2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12837008 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Hem Macarlar Türktür derler  :evillol:

avusturyalılara sattılar kendilerini kaypıktır bunlar:))
fakat onuda alamayız biz cnk bitiremiyoruz anca talibi olmayan
tosic ve beck gelir bize cnk onlarda rakip yoktu
aynı sosada oldugu gibi,,,biraz iyi topcuları klübe cekmekte sıkıntı yasıyoruz cnk proje sunamıyoruz heleki eldeki hocanın kabiliyeti belli
bu konularda eksik oldugunu hepimiz biliyor..işte o sebeblede istememiştim gunesi ama artık cok gec

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Dzsudzsak'ın bizim için en önemli özelliği şut atan ve bunu sürekli deneyen bir kanat oyuncusu olması.

Gerek hareketli oyunda, gerekse duran toplarda ki yüksek şut yüzdesi; bizim mevcut kadroda ki oyuncularımızda pek bulunmayan bir özellik.

Bunun yanı sıra dribbling üzerinden oynaması, çizgiye hapsolmaması, savunma arkasına sızmaları yapması, set oyununu oynayabilmesi çok önemli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 19:44:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yagiz1903  Türkiye ligi ile hindistan ligini birbirine benzeten kişi...

Antalyaspor'un türevleri 4-5 takım çıkarsa pek de haksız çıkmaz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

oyunculara verilen maaşlar ve karşılığında alınan başarılar bakımından haksız değil  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim Ersan, Veli ile bu sezon sampiyonlugu "kilpayi" kacirmamiz bu oyuncularin kalitesinden ziyade ligin kalitesizligi ortaya koymus oldu. Lakin, Brugge maclarinda sorun tek Tolgada degildi. Kalite eksikligimiz cok net ortaya cikti.

Sahada oyuncularin gosterdigi ustun mucadelece seni biryere kadar tasayabilir, buna sans faktorunu de eklersen belirli bir surec iyi ilerleyebilirsin. Lakin, bizim sampiyonlugu kaybetmemizi de bu ayni oyunculara yazabiliriz.

Futbolcular eksikliklerini duzeltmeye calisirsa iyi olabilirler. Ersan, Veli, Olcay eksiklerini duzeltmekten ziyade, iyi yonlerine odaklanmis durumdular.

Hadi, Veli'de mevkisinden dolayi bir nevi anlarim bu hayranligi. Gobekte cok kosup, bosluklari kapatmasi. Ama Ersan? Ersan hep kademe hatasi yapiyor, fizik acidan kaybediyor, hava toplarinda hakimiyeti yok, oyun kurma becerisi yok, hep hatali pozisyon aliyor, oyunda cok dikkatsiz, hamle yapamiyor, ama Ersan "mucadeleci". Birakin arkadaslar, bu mantikla daha cok ucunculukler goruruz.

Burda es gectiginiz nokta takim olarak bir olmamizdan dolayi, belirli bir sisteme gore oynadigimizdan dolayi bircok futbolcunun zaaflari one cikmadigi gibi, var olan "yetenekleri" (Velinin press gucu gibi) öne cikti.

Ama bu demek degildir ki bu oyuncular yeterli. Ne Veli nede Ersan Besiktas'da, kaliteli bir takimda oynayack seviyede degiller.

zevkle okudum yazini.

sonuna kadar katiliyorum.:claps: :claps: :claps:

umuyorum ki buna göre Transfer yapacaklardir. 

Çevrimdışı GÖRKEM

Ersanli, Veli'li hicbir 11 basariya ulasamaz.

Veli'nin oynaması bir dert oynamaması bir dert. Pozisyon bilgisi zayıf, mevkiyi bırakıp gidiyor. Rakiple aşırı didişmekten top oynayamıyor. Şöyle sert, ayağı düzgün bir defansif ortasaha almak şart.

büyük bir Taraftar kisminin beklentileri o kadar mantiksiz ki, böyle yazilari okuyunca "oh be, bu isten anlayani da varmis" diyebiliyorum.

Çevrimiçi murat

Kaleci değerlendirmesi.

Günay eşittir Harun. Potansiyeli de bu kadar. Şuanki hale ne ise o.

Cenk refleksten ibaret. Sıfır konsantrasyon bol yan top hatası.

Tolga. Tolga bıraksın artık böyle sakat sakat ona eziyet.
günay hariç katılıyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Yalan mı söylemiş adam? Biri olmayan sponsoru gösterip para saçar. Biri devlet sponsorluğunda bizim paramızla transfer yapıp çay içirir. Antalyayı hiç saymıyorum bile.

Çevrimdışı ozan062

bencede günay hayli yetersiz bir arkadas
iletişim konusunda problem bana gore kalecide olmaması gereken en temel detaydır gunayda bu sorun var en basit o korner golu belli etti kendini

yan topları iyi gibi onun haricinde herseyi bana gore standart fakat yüreği haylice bize hitap ediyor büyük adam
cnk canlı olarak akhisar macından sonra bizim çağrılarımıza karsılık veren kişiydi
o kocaman yüreğiyle bizi aglayarak selamlaması ve gitmesi bende iz bırakmıstır
fakat duygusallıga burda yer yok..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 19:53:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan Tufan'a Bursa'nın istediği parayı kimse vermiyor sanırım kural en azından buralarda işe yarıyor.

10 milyon istediler.

6-7 milyona Leroy Fer'i alırsın. Artık bu fahiş fiyatlara oyuncu satamayacaklar oyuncuların da bir tarafı kalkmayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Artık lig iyice derbi odaklı olacak.Anadolu klüpleri 3 büyüklerin özellikle Gs ve Fb'nin kadro kalitesi olarak çok çok gerisindeler.Hala eskimiş anadolu topçularını transfer ediyorlar yurtdışına açılmak varken.

Çevrimdışı Kadir G.

@fatihdogan_38: Doğrusu; Bjk şu an Malaga'nın 29 yaşında bonservissiz Sergio Sanchez'e ve Ukrayna Dnipro'dan 25 yaşındaki Douglas'a yoğunlaştı.

Atma demiyorum destekli at.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

Sol kanat almayacaksak boş yere lig için ümitlenmeyelim.Yine 3.oluruz

Çevrimiçi Necmi

Macar olmalı, olmazsa gerçekten ciddi sıkıntı olur.

Daha iyisini, daha opsiyonel olanını, daha ucuza bulmak çok zor.

Duran top atacak adam yok bu atıyor, şut atan adam yok onu da atıyor bunları gol de yapıyor.

Ne yapıp ne edip almalılar.
@Çağrı olsun demekle olmuyor bakalım oyuncu gelmek isteyecekmi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:00:19
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı olsun demekle olmuyor bakalım oyuncu gelmek isteyecekmi

Oyuncu ister @Necmi abi açık ve net :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dnipro'lu Douglas demiş bir de :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 20:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Dnipro'lu Douglas demiş bir de :D

Dnipro'da da var :D

Yazsın bakalım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ozan Tufan'a Bursa'nın istediği parayı kimse vermiyor sanırım kural en azından buralarda işe yarıyor.

10 milyon istediler.

6-7 milyona Leroy Fer'i alırsın. Artık bu fahiş fiyatlara oyuncu satamayacaklar oyuncuların da bir tarafı kalkmayacak.

acaba bi ihtimal agustos sonu gibi onu kapabilirmiyiz
acıkcası ihtimal dahilindedir bu:))

Çevrimdışı Kadir G.

Oyuncu niye istemesin kulübü avrupaya gidemiyor bizden fazla maaş verende olmaz. Sorun diyebileceğimiz kulübü var. Onlarda 6 ayı kalmış oyuncuya 10 milyon istemezler 5 e alınabilir.

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı Tolga

Dnipro'da da var :D

Yazsın bakalım :D
Var biliyorum da o onu kastetmemiştir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

10 milyon istediler.

kim olursa olsun da yeter ki belli bir Kalite ve Karakterde olsun. bu Bölgenin önemini futbolu bilen kimseye anlatmaya gerek yok.

bir Fener in orta sahasina bak: Topal, Souza ve muhtemelen Meireles yerine Guarin alinacak.

biz ise Veli, Atiba ve Tolgay gibi bir Üclü ile yola cikmayi düsünmeden göze alacagiz.

e bu mantikla Kulübün büyüklügünü görmezden gelmis oluruz.

ama ben umudu kesmis degilim. sonunda illa ki görecekler bunu cünkü farkedilmeyecek bir durum degil.

yalniz Taraftarin tutumu endise veriyor bazen.

Çevrimiçi Necmi

Oyuncu ister @Necmi abi açık ve net :D
gönlündenmi böyle geçiyor :D