2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860265 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

rakibe durduk yere tekme atıp kırmızı kart görmek
ve bunu alkışlayan taraftar ??

Şovunu yemeyen defansı gidip tekmelemesini unutamıyorum :akuma:

Çevrimdışı Ergin1903

Yahu arkadaslar Quaresma'nin yaptiklarini dusundugumuzde bize faydadan cok zarar getirir, evet ilk geldiginde hepimiz heycanlanmistik ama gördük ki futbol komple bir oyun ve mantalite gerektirir. q7 kesinlikle gelmeyecektir. Gelmemesi bizim hayrımızadir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

REMY - ADEBAYOR OLUR. BENCE.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

benim düşüncem q7 isteyenler kendini kötü hissediyor , fb ve gs transferlerinden sonra çevresi/sosyal medya tarafından aşağılanmaktan çekiniyorlar, q7 gelir bizde q7 geldi deriz diye transfer istiyorlar , futboldan anlayan aklı başında olan kulübünü seven adam q7 yi istemez  :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

REMY - ADEBAYOR OLUR. BENCE.

Allah korusun adebayor falan.

Çevrimdışı Kutay

benim düşüncem q7 isteyenler kendini kötü hissediyor , fb ve gs transferlerinden sonra çevresi/sosyal medya tarafından aşağılanmaktan çekiniyorlar, q7 gelir bizde q7 geldi deriz diye transfer istiyorlar , futboldan anlayan aklı başında olan kulübünü seven adam q7 yi istemez  :tabe:
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kardeşim akıl ve futbol aklı farklı şeyler :)

Bir insana akılsız demek kimsenin haddi değil kaldı ki oradaki kitleyi hedef aldım sen niye üstüne alındın :)
Quresmayı sevdiğim için alındım üstüme
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Allah korusun adebayor falan.

Ben severim Adebayoru :)  mustafanın  yerine onun olmasını isterim takımda.

Çevrimdışı ZEKI

dsudzak ta bitmis gibi haberler gelmeye basladi bakalim hayirlisi olsun insallah dogrudur

Çevrimdışı Sarp

Çare "Carli Lloyd"  :steamed:

Çevrimdışı Sarp

dsudzak ta bitmis gibi haberler gelmeye basladi bakalim hayirlisi olsun insallah dogrudur

Hocam sen diyorsan yaklaştık demektir.  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:56:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok basit düşünmek lazım.

Futbol dış bakalım.

Topu kaptır git rakibe tekme at kırmızı gör.

Paranı alama rakibe tekme at kırmızı gör tribüne para işareti yap.

2 ay Portekiz'den sakatlık bahanesi ile dönme sonra duba gibi dön.

Atl. Madrid maçında ilk yarı 1 km koş oyundan alınca Carvahal'in üstüne yürü.

Hepsini yaptı mı yaptı.

Futbola dönelim.

Gittiğin tüm takımlardan istisnasız kovul.

Bencillikten Ersnt gibi adam sana nazire yapmak için yakalayacağı adamı bıraksın git sen yakala sen kaptırdın diye.

Becnil olduğun için en az 5 kez Fernandes maç içinde sana el işareti yapsın.

Arkanda Ekrem varken de Danilo varken de, önünde Almeida varken de Jackson Martinez varken de aynı şekilde oyna ve iki yerden de kovul.

Mourinho seni 3 kez alsın 3ünde de kovsun.

Sen daha neyi savunuyorsun @Yunus Emre Dökmeci biraz aklınızı başınıza alın.

Quaresma zaten gelmeyecek ama bu mentalite ile bundan 10 yıl sonra yine aynı grup başka bir şovmen için baskı yapar o zaman başkanı popülist çıkar alır olan Beşiktaş'a olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi mayguntr

Çare "Carli Lloyd"  :steamed:
Morganda olur hani , gerçi o zaman arenayı yıkarız  :D

Ne alakası Var ??
Ben Dzustsak gelirsede çok sevineceğim Ayrıca Nani transferinin havasınıda Sondurur Dzustsak transferi..
Quaresma meselesi farklı mesele :tabe:
Douglas , Dzustsak ve Remy Nokta Transferler olur ben Töre satılrısa Q7 yi alalım derim yoksa yoksa töre kalacaksa zaten gerek yok :bandit:

Çevrimdışı dlcs

Kaymak?

Çevrimdışı Kemal

abi hep bitti deniyorda, elde avuçta bir şey yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 12:00:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ne alakası Var ??
Ben Dzustsak gelirsede çok sevineceğim Ayrıca Nani transferinin havasınıda Sondurur Dzustsak transferi..
Quaresma meselesi farklı mesele :tabe:
Douglas , Dzustsak ve Remy Nokta Transferler olur ben Töre satılrısa Q7 yi alalım derim yoksa yoksa töre kalacaksa zaten gerek yok :bandit:

Töre giderse de gelecek adam Q7 değildir.

Cherysev'dir, Vargas'tır, Boussafa'dır en az 5 kanat daha yazarım alabilme durumumuz olacak.

Quaresma Demirören başkan olursa gelecek adamdır bu kulübe.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gelmişmi Gelmişmi :icool: :icool:

Çevrimdışı ZEKI

yanliz ben o zaman size Adabayor u da diyim.. Sosyal medyada da artik ismi cikmaya basladi bakalim ne olacak

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Q7'yi seven, Besiktasi'da okadar sevdiginden süphe duyarim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kutay

yanliz ben o zaman size Adabayor u da diyim.. Sosyal medyada da artik ismi cikmaya basladi bakalim ne olacak
adebayor gelirse demba ba yı çok ararız  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AvrupaKartalı

abi bu adamin ismi her transfer döneminde cikiyor, 8 yildir konusuluyor bi getiremediler :D, gelmesinde zaten.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Doğuhan

quaresmanın fayda sağlamayacağı aşikar ama bu kadar net çizgilerle kötülenmeyide hak etmedi adam. nerde büyük maç varsa iyi oynadığını hatırlıyorum hep uefada zaten yaptıkları ortada bi atletico maçı çıkmış ortaya o maç koşmadı diye 45 dk dışarı çıkın ver yürüyün çok yavaş 1.3 km den fazla mesafe kat edersiniz şehir efsanesi o olay parasını yatırmamışlardır oynamamıştır adam bizi sevmek zorunda değil yada parasında indirim yapmak zorunda değil yaşattıkları için teşekkür edip başarılar dilemek lazım gerisi boş 1m un altında ücretle gelcekse de gelsin gece hayatı yok bişeyi yok bozmaz kimseyi

Çevrimdışı Kemal

Çine satmayı düşünüyorlarsa seneye , planlama dahiline almışlardır, Remmy falan Çine gitmez ama Adebayora parayı bassınlar Hindistan dahil gider.