2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855201 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Formadan kulübe 40 lira kalıyor diyorlar doğru mudur acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:37:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Formadan kulübe 40 lira kalıyor diyorlar doğru mudur acaba?

Demirören zamanı 35'ti ama fiyat düşüktü ve  net ücret azdı.

Doğru olma ihtimali yüksek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Meşaleleri yakın :bandit: :bandit: :bandit:

Porto'lu Hulk, Beşiktaş taraftarına övgüler yağdırdı. 2010 yılında Beşiktaş'a attığı golü unutamadığını belirten Hulk, "Bu golü Brezilya'da atsam rakip taraftarlar beni öldürmek isterdi ama Türkler beni ayakta alkışladı. Bir gün onlar için oynarsam, attığım golden sonra nasıl sevineceklerini hayal bile edemiyorum" dedi.

Çevrimdışı Anıl

Kız çocuğa transferde gelişmeleri sormuş, çocukta bir sürü isim uydurmuş. Kız da demiş ki ne kadar Fırat Günayer bir erkek :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Hulk 33-34 te falan bu ülkeye gelirse tuzluğa dönüşür. O vücudu fit tutmak kolay iş değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:40:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Serbest vuruş kullanan adam istiyordunuz değil mi?

Herkese iyi geceler  :bandit:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Hulk 33-34 te falan bu ülkeye gelirse tuzluğa dönüşür. O vücudu fit tutmak kolay iş değil.
ailton geldi aklıma  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ortada açıyor mu bu adam fernandes gibi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

Dinamo Moskova'nın uefa'dan 1 yıl men cezası var, bu yüzden futbolcular gitmek istiyor. Dzucak'ın sözleşmesi aralıkta bitecek, iyi bir fiyata alırlar. Mansimov antalya stadına sponsor olacakmış, transferleri üstlenmiş. İngiltere'de de Dzeko>Soldado>Remy yolu izlenir tahminim.
İkinci bir stoper daha alınacak büyük ihtimal.
[/quote

şu beşiktaşlı zenginler bir tek beşiktaşa sponsor olmuyorlar zaten. rahmi koçu saymıyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı GÖRKEM

yalniz tabi ki bu 3 dakikalik video'lardan Oyuncuyu'nun kalitesini tam olarak görmek mümkün olmuyor pek.

90 dakikasini izlemek lazim. söylemeye gerek yok diye düsündüm ama yaniltici olmamasi icin gene de hatirlatayim dedim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yalniz tabi ki bu 3 dakikalik video'lardan Oyuncuyu'nun kalitesini tam olarak görmek mümkün olmuyor pek.

90 dakikasini izlemek lazim. söylemeye gerek yok diye düsündüm ama yaniltici olmamasi icin gene de hatirlatayim dedim.

Şimdi depayı biliyorsun? manuya gitti.

Depaydan önce ki yıldızları Balazs dı PSV nin. Öyle düşünebilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Temmuz 2015, 02:46:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Psv'den transfer olduğu sene 16 gol 13 asist ligde, toplamda 23 gol 21 asist.

Bu adam sol açık.

Total

150 maç 50 gol 50 asist ortalama.

Bir de bu taraftar önünde olacakları düşünün. Öf ki ne öf.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Şimdi depayı biliyorsun? manuya gitti.

Depaydan önce ki yıldızları Balazs dı PSV nin. Öyle düşünebilirsin.

hayir Dzsudzsak icin yazmadim. yükledigim Flamini Videolari icin yazdim.

özellikle bu Tip Oyunculari 90 Dakika seyretmek gerekiyor ama gene de tanitayim dedim biraz.

Çevrimdışı Kadir G.

Ulan spiker bile adını söyleyememiş hungarian diyor garibim. :D

özellikle bu Tip Oyunculari 90 Dakika seyretmek gerekiyor ama gene de tanitayim dedim biraz.

he flamini.
Arsenal bedavaya bile verebilir flamini yada arteta dan birini.
Bedava da veriliyorsa, uçuk paralar da etmezler yaş itibari ile, özellikle arteta.

1+1 imzalarsın temiz iş olur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Moskova'da Çebi : Lan olum yapmayın çatıyı yapıyoruz lan verin hadi şunları 5'e lazım olmasa ısrar eder miyiz bu kadar  :kop:

Abi valla kurtarmaz. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GÖRKEM

he flamini.
Arsenal bedavaya bile verebilir flamini yada arteta dan birini.
Bedava da veriliyorsa, uçuk paralar da etmezler yaş itibari ile, özellikle arteta.

1+1 imzalarsın temiz iş olur.

ikisini ucuza bitirsek, ki bu mümkün gözüküyor, Sampiyonlugun 1 numarali favorisi haline geliriz. tabi ki diger Transferler'in de yapildigini düsünürsek.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Sağda Töre solda Dzudzsak ortada Sosa ve Tolgay forvette Remy neler olur neler   :bandit:

dinamo yılları.

Töre ile Balazs kanatları değişirse, fenalık geçirir rakip savunmalar.

Sağla solla her türlü mıhlıyor.

Çevrimdışı atalay

Flamini'yi defalarca yazdım; ilettim olmaz o iş. Düşünmüyorlar.

Ayağı temiz, sert, topla çıkışları fena değil, versatil bir oyuncu. Fundamentals becerileri iyi.

Ön liberoda Tolgay ile muazzam olur.

Epey mesaj atmışsın. Sen vazgeç o sevdadan.  :)

@GÖRKEM
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 03:00:52 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Başkan kombine almıyorsunuz diyeceğine forma sattıracak oyuncu alsa stad çoktan bitmiş gerçekten. 7 forma bir kombine ediyor. Stadın Kasımdan önce bitmeyeceğini düşünürsek bu saatten sonra stadın açıldığını görmeden kombine almayan zaten açılana kadar almaz. Bari alın forma sattıracak 1-2 oyuncu da kasa dolsun yahu.
nasıl hesap yapıyorsun anlamadım bu güne kadar formadan hangi oyuncunun parası çıkmış 4 M € değerinde bir oyuncunun bonservisini çıkartmak için 300000 forma  satman lazım peki 4 milyonluk oyuncu bu kadar forma sattırırmı birde Q7 döneminde en fazla forma sattık diyorsun yanlış biliyorsun en fazla forma satışımız geçen sene oldu.
Beşiktaş taraftar kültürünü bilerek konuşun biraz Beşiktaş taraftarı oyuncuya forma almaz hiç stada gitmiyormusunuz bakın bakalım formaların arkasında ne yazıyor ya kendi isimlerini yazdırır yada boş bırakır oyuncu adı yazdıranlarda genelde 15 yaşlarında taraftardır onlarında sayısı oldukça az

Çevrimdışı GÖRKEM

Flamini'yi defalarca yazdım; ilettim olmaz o iş. Düşünmüyorlar.

Ayağı temiz, sert, topla çıkışları fena değil, versatil bir oyuncu. Fundamentals becerileri iyi.

Ön liberoda Tolgay ile muazzam olur.

Epey mesaj atmışsın. Sen geç o sevdadan.  :)

tam yatacakken moralimi bozdun. 

bari sen olabilir dedigin 1-2 Ön Libero ismi at ortaya da rahat uyuyalim.  :)

Çevrimdışı atalay

tam yatacakken moralimi bozdun. 

bari sen olabilir dedigin 1-2 Ön Libero ismi at ortaya da rahat uyuyalim. )

O pozisyona oyuncu düşünmüyorlar.

Yoksa en başından beri yazıyorum.

1- Tino, 2- Arteta, 3- Flamini.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tolgay'ın yanına "oyun yapısı olarak" melo tarzı bişey lazım. Sert, fizikli, kafa toplarında iyi, kenarlara pas dağıtan, topla iyi çıkabilen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."