2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Çağrı Törenin yerine Remy olurmu sence
Macar Dzeko Remy  ileri üçlüsü nasıl olur sence  :naughty:
@Necmi abi oruç mu vurdu kafaya diyecem ama istanbul'da sahur olmadı daha  :by2: deme böyle şeyler biz bir garip transfer nöbetçisiyiz.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı  Chelsea i.nelik yapıyor BA dan çok kazandık diye ucuza bırakmıyorlarmış 11 diretiyorlar diye duydum
Başkanda inat ediyormuş 7 den bir kuruş fazla vermem diye
yoksa olmayacak şey değil
bence iş dzekoda bitiyor gerisi problem değil isim vermiyorlar ama ihtimallerin en düşüğü Dzeko gibi geliyor bana
yok artık dedirtecek bir forvet deyip duruyorlar lukaku bana yok artık dedirtir Dzeko ya yok artık demem.
Forvet parası hazırmış sponsor deniyor bu arada rusyadada ufak pürüzler kalmış deniyor

Ben şahsen Remy'e bile yok artık derim :D Dzeko falan hayal benim için. Lukaku gelirse zaten 22 tane Lukaku forması alırım :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün evren diyordu. Chelsea 7.5 istiyomuş biz dahada çabalıyomuşuz indirmek için :alala:

7.5 olsa kapmazmıyız hemen :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

dzudsak olursa eğer kulübüne 2 milyon kendisine 1.7 senelik artı 1.5-2 milyon imza parası civarında bekliyorum. senelik maaşı 2.2 civarı olur sanırım.çok fazla üstüne çıkılmasını beklemiyorum.takımiçi dengeler gözetilir.
transferi bu şekilde gerçekleşmiştir diye yaymaya başlayalım mı? :)

Çevrimiçi Necmi

Ben şahsen Remy'e bile yok artık derim :D Dzeko falan hayal benim için. Lukaku gelirse zaten 22 tane Lukaku forması alırım :evillol:
lukaku kulübü satmaz imkansız bir şey satarsada 50 gibi bir rakam telafuz edilir
biz o paraya bir stad daha yaparız :D

Çevrimdışı TØLGA

dzudsak olursa eğer kulübüne 2 milyon kendisine 1.7 senelik artı 1.5-2 milyon imza parası civarında bekliyorum. senelik maaşı 2.2 civarı olur sanırım.çok fazla üstüne çıkılmasını beklemiyorum.takımiçi dengeler gözetilir.
bu paralara olmaz o iş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

forum kitlendi bildiğin kimse birşey yazamadı bu olaydan sonra  :evillol:

Macar Dzeko Remy

Kimse düşünemedi :D

Çevrimdışı Kadir G.

Bu sponsor kim ben oyuncudan çok onu merak ediyorum.

Çevrimiçi murat

@Çağrı  Chelsea i.nelik yapıyor BA dan çok kazandık diye ucuza bırakmıyorlarmış 11 diretiyorlar diye duydum
Başkanda inat ediyormuş 7 den bir kuruş fazla vermem diye
yoksa olmayacak şey değil
bence iş dzekoda bitiyor gerisi problem değil isim vermiyorlar ama ihtimallerin en düşüğü Dzeko gibi geliyor bana
yok artık dedirtecek bir forvet deyip duruyorlar lukaku bana yok artık dedirtir Dzeko ya yok artık demem.
Forvet parası hazırmış sponsor deniyor bu arada rusyadada ufak pürüzler kalmış deniyor

5 milyon + bir sonraki satıştan yüzde 50 ye anlaşılabilir.

Çevrimdışı TØLGA

Bu sponsor kim ben oyuncudan çok onu merak ediyorum.
BEkkoooooo :D
tahmin sadece
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi oruç mu vurdu kafaya diyecem ama istanbul'da sahur olmadı daha  :by2: deme böyle şeyler biz bir garip transfer nöbetçisiyiz.
yok eve yeni girdim burda insanlar tuhaf tuhaf hayaller kuruyor yok mitro yok bilmem kim
ben hayal nasıl kurulur onu gösteriyorum :evillol:

Çevrimdışı Anıl

lukaku kulübü satmaz imkansız bir şey satarsada 50 gibi bir rakam telafuz edilir
biz o paraya bir stad daha yaparız :D
Aynen Necmi abi Lukaku gerçek anlamda imkansız. Bence Dzeko da imkansız. Sponsor diyorlar ama nasıl bir sponsor bu anlamadım ben nasıl o kadar para verecekler :alala:

Eğer öyle bir sponsor varsa biz kendi paramızla Remy'i alalım sponsoru baskete ayarlayalım :D

Çevrimdışı TØLGA

5 milyon + bir sonraki satıştan yüzde 50 ye anlaşılabilir.
çok dedin be abi %50 nedir 10 milyona satsan 5 milyon kalıyor bize 5 milyonada adamı almış oluyon kar yok  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bu arada bizim dönüp dolaşıp, alacağımız isim Mitro olur.

:photo:

Lukaku'ları, Dzeko'ları duyunca ben.  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

Lukaku'ları, Dzeko'ları duyunca ben.  :claps:

mitro'da olur beee taramalı tüfek gibi adam  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

BEkkoooooo :D
tahmin sadece

Kim dzeko parası verir aklına yatmıyor :D

Çevrimdışı TØLGA

remy olsun öpüp başımıza koyalım uçmadan en makulü  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Kim dzeko parası verir aklına yatmıyor :D
hikaye onlar geçiniz hiç bir sponsor vermez  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

transferi bu şekilde gerçekleşmiştir diye yaymaya başlayalım mı? :)
yok bu sadece tahmin.isimler geçsede fiyatlarla alakalı bir bilgi gelmiyor.bu sadece benim geçmişten gelen fikret orman transferleri doğrultusunda yorumlamam.togay için 500 bin vermiştik yanılmıyorsam.bu işi iyi beceriyorlar.belki birçok free oyuncuda kaçmış olabilir ama 3-3-5 verirsen zaten adamlar can atar gelmek için önemli olan bu paralara getirebilmek.@Tolga

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu bonservis bedeli limiti şampiyon olursak 2 milyon bonus, ilk 3'e girersek 1 milyon bonus, uefa'da gruplara kalırsak 1 milyon bonus, oyuncu 15 gol üzeri atasa 500 bin bonus felan filan diye delinemez mi? uefa yok efendim bunlarda dahil der mi?

Çevrimdışı atalay

Deprem oldu.

Bayağı sallandık.

Çevrimdışı Kadir G.

bu bonservis bedeli limiti şampiyon olursak 2 milyon bonus, ilk 3'e girersek 1 milyon bonus, uefa'da gruplara kalırsak 1 milyon bonus, oyuncu 15 gol üzeri atasa 500 bin bonus felan filan diye delinemez mi? uefa yok efendim bunlarda dahil der mi?

Dahil olur totalde kaç milyon verdik ona bakılır.

Çevrimiçi murat

çok dedin be abi %50 nedir 10 milyona satsan 5 milyon kalıyor bize 5 milyonada adamı almış oluyon kar yok  :biggrinking:
zaten maksat satmak değil alıp 3 sene oynatırsın satılırsa son senesi paranın yarısını alırsın.maksat bu sene en azı cebinden çıkartmak.

Çevrimdışı TØLGA

yok bu sadece tahmin.isimler geçsede fiyatlarla alakalı bir bilgi gelmiyor.bu sadece benim geçmişten gelen fikret orman transferleri doğrultusunda yorumlamam.togay için 500 bin vermiştik yanılmıyorsam.bu işi iyi beceriyorlar.belki birçok free oyuncuda kaçmış olabilir ama 3-3-5 verirsen zaten adamlar can atar gelmek için önemli olan bu paralara getirebilmek.@Tolga
abi ilk olarak o adamlar yüksek bir bonservis ücreti vererek aldılar o adamı 2 milyona bırakmazlar bırakırlarsa ne alaa :D
oyuncuda en az 2.5 maç başıyla 3ü bulur sözleşmesi ben diğer türlü getirebileceğimizi düşünmüyorum o paralara getirsinler en büyük destekçisiyim bu yönetimin çok büyük bir iş olur

bonservis fiyatlarına bak abi  :iblush:
http://www.transfermarkt.com.tr/balazs-dzsudzsak/profil/spieler/35004
[ Son Düzenleme: 06 Temmuz 2015, 04:11:40 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

zaten maksat satmak değil alıp 3 sene oynatırsın satılırsa son senesi paranın yarısını alırsın.maksat bu sene en azı cebinden çıkartmak.
paranın tadını aldı bu yönetim valla :D demba 3 sene oynadı mı? değerini bulanı satarlar artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK