Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay heliya yok o açıdan demedim. Yani atletico gelip sen 12 yeter demişsin al sana 12 dememiştir diyorum. 12 ye satılacağını duşunmuyorum törenin. 15i gördüğü an gider.
Solda Dzsudsak sağda Töre bence efsane olacaklar
Töre'nin gitmesini şahsen istemem.atletico akıllı 15 alıp seneye yine barçaya 40'a okutma peşinde.kostiç ya da campbell gelecekse ok ama yinede şahsen istemem gitmesini
Toreye 12 Milyn € teklif etmiş Athletico , Başkan 15 e çıkarlarsa Satacakmış....Şimdi 15 e Toreyi satarsak hemen qıaresmayı alalımSolda Dzustsak , Sağda Q7 , Ben fitim
Moskova hayatını, moskova gece hayatını bilmiyorsun sanıyorum:))Oranın zengini daha bi başka yaşıyor.
Porto da göndermekte Haklı tabi arkasında Ekrem yanında aurelio önünde almeida adam ne yapsın porto önce iyi kadro kursun
10 Gol 5 Asist , Kotu performans sergilemiş tabi @Çağrı
Porto kadro dışı bırakmamış sanırım. İzin devam ediyormuş Q7 için. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Aman bizden uzak olsun da.
Bazen yönetimin ciddi ciddi sosyal medyayı takip ederek transfere kalkıştıklarını düşünüyorum. Mesela @Çağrı nın ısrarla Dzsudsak demesini duydu Olimpos bence
Bir şey değil q7 sevenlerin mazereti de kalmadı arkasındaki bek real Madrid'e önündeki forvet atletico Madrid'e Uçuk paraya gitti adam yine rezil oldu hani Ekrem ve aurelio Yüzünden oynayamamıştı bu kez kim pusu kurdu
Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi