2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12842054 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:05:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Var biliyorum da o onu kastetmemiştir :D

25 yaşında yazmış bilinçli yazmış gibi duruyor :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Var biliyorum da o onu kastetmemiştir :D
ısrarla onu kastettim diyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:06:58
  • Beşiktaş / Bodrum
gönlündenmi böyle geçiyor :D

Yok abi 4 yıl men cezası yemiş 6 ay kalmasına rağmen sözleşmesini uzatmamış, Hollanda ve Rusya dışında bir yerde oynamadığı için yazıyorum :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yaşı 25 miş onu bilmiyordum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sergio Sanchez yazmış birde o nasıl?   :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Fatih Doğan
‏@fatihdogan_38
Benim bildiğim, bana gelen Douglas Dnipro'daki Douglas.. Satış opsiyonlu 1 yıl kiralık..

Çevrimiçi Samet Ç

çağrı reis atma diyor ama atmadan duramıyorum  :icool:

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/617375696730636288
Sanchez'i kim attı ortaya ne zaman A Spor açsam Sanchez Beşiktaş'a yakın diyorlar. Bir de bunun Dniprolu Douglas demesine falan bakmayın dün haberlerde Dinamo Moskovalı Douglas'ın adı geçiyordu haberin resminde de Samba'nın resmi vardı. Normal bu tür şeyler bunlar için biri başkan İngiltere'de diyor biri Moskova'da.  :)

Çevrimdışı yavvuzz

Tore 14 milyon euro ya atletico diyorlar????

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:09:34
  • Beşiktaş / Bodrum
kim olursa olsun da yeter ki belli bir Kalite ve Karakterde olsun. bu Bölgenin önemini futbolu bilen kimseye anlatmaya gerek yok.

bir Fener in orta sahasina bak: Topal, Souza ve muhtemelen Meireles yerine Guarin alinacak.

biz ise Veli, Atiba ve Tolgay gibi bir Üclü ile yola cikmayi düsünmeden göze alacagiz.

e bu mantikla Kulübün büyüklügünü görmezden gelmis oluruz.

ama ben umudu kesmis degilim. sonunda illa ki görecekler bunu cünkü farkedilmeyecek bir durum degil.

yalniz Taraftarin tutumu endise veriyor bazen.

Görkem kimse alınmasın demiyor ki. Ama sayıca eksik pozisyonlar varken sayıca tam olan yere adam almaz diyor herkes.

Mantıklı düşün alacak olsan Atiba ile uzatır mısın?

Orası bizim takımda tek pozisyon. Tek ön libero. Ve orada 3 adam var. 4. yü alırlar mı sen gerçekçi düşün?

Hele ki stoperin forvetin ve sol kanadın sayıca eksikken kalen boşken önce buraları mı doldururlar gidip ortasaha mı alırlar?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Veli Kavlak 1 yıl önce omzundan sakatlandı ve Almanya'da bir operasyon geçirmiş. Veli, kolunda kasılma meydana geldiği için 4-5 ay oynayamadı. Veli tedavilerden olumlu yanıt aldığını bize söyledi. 2-3 hafta sonra Veli'nin omzunu değerlendireceğiz. Veli kampta bizimle olmayacak ve tedavisine devam edecek. Diğer bütün arkadaşlarımızla kampa katılacak.

yeni doktorumuz veli için böyle demiş. bence acil olarak orta saha da bakmak lazım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:10:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Veli Kavlak 1 yıl önce omzundan sakatlandı ve Almanya'da bir operasyon geçirmiş. Veli, kolunda kasılma meydana geldiği için 4-5 ay oynayamadı. Veli tedavilerden olumlu yanıt aldığını bize söyledi. 2-3 hafta sonra Veli'nin omzunu değerlendireceğiz. Veli kampta bizimle olmayacak ve tedavisine devam edecek. Diğer bütün arkadaşlarımızla kampa katılacak.

yeni doktorumuz veli için böyle demiş. bence acil olarak orta saha da bakmak lazım

Sakatlığı net olarak yazmıyor hiçbir yerde. Tam sorun ne öğrenebilsek değerlendireceğim ne kadar zamanda tam döner.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Sağlık Kurulu Başkanımız Sarper Çetinkaya, futbolcularımızın sağlık durumuyla hakkında BJK TV’ye açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya’nın açıklamaları şöyle:

“Ömer Şişmanoğlu'nun geçen seneden devam eden belde aşınmaya bağlı disklerinde bir dejenerasyon tespit ettik. Bu da oyuncuda ağrıya yol açıyordu. Antrenmanlarda ve yapacağı aktivitelerde ağrı nedeniyle onu kısıtlıyordu. Dün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde belinden ozon enjeksiyonu yapılarak tedavisi yapıldı. Ömer, Almanya kampı'nda takımın ilk antrenmanında takımla çalışmalara başlayacak.

Ramon Motta'nın yine geçen seneden sol kasığında bir yaralanması vardı. 3 gündür sağlık ekibimiz tarafından tedavisi yapılıyor. Oyuncu bütün antrenmanlara katıldı. Tedavi ve antrenmanı paralel bir şekilde yürütüyoruz.

Tolga Zengin'in sağ omzunda zorlanmaya bağlı bir dejenerasyon var. 3 hafta önce bu aşınan bölgeye kendi kanından hücre enjeksiyonu yaptık. Rehabilitasyon ve kuvvet çalışmalarının ardından oyuncu sezona hazır bir şekilde başladı. Takımla birlikte idmanlarını yapıyor.

Atiba Hutchinson’ın sağ kasığında geçen seneden zorlanmaya bağlı ağrıları var. 2 gündür tedavisi tesislerimizde sürüyor. Antrenmanın yarısından sonra çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Amacımız 4-5 günde takıma verebilmek.

Yeni transferimiz Andreas Beck'in de bir sıkıntısı yok. Gayet fit bir durumda. Umarım hepimiz için hayırlı ve sakatlıklardan uzak bir sezon olur.”
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Sakatlığı net olarak yazmıyor hiçbir yerde. Tam sorun ne öğrenebilsek değerlendireceğim ne kadar zamanda tam döner.

birkaç yerde sorun hala bulunamadı diye duymuştum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

tolga'nın omuz gene sakat çürük bu adam yaaa  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Niye şaşırmıyorum.

Sürekli sakatlanan isimler: Tolga, Cenk G., Ömer, Veli, İsmail, Pektemek.

Bunlara güvenip yola çıkanlarda kabahat.

Çevrimdışı ALDENYX

Antalyaspor'un türevleri 4-5 takım çıkarsa pek de haksız çıkmaz  :D
oyunculara verilen maaşlar ve karşılığında alınan başarılar bakımından haksız değil  :bandit:
Yalan mı söylemiş adam? Biri olmayan sponsoru gösterip para saçar. Biri devlet sponsorluğunda bizim paramızla transfer yapıp çay içirir. Antalyayı hiç saymıyorum bile.

yorumlarınıza bakınca sanırım sadece transfer ,yaşlı yıldız oyuncu vede verilen paralarda ortak taraf ..... oyunun yeşil zeminde verdiği rekabet hırs arzu istek sertlik sakatlık hakem ve en önemlisi bizim taraftarımızın orada olmaması... bunlarıda ben benzetemedim...yinede hindistan uzak yer bilmem oraları... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

Niye şaşırmıyorum.

Sürekli sakatlanan isimler: Tolga, Cenk G., Ömer, Veli, İsmail, Pektemek.

Bunlara güvenip yola çıkanlarda kabahat.

olurmu onlar cok iyi cocuktur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem kimse alınmasın demiyor ki. Ama sayıca eksik pozisyonlar varken sayıca tam olan yere adam almaz diyor herkes.

Mantıklı düşün alacak olsan Atiba ile uzatır mısın?

Orası bizim takımda tek pozisyon. Tek ön libero. Ve orada 3 adam var. 4. yü alırlar mı sen gerçekçi düşün?

Hele ki stoperin forvetin ve sol kanadın sayıca eksikken kalen boşken önce buraları mı doldururlar gidip ortasaha mı alırlar?

öyleyse Stoper, Kale, Sol Taraf icin de ayni sekilde düsünebilirsin.

ben diyorum ki diger Bölgelere Transfer yapilacagi zaten kesinlesti gibi.

diger Bölgeleri es gecemeyiz.

teklif geliyormus nasil olsa. paran kalmadiysa satarsin birini.

Çevrimdışı Türkay

Sergio Sanchez yazmış birde o nasıl?   :biggrinking:

@Çağrı abi şuan da ben  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:18:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Dinamo'dan alacağımız Douglas eğer kayıtlar doğruysa 8 yılda sadece 1 kez sakatlanmış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:20:45
  • Beşiktaş / Bodrum
öyleyse Stoper, Kale, Sol Taraf icin de ayni sekilde düsünebilirsin.

ben diyorum ki diger Bölgelere Transfer yapilacagi zaten kesinlesti gibi.

diger Bölgeleri es gecemeyiz.

teklif geliyormus nasil olsa. paran kalmadiysa satarsin birini.

Orada da atlatığın şeyler var ama işte.

Kadronda 11 yabancı ile bile çıksan 7 yerli yedeğin olacak. Veli'yi ver Necip'i sil yerli kim olacak?

Alacağın yabancı sakatlanırsa kim oynayacak? Atiba'yı ne yapacağız?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:22:00
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi şuan da ben  :kop:

:kop: :kop: :kop:

İzlemedim kardeşim dikkatli bilgim yok maalesef :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Veli giderse çare Şamil :bandit:

Çevrimdışı ayayhan

lukaku diyo biride ya

ya bunlar dayak yememiş yada sayı saymayı bilmiyor

Çevrimdışı GÖRKEM

Orada da atlatığın şeyler var ama işte.

Kadronda 11 yabancı ile bile çıksan 7 yerli yedeğin olacak. Veli'yi ver Necip'i sil yerli kim olacak?

Alacağın yabancı sakatlanırsa kim oynayacak? Atiba'yı ne yapacağız?

Kaleci, Serdar, Kerim, Oguzhan, Tosun, Olcay, Pektemek, Ömer vs. Necip'i yollamak zorunda degilsin zaten kac para verecekler.

üstelik 11 in tamami yabanci olmayacak zaten.

yani Kulübe'nin tamami yerli olmasi gerekmiyor.
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 20:28:49 GÖRKEM ]