! Sıkıntı yok Biz Beşiktaşlıyız.
Sonuna kadarda q7 nin arkasındayım ve gelmesinide çok istiyorum :tabe:
Benim Beşiktaşlılııgmı sorgulayacak adam önce kendine baksın kimsenin HADDİne değil benim Beşiktaşlılıgımı sorgulamak :akuma: :akuma:

quaresma konusu açılınca Beşiktaşlılık sorgulanmaz ama akıl ve mantık sorgulanır.
Yönetim Quaresmayı aklından bile geçirmiyor, ama bu haberler Beşiktaşın q7 ile ilgilendiği haberleri neden bu kadar gündemde.
Taraftar sevdiği için mi yoksa onların q7yi sevdiğini bilen birtakım şahısların taraftarı yönlendirmesi mi?

Çevrimdışı talha

Fernandao , Şener , Ba , Fabiano , Josef de souza bunları adamdan Saymıyormusun...

Saymıyorum kim la bunlar geçen sene küfrediyordunuz Porto B den adam getirdiler diye Fener resmen Porto Ben adam aldı la onlar alınca kıymete mi bindiler diğer ikisi de Fernandao ve Şener ki Şener beğenmeyen adamdım ben bizimle ismi geçtiğinde hafiften tırsıyordum.

Souza da kapalı kutu
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İki stoper. Ospina. Veloso balazs remy guidetti transferleri olursa, töre satılacak olursa da oraya skor yukunu çekebilecek transfer gelirse ben umutlanırım.

Yoksa bi Douglas bi balazs sadece bir remy ile olacak iş değil bunlar.

Çevrimdışı ayayhan

transferde ismi büyük olandan korkmayın

adı az duyulandan korkun

büyük olanın neler yapabileceğini 10 yaşındakı çocukta bilir

(biraz felsefi oldu bu)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

buyur abi izle @Hasan Tahsin

Bu video Videomite by adXclusive adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip.

Video açılmıyor ve bu yazı çıkıyor .  :s20:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bir futbolcunun,yöneticinin ağzından şampiyonluk sözü çıkmıyor.Camiada bu sene şampiyonluğa inanan bir Allah'ın kulu yoktur eminim. Hele şu son transferlerden sonra işimiz harbiden yaş.Bu sene sadece avrupadaki maçlar heyecan verir ligte sözde rakiplerimizle siklet farkı var kadro kalitesi olarak.Buna bir de statsızlık eklenince tamamen iddasız bir takım ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 16:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Chelseanin costayı aldığı fiyata Liverpool bentekeyi almaya Çalışıyor artık para filan aklandığını düşünmeye başlıyorum Liverpool'un. Böyle Saçma transferleri üst üste yapmak akıl işi değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 16:08:42
  • Beşiktaş / Bodrum

Bir futbolcunun,yöneticinin ağzından şampiyonluk sözü çıkmıyor.Camiada bu sene şampiyonluğa inanan bir Allah'ın kulu yoktur eminim. Hele şu son transferlerden sonra işimiz harbiden yaş.Bu sene sadece avrupadaki maçlar heyecan verir ligte sözde rakiplerimizle siklet farkı var kadro kalitesi olarak.Buna bir de statsızlık eklenince tamamen iddasız bir takım ortaya çıkıyor.

Ben inanıyorum.

Ve tekrar ediyorum daha biz adam almadık acele etmeyin şu cümleleri kurmak için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Rakiplerimizin kadro kalitesini yeni stadımızda oluşturacağımız müthiş atmosferle sıfırlarız Allah'ın izniyle. Önemli olan Olimpiyatta değilde yeni stadımızda 3 derbi oynayabilmek. Karşı tarafın kadrosu nasıl olursa olsun çok önemli değil benim için. O yüzden bu yılki en önemli transferimiz TARAFTARIMIZ ile takımın yeni evimizde buluşması. BİR AN EVVEL....
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Ya kardeşim ondan korkmayın bundan korkmayın. Son 10 senenin 8 ini gs fb goturmuş. Bir kere şampiyon olmuşsun ikinciliğin yok.

Adamlar var olan düzenlerinin kulüp geleneğinin ustune böyle yatırım yapıyorlar. Podolski dediğiniz adam boru değil arkadaşlar. Adamlarda gol kralı burak var, uğraşıyorlar hala bir santrafor diye.
Fener yedek olarak Türkiye gol kralını aldılar. Sağ beki yedeklemek için iki senedir iç geçirilen şeneri aldı. Souza boş adam değil. Kjaer-alves tandemi var. Turkiyenin en etkili iki hücum bekine sahipler. Orta sahaya bakarmısınız. Boateng topal souza meireles alper nani sow
Atladıklarım var mı bilmiyorum. Şuraya bak. Bu takım zaten en az gol yiyen takımdı hatırlatırım. İsmail kartala rağmen.

E ben endişe etmeyeyim de napayım. Neden endişe etmeyeyim yada.  Bana mantıklı şeyler soyleyin endişe etmeyeyim.

Uyum sorunu dışında tek bir şans yok bu kadronun başarısız olması için ligde.

Çevrimdışı Çağatay

o değilde boateng in transfermarkt taki resmi = nereye mıçacaklar daki adam  :kop: :kop:
 http://www.transfermarkt.com.tr/kevin-prince-boateng/profil/spieler/16922
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Ben inanıyorum.

Çevrimdışı Çağatay

konu dışı ama
şu barçada da bi mallık var
pogba ile ugraşacaklarına arda ile ugraşıyolar
m.city arada kapıcak herifi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

transferde ismi büyük olandan korkmayın

adı az duyulandan korkun

büyük olanın neler yapabileceğini 10 yaşındakı çocukta bilir

(biraz felsefi oldu bu)
Adamlar dünya tarihinde belki de en iyi 10 kanat oyuncusu arasına girecek adamı almış.Bizim kanatta Olcay oynuyor hala bunu nasıl yazabiliyorsunuz.Diğerinde Podolski ve Sneijder gibi iki tane direkt winner oyuncu var.Bu takımlarla baş edeceksen sen de böyle isimler alacaksın.Veya bunların 1 seviye altı adamlarla dolduracaksın takımı.Yedeğinde Necip,Veli,Pektemek,Tosic,Pedro,Ersan falan beklemeyecek.

Çevrimdışı Savaş

Ya arkadaşlar daha transfer dönemi bitmedi 2 ay var neredeyse.  Takimlar yeni toplandi. Daha kamplar yeni başladı tek mac bile yapılmadı. Bu ne umutsuzluk. Bi sakin olun. Fener erkenden bitirmek zorundaydi çünkü ön eleme oynicaklar ayni geçen seneki biz gibi temmuzun ortasında maçları var. Yapmayın böyle, bi soluklanın.. Daha tek maç yapılmadan gömmeyin takımı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 16:14:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Adamlar dünya tarihinde belki de en iyi 10 kanat oyuncusu arasına girecek adamı almış

Güncel bitti bir de tarihteki mi en iyi 10 kanattan biri oldu Nani  :iblush:

En iyisi ilk transfer Kap'a gelene kadar fazla yorum yazmamak. Sizin iyice psikolojiniz bozulmuş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Ya kardeşim ondan korkmayın bundan korkmayın. Son 10 senenin 8 ini gs fb goturmuş. Bir kere şampiyon olmuşsun ikinciliğin yok.

Adamlar var olan düzenlerinin kulüp geleneğinin ustune böyle yatırım yapıyorlar. Podolski dediğiniz adam boru değil arkadaşlar. Adamlarda gol kralı burak var, uğraşıyorlar hala bir santrafor diye.
Fener yedek olarak Türkiye gol kralını aldılar. Sağ beki yedeklemek için iki senedir iç geçirilen şeneri aldı. Souza boş adam değil. Kjaer-alves tandemi var. Turkiyenin en etkili iki hücum bekine sahipler. Orta sahaya bakarmısınız. Boateng topal souza meireles alper nani sow
Atladıklarım var mı bilmiyorum. Şuraya bak. Bu takım zaten en az gol yiyen takımdı hatırlatırım. İsmail kartala rağmen.

E ben endişe etmeyeyim de napayım. Neden endişe etmeyeyim yada.  Bana mantıklı şeyler soyleyin endişe etmeyeyim.

Uyum sorunu dışında tek bir şans yok bu kadronun başarısız olması için ligde.

Bir önceki mesajlarından birinde alınması gerekenleri alırlarsa
endişe etmeye gerek kalmaz işte

Çevrimdışı Erhan

Gece yarısı bombamız çıkmadı mı daha ortaya :money: