2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12860503 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Tuncay heliya yok o açıdan demedim. Yani atletico gelip sen 12 yeter demişsin al sana 12 dememiştir diyorum. 12 ye satılacağını duşunmuyorum törenin. 15i gördüğü an gider.

@Armağan Bozkurt yanlış anlamışım :D
9 milyonluk teklif varken 12 milyon istiyoruz istediğimizi veren olursa gönderebiliriz demişti ama şimdi city madrid 12-13 verince gözleri açılmıştır. 12ye bırakmazlar imkansız, muhtemelen görüşmeler de devam ediyordur 15-20 arasına çekmeye çalışıyorlardır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Markovicin 25 e gittiği yerde töreyi 15 e de bırakmam ben.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bugün balazs ve douglas açıklansın. Töre de gidecekse bu hafta içi belli olsun. Sonra sağ açık santrafor beklentisine gireriz.

Çevrimdışı ahmet türken

Solda Dzsudsak sağda Töre bence efsane olacaklar  :money:
yok program yapıldı solda dsuzdak sağda remy ortada dzeko.  Haber sitemizde dzeko kartala yakın diye okumuştum. Yazıyorsa doğrudur

Çevrimdışı Alper1903

Konoplyanka zordu kabul. Ama Dzsudsak o kadar zor transfer degil.
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 11:13:58 GordonFreeman ]

Çevrimdışı Ergin1903

Arkdaslar bu mechule bende bakayim dedim, körü körüne yönetim karsitligi yapiyor, böylelerine prim vermeyin, takip etmeyin.Hangi gerizekali takim sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala, gitmek isteyen br oyuncuya 11 verir allah askina.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Toreye 12 Milyn € teklif etmiş Athletico , Başkan 15 e çıkarlarsa Satacakmış....
Şimdi 15 e Toreyi satarsak hemen qıaresmayı alalım
Solda Dzustsak , Sağda Q7 , Ben fitim :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türken

Töre'nin gitmesini şahsen istemem.atletico akıllı 15 alıp seneye yine barçaya 40'a okutma peşinde.kostiç ya da campbell gelecekse ok ama yinede şahsen istemem gitmesini
Ben törenin gitmesini şahsen isterim. Beşiktaşı satan adamı bende satarım. ankaradaki antep maçında yaptığını hiç unutmayacam. Gitmez kalırsada hiçbir maçta onu tribüne çağırdıklarında ben çağırmam. Bu benim fikrim ve tercihim. Ayrıca sen en fazla 15 e satarsın atletico 40 a satr. Hiç bir türk takımı 40 a adam satamaz. Etiket meselesi

Toreye 12 Milyn € teklif etmiş Athletico , Başkan 15 e çıkarlarsa Satacakmış....

Q7 Yİ GRAM sevmeyip istemediğim için bir kez daha gurur duydum kendimle ahahah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Moskova hayatını, moskova gece hayatını bilmiyorsun sanıyorum:))

Oranın zengini daha bi başka yaşıyor.
evet bilemiyorum tam ama gece hayatının ününü duydum  :D  ben iklim şehir filan düşünmüştüm ama istanbul  çok geride kalmaz heralde.

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresma temizlikçi olarak bile bu kulüpten içeri giremez. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:21:36
  • Beşiktaş / Bodrum

Porto da göndermekte Haklı tabi arkasında Ekrem yanında aurelio önünde almeida adam ne yapsın porto önce iyi kadro kursun :D :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:24:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir şey değil q7 sevenlerin mazereti de kalmadı :D arkasındaki bek real Madrid'e önündeki forvet atletico Madrid'e Uçuk paraya gitti adam yine rezil oldu hani Ekrem ve aurelio Yüzünden oynayamamıştı bu kez kim pusu kurdu :D :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Porto da göndermekte Haklı tabi arkasında Ekrem yanında aurelio önünde almeida adam ne yapsın porto önce iyi kadro kursun :D :D
10 Gol 5 Asist , Kotu performans sergilemiş tabi :evillol: :evillol: @Çağrı

Porto kadro dışı bırakmamış sanırım. İzin devam ediyormuş Q7 için. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Aman bizden uzak olsun da.

Çevrimdışı Doğuhan

ne adamlarla oynamışız ya yine de ekreme laf yok :D fenere attığı golü hala unutamıyorum q7 atamazdı o golü :halay:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Quaresmanın atletico madrid maçında 1,3 km yürüdüğünü unutmuşlar.
Sezon ortası sakatlık bahanesiyle aylarca tatil yapıp şişman bir şekilde döndüğünde bizim taraftar çok özledik nerdesin falan yazıyordu.
Nerde olacak yıllık 4 milyon eurosunu yemekle meşguldü :kop:
1,3 km yürüyüp 4 milyon euro alsam, aylarca tatil yapsam dönüşte de göbeğimle böyle şov seven ilginç bir taraftar kitlesi tarafından sevgiyle karşılansam, ben de kalmak için armayı öper ağlamaklı bakardım :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:29:03
  • Beşiktaş / Bodrum

10 Gol 5 Asist , Kotu performans sergilemiş tabi :evillol: :evillol: @Çağrı
Adam hala rakamlardan bahsediyor ya :D ya kardeşim bu adamın sadece kendine çalıştığını senin anlaman için bu Adam'ı kaç Takımı'n daha sepetlemesi gerekiyor :D

Mendes Portekiz'e ısmarlama haber yaptırıp sizi aptal yerine koyuyor şuan viskisi ve purosuyla sizi izliyor merhaba diyin ekrana  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Porto kadro dışı bırakmamış sanırım. İzin devam ediyormuş Q7 için. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Aman bizden uzak olsun da.
Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi :biggrinking:

Çevrimdışı Sarp

Bazen yönetimin ciddi ciddi sosyal medyayı takip ederek transfere kalkıştıklarını düşünüyorum. :D
Mesela @Çağrı nın ısrarla Dzsudsak demesini duydu Olimpos bence  :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

Fikret Orman ve Quaresma
Tatlı rüyalar
Sıradaki konu

Çevrimdışı Kadir G.

Ya he imzayla geri getirirler. :D ayrıca onu kovan kişi hala bu kulübün başkanı hatırlayın. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Bazen yönetimin ciddi ciddi sosyal medyayı takip ederek transfere kalkıştıklarını düşünüyorum. :D
Mesela @Çağrı nın ısrarla Dzsudsak demesini duydu Olimpos bence  :tabe:
İsim iletiyor Çağrı zaten doğrudan  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir şey değil q7 sevenlerin mazereti de kalmadı :D arkasındaki bek real Madrid'e önündeki forvet atletico Madrid'e Uçuk paraya gitti adam yine rezil oldu hani Ekrem ve aurelio Yüzünden oynayamamıştı bu kez kim pusu kurdu :D :D
Bir maçta üstelik en önemli maçlarımızdan birisinde yazıyla üç buçuk kilometre rakamla 3.5 km koşmuş(ilk yarıda sadece 1.3 km koşmuş) bir adamın halen bu takıma gelmesini isteyen adamın Beşiktaş'lılığını sorgularım arkadaş. Aklınızı başınıza devşirin. Bunun izah edilebilecek hiç bir yanı yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 11:32:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Yok yok Çok yakın Olsun , Q7 Yakın meşaleleri Yakın :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
İnternette 10.000 imza toplanmış , Resmi steye mesaj yağıyor. , Twiterde comebackq7 hastagı listeye girdi :biggrinking:

E süper bu change sayesinde Başkan'ın politikasını değiştirdiniz desene :D nelerle uğraşıyorlar ya ama gelmeyi bırak stada giremez kudur :D :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli