2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853782 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

kiev ise o takım 2.5'a bırakmaz  :D
29 yaş üstünde ve sözleşmesinin son senesi. Maaşını yatırıp alabiliyoruz maaşı da 2.5 milyon euro :naughty: :bye:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:36:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Birşey soracam sence oyun bakımından töre mi arda mı? :D

Linç edilmeyi göze alarak Arda Turan :D

Fiziği biraz iyi olsa Arda şuan gerçek anlamda Top Star olurdu, oyun aklı ve fundamentali inanılmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

yok be abiii belliydi geçen senenin 2.devresinden beri iyileşemedi
miss gibi kontratta yaptık adamla
yapacaksın tabiki veli gibi bir adam kaçırılırmı elden
olayı düz mantıkla düşünmeyin hep onbir üzerinden bakıyorsunuz olaya kulübeyi unutuyorsunuz
törede satılırsa onbirde sadece Tolgay olacak Türk olarak kulübenin tamamen yerli olması gerekiyor
geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçıran takım kulübede oturuyor olacak kulübeye transfer yapacak kadar paramız olmadığına göre orda elimizdekiler oturacak

Çevrimdışı TØLGA

29 yaş üstünde ve sözleşmesinin son senesi. Maaşını yatırıp alabiliyoruz maaşı da 2.5 milyon euro :naughty: :bye:
oooo bilmiyordum bunu iyi iyi al gelsin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sadece Alex Morgan için giderim şahsen :D

Vay **raneci :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

yapacaksın tabiki veli gibi bir adam kaçırılırmı elden
olayı düz mantıkla düşünmeyin hep onbir üzerinden bakıyorsunuz olaya kulübeyi unutuyorsunuz
törede satılırsa onbirde sadece Tolgay olacak Türk olarak kulübenin tamamen yerli olması gerekiyor
geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçıran takım kulübede oturuyor olacak kulübeye transfer yapacak kadar paramız olmadığına göre orda elimizdekiler oturacak
yok ben velinin kalmasını istiyordum zaten kontratın üstüne sakatlandı adam ona ayar oluyorum  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Yanlız sanırım herkesin unuttuğu bir kısım var.

14 yabancı alıyorsan 14 tane de yerli olacak. Bunların 3'ü genç 1'i altyapından olacak.

Ayrıca belli bir yabancıdan sonrasına fon var. O yüzden yabancıya çok yüklenmemek lazım. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Atkar

Berardi 10 milyon Euro'ya gitmiş. Töre'yi çok çok önceden satıp parayı buna yatırmalıydık.

Gerçekten Töreyi 15e satıp Berardiyi alabilseydik müthiş olurdu.Hem 2 yaş daha genç,hem daha skorer.15 gol 10 asist yazardım ben Berardiye ve CLde boy gösterse fiyatı 25-30lara fırlardı.Geri kalan 5'ede kaleci sorununu hallederdin.Duzdek/Berardi kanadı Duzdek/Töreden daha verimli olurdu.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Fiziği biraz iyi olsa Arda şuan gerçek anlamda Top Star olurdu, oyun aklı ve fundamentali inanılmaz.
neden linç edilesin şu an iki Töre bir arda etmez dün arsenal özetini izledim vurabilsem ekrandan gömecektim bir tane
Törenin yerine sağlam bir açığımız olsaymış Arsenali elermişiz bu arada Necipde mükemmel oyun çıkarmış :D
öyle avrupada 2-3 maç çıkarsa 7-8 gibi bir paraya okuturuz :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:41:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan yabancı kuralı olsa;

Ozan için fiyat 10 milyonu geçmişti.

Oğulcan 5-6 milyon bandındaydı.

Töre ve Ersan'ın satılması söz konu bile değildi.

Serdar Taşçı için 3 büyükler kapışıyordu.

Podo, Persie, Nani ve bilimumu adım bile atamamıştı.

Ve daha niceleri..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

gökhan töre düzgün bir teknik direktör ile çalışırsa simeone veya farklı biri ardanın esamesi
okunmaz, ardanın oyun yapısı biraz daha farklı tabi kanat desem değil daha çok içerde  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

neden linç edilesin şu an iki Töre bir arda etmez dün arsenal özetini izledim vurabilsem ekrandan gömecektim bir tane
Törenin yerine sağlam bir açığımız olsaymış Arsenali elermişiz bu arada Necipde mükemmel oyun çıkarmış :D
öyle avrupada 2-3 maç çıkarsa 7-8 gibi bir paraya okuturuz :D
istanbuldaki liverpool maçında da iyiydi abi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:42:53
  • Beşiktaş / Bodrum
gökhan töre düzgün bir teknik direktör ile çalışırsa simeone veya farklı biri ardanın esamesi
okunmaz, ardanın oyun yapısı biraz daha farklı tabi kanat desem değil daha çok içerde  :biggrinking:

Fark şu :D

Töre'yi birkaç maç sonra çözersin. Ha çözmene rağmen fiziğin iyi değilse durduramazsın o ayrı.

Ama Arda'nın nereden ne zaman geçeceğini kestiremezsin her an belini kırıp geçmeye müsait.

İkisi de tabela özürlü tabi o farklı konu :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Şuan yabancı kuralı olsa;

Ozan için fiyat 10 milyonu geçmişti.

Oğulcan 5-6 milyon bandındaydı.

Töre ve Ersan'ın satılması söz konu bile değildi.

Serdar Taşçı için 3 büyükler kapışıyordu.

Podo, Persie, Nani ve bilimumu adım bile atamamıştı.

Ve daha niceleri..
Biz karlı çıkarmışız o zaman :D Zaten şuan bile 7 yabancımız var. Forvet+Sol Kanat+Stoper alırdık yabancı, keyfimize bakardık :D

Çevrimdışı TØLGA

Töre'yi birkaç maç sonra çözersin. Ha çözmene rağmen fiziğin iyi değilse durduramazsın o ayrı.

Ama Arda'nın nereden ne zaman geçeceğini kestiremezsin her an belini kırıp geçmeye müsait.

ikiside bir dzsuzdsak değil roket gibi sol ayak var adamda yaaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı Törenin yerine Remy olurmu sence
Macar Dzeko Remy  ileri üçlüsü nasıl olur sence  :naughty:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:45:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Yanlız sanırım herkesin unuttuğu bir kısım var.

14 yabancı alıyorsan 14 tane de yerli olacak. Bunların 3'ü genç 1'i altyapından olacak.

Ayrıca belli bir yabancıdan sonrasına fon var. O yüzden yabancıya çok yüklenmemek lazım. :evillol:

O kural delinmeye öyle müsait ki :D

3 genci bildirme kadroyu 25 kişi ver al altyapı zorunluluğu bitti bile :D

Kural zaman içinde kalmalı ama geliştirilmeli şuan büyük saçmalıklar var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

yok artık ben iptal  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:46:32
  • Beşiktaş / Bodrum

@Necmi abi ramazandayız filan ama küçüğü götürdün sen galiba  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

forum kitlendi bildiğin kimse birşey yazamadı bu olaydan sonra  :evillol:

Macar Dzeko Remy
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ramazandayız filan ama küçüğü götürdün sen galiba  :kop: :kop:
@Çağrı  Chelsea i.nelik yapıyor BA dan çok kazandık diye ucuza bırakmıyorlarmış 11 diretiyorlar diye duydum
Başkanda inat ediyormuş 7 den bir kuruş fazla vermem diye
yoksa olmayacak şey değil
bence iş dzekoda bitiyor gerisi problem değil isim vermiyorlar ama ihtimallerin en düşüğü Dzeko gibi geliyor bana
yok artık dedirtecek bir forvet deyip duruyorlar lukaku bana yok artık dedirtir Dzeko ya yok artık demem.
Forvet parası hazırmış sponsor deniyor bu arada rusyadada ufak pürüzler kalmış deniyor

Çevrimdışı Hasan Akten

forum kitlendi bildiğin kimse birşey yazamadı bu olaydan sonra  :evillol:

Macar Dzeko Remy

Ben görünce derin düşüncelere daldım :D Hayal etmedim değil yani :D

Çevrimdışı forzatunga

İsmaili gönderip Anıl Karaeri alsak fena olmaz aslında.

Çevrimiçi murat

dzudsak olursa eğer kulübüne 2 milyon kendisine 1.7 senelik artı 1.5-2 milyon imza parası civarında bekliyorum. senelik maaşı 2.2 civarı olur sanırım.çok fazla üstüne çıkılmasını beklemiyorum.takımiçi dengeler gözetilir.