2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847082 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Barca Türkiye ligine oyuncu vermez. İspanyanın orta sıra takımlarına kiralar. Düşüncem bu.

O yüzden daha fazla tecrübeye sahip joel daha makul geliyor bana. Sonuçta futbolu bizim gözümüzle izleyen Yunanistan en verimli olduğu ülke olmuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:08:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzsudzsak Anzhi-Moskova = Para için transfer burada bir sıkıntı yok.Bazen mücadele edilen ligler belirleyici olabiliyor.Konoplyanka Sevilla öncesinde Stoke tesislerine gitmiş bir oyuncu.

Kono'da normaldi oyuncu niyetini baştan açık etti kariyer de istiyorum diye.

Ama bu adam Psv'den Rusya'ya giderek zaten kariyer peşinde olmadığını gösterdi. O zaman da Hamburg istedi gitmedi mesela.

Yani ver parasını al gel. Sondan bir önceki sözleşmesi bu en yağlısından yapmak isteyecektir bu saatten sonra Hertha'da oynamak neyine yarasın ki adamın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Ve klasik Pione Sisto olabilir.  :lol:

Çevrimdışı talha

Ziyech'in en buyuk elestirildigi nokta zayif fizigi. Adi PSV ile gecti ama PSV onu Wijnaldum'in satisindan sonra almaz cunki fizik acidan Wijnaldum'in etkisini gosteremez.

Hollandalilar Avrupa Ligi veya dis ulkeye transferde fiziginden dolayi cok daha etkisiz olabilecegi gorusundeleler.

Onumuzdeki sezon Hollanda liginde Renato Tapia ve Valeri Qazaishvilli'ye cok dikkat edin. Hele ki Tapia ligin en komple orta saha oyuncusu.

Zaten Fiziğinden dolayı olabilir diyorum yoksa kaparlardı çoktan Avrupa'da. Ama Wolfsburg bence kuytuda pusuya yatmış bekliyor.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Sérgio Oliveira orta sahaya 1 sene kiralık + satın alma opsiyonuyla denenebilir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tugay

Arda Barcelona'ya bahsedilen rakamlara giderse Atletico Gökhan'ı alır.2-3 sene sonra Bayern'de görürüz.

Çevrimdışı fore_kazık

Bu haftayı en az 1 transfer haberi ile kapatmak dileğiyle iyi haftalar iyi geceler...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:14:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Ve klasik Pione Sisto olabilir.  :lol:

Fahiş fiyat istemeseler gerçekten rotasyonunda bulundurabileceğin geçn tipik potansiyelli kanat oyuncusu.

Ama 7-8 milyon para istiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Stoke pek doğru bir örnek değil bence. Kono'dan sonra Shaqiri de bitti gözüyle bakılırken alamadılar.

Töreyi satıp biz alamaz mıyız Shaqiri'yi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abartmayalım da :D

Burada konuştuğumuz isimlere yönelinmesi gerçekten çok güzel demek ki doğru şeyleri konuşuyoruz burada diğer platformların aksine.

Ağustos'da Fer, Douglas, Dzsudzsak kadromuzda olsa üçünü de 5-6 ay öncesinden düşünmüş olacağız burada  :icool:

Yok abi sadece o değil ben senin futbol bilgine de çok güveniyorum :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Stoke pek doğru bir örnek değil bence. Kono'dan sonra Shaqiri de bitti gözüyle bakılırken alamadılar.

Hayır  :lol:

Çevrimdışı Kadir G.

Biz törenin parasıyla 3 oyunu alma peşindeyiz sen üstüne koyup shaqiri :)

Zaten gelmez.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Fahiş fiyat istemeseler gerçekten rotasyonunda bulundurabileceğin geçn tipik potansiyelli kanat oyuncusu.

Ama 7-8 milyon para istiyorlar.

Sözleşme fesih bedeli yok muydu onun? Ajax istiyordu bunu yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töreyi 15 e satsan sağ kanat dahil en az 3 mevkiyi kapatır kaliteni arttırsın ya. Kaleci yada on libero kiralık kalan iki mevki yüksek profil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Amerikanlar deli ya :evillol:

Ulan bizde kadınlar maçı olsa apaçilerden başka kimse gitmez adamlar onbinlerce gelmişler :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Haklısın Abi Ama Bazı İnsanlar Çok Net Konuşarak Şampiyon Olacaklarına İnanıyorlar Ama Bende İğneleyici Konuşmuş Olabilirim , Sizin Neyden Bahsettiğinizi Anladım Davranışlarımı Düzelteceğim Necmi Abi
Anladıysan sorun yok kardeşim taraftar net şampiyon olacağına inanır olamazsa bir sonraki sene olacağına inanır
taraftarlık budur zaten olacağına inanırım ama olmazsada sevgimden bir şey kaybetmem

Çevrimdışı talha

Töreyi 15 e satsan sağ kanat dahil en az 3 mevkiyi kapatır kaliteni arttırsın ya. Kaleci yada on libero kiralık kalan iki mevki yüksek profil

Olabilir de olmayabilir de. Gerekli isimlerle yapabilirsin ama parayı çarçur da edebiliirsin.  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:20:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok abi sadece o değil ben senin futbol bilgine de çok güveniyorum :ok:

Eyvallah kardeşim :)

Bu arada illa genç alacağız diye bir durum yok. Çok sağ - sol kanat var alıp direk verim alabileceğimiz orta yaşlarında.

Örnek

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Biz törenin parasıyla 3 oyunu alma peşindeyiz sen üstüne koyup shaqiri :)

Zaten gelmez.
O işin peşine ilk ben düştüm zaten :D Ospina-Campbell paketi 12 milyon euro.

Stoke City ve Inter 17 milyon euro'ya anlaşmış. Bu sene olmaz ama seneye alırız belki :evillol:

Çevrimdışı talha

Ulan bizde kadınlar maçı olsa apaçilerden başka kimse gitmez adamlar onbinlerce gelmişler :evillol:

Şu Amerika'nın kızları gibi kızlar olsun o Olimpiyat bile dolar.  :icool: :icool:

Çevrimiçi Necmi

taban fiyat 18 diye duydum altına satmayı düşünmüyorlarmış
sanırım bu sene satışdada alışdada bir rekor gelebilir güzel haberler geliyor

Çevrimdışı Anıl

Sadece Alex Morgan için giderim şahsen :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Temmuz 2015, 03:22:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kanat için burada iş yapacak bir diğer örnek.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

taban fiyat 18 diye duydum altına satmayı düşünmüyorlarmış
sanırım bu sene satışdada alışdada bir rekor gelebilir güzel haberler geliyor
Alış rekoru kaç @Necmi abi, birde kim geliyor :upto::upto:

Çevrimdışı TØLGA

Sadece Alex Morgan için giderim şahsen :D
yengene mi asılıyosun sen laaaa  :vur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK