Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Var biliyorum da o onu kastetmemiştir
gönlündenmi böyle geçiyor
25 yaşında yazmış bilinçli yazmış gibi duruyor
çağrı reis atma diyor ama atmadan duramıyorum https://twitter.com/fatihdogan_38/status/617375696730636288
kim olursa olsun da yeter ki belli bir Kalite ve Karakterde olsun. bu Bölgenin önemini futbolu bilen kimseye anlatmaya gerek yok.bir Fener in orta sahasina bak: Topal, Souza ve muhtemelen Meireles yerine Guarin alinacak.biz ise Veli, Atiba ve Tolgay gibi bir Üclü ile yola cikmayi düsünmeden göze alacagiz. e bu mantikla Kulübün büyüklügünü görmezden gelmis oluruz.ama ben umudu kesmis degilim. sonunda illa ki görecekler bunu cünkü farkedilmeyecek bir durum degil.yalniz Taraftarin tutumu endise veriyor bazen.
Veli Kavlak 1 yıl önce omzundan sakatlandı ve Almanya'da bir operasyon geçirmiş. Veli, kolunda kasılma meydana geldiği için 4-5 ay oynayamadı. Veli tedavilerden olumlu yanıt aldığını bize söyledi. 2-3 hafta sonra Veli'nin omzunu değerlendireceğiz. Veli kampta bizimle olmayacak ve tedavisine devam edecek. Diğer bütün arkadaşlarımızla kampa katılacak.yeni doktorumuz veli için böyle demiş. bence acil olarak orta saha da bakmak lazım
Sakatlığı net olarak yazmıyor hiçbir yerde. Tam sorun ne öğrenebilsek değerlendireceğim ne kadar zamanda tam döner.
Antalyaspor'un türevleri 4-5 takım çıkarsa pek de haksız çıkmaz
oyunculara verilen maaşlar ve karşılığında alınan başarılar bakımından haksız değil
Yalan mı söylemiş adam? Biri olmayan sponsoru gösterip para saçar. Biri devlet sponsorluğunda bizim paramızla transfer yapıp çay içirir. Antalyayı hiç saymıyorum bile.
Niye şaşırmıyorum.Sürekli sakatlanan isimler: Tolga, Cenk G., Ömer, Veli, İsmail, Pektemek.Bunlara güvenip yola çıkanlarda kabahat.
Görkem kimse alınmasın demiyor ki. Ama sayıca eksik pozisyonlar varken sayıca tam olan yere adam almaz diyor herkes.Mantıklı düşün alacak olsan Atiba ile uzatır mısın? Orası bizim takımda tek pozisyon. Tek ön libero. Ve orada 3 adam var. 4. yü alırlar mı sen gerçekçi düşün?Hele ki stoperin forvetin ve sol kanadın sayıca eksikken kalen boşken önce buraları mı doldururlar gidip ortasaha mı alırlar?
Sergio Sanchez yazmış birde o nasıl?
öyleyse Stoper, Kale, Sol Taraf icin de ayni sekilde düsünebilirsin.ben diyorum ki diger Bölgelere Transfer yapilacagi zaten kesinlesti gibi. diger Bölgeleri es gecemeyiz. teklif geliyormus nasil olsa. paran kalmadiysa satarsin birini.
@Çağrı abi şuan da ben
Orada da atlatığın şeyler var ama işte.Kadronda 11 yabancı ile bile çıksan 7 yerli yedeğin olacak. Veli'yi ver Necip'i sil yerli kim olacak?Alacağın yabancı sakatlanırsa kim oynayacak? Atiba'yı ne yapacağız?