Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Formadan kulübe 40 lira kalıyor diyorlar doğru mudur acaba?
Hulk 33-34 te falan bu ülkeye gelirse tuzluğa dönüşür. O vücudu fit tutmak kolay iş değil.
Serbest vuruş kullanan adam istiyordunuz değil mi?Herkese iyi geceler
Dinamo Moskova'nın uefa'dan 1 yıl men cezası var, bu yüzden futbolcular gitmek istiyor. Dzucak'ın sözleşmesi aralıkta bitecek, iyi bir fiyata alırlar. Mansimov antalya stadına sponsor olacakmış, transferleri üstlenmiş. İngiltere'de de Dzeko>Soldado>Remy yolu izlenir tahminim.İkinci bir stoper daha alınacak büyük ihtimal.[/quoteşu beşiktaşlı zenginler bir tek beşiktaşa sponsor olmuyorlar zaten. rahmi koçu saymıyorum
yalniz tabi ki bu 3 dakikalik video'lardan Oyuncuyu'nun kalitesini tam olarak görmek mümkün olmuyor pek.90 dakikasini izlemek lazim. söylemeye gerek yok diye düsündüm ama yaniltici olmamasi icin gene de hatirlatayim dedim.
Şimdi depayı biliyorsun? manuya gitti.Depaydan önce ki yıldızları Balazs dı PSV nin. Öyle düşünebilirsin.
hayir Dzsudzsak icin yazmadim. yükledigim Flamini Videolari icin yazdim.özellikle bu Tip Oyunculari 90 Dakika seyretmek gerekiyor ama gene de tanitayim dedim biraz.
Moskova'da Çebi : Lan olum yapmayın çatıyı yapıyoruz lan verin hadi şunları 5'e lazım olmasa ısrar eder miyiz bu kadar
he flamini. Arsenal bedavaya bile verebilir flamini yada arteta dan birini.Bedava da veriliyorsa, uçuk paralar da etmezler yaş itibari ile, özellikle arteta.1+1 imzalarsın temiz iş olur.
Başkan kombine almıyorsunuz diyeceğine forma sattıracak oyuncu alsa stad çoktan bitmiş gerçekten. 7 forma bir kombine ediyor. Stadın Kasımdan önce bitmeyeceğini düşünürsek bu saatten sonra stadın açıldığını görmeden kombine almayan zaten açılana kadar almaz. Bari alın forma sattıracak 1-2 oyuncu da kasa dolsun yahu.
Flamini'yi defalarca yazdım; ilettim olmaz o iş. Düşünmüyorlar.Ayağı temiz, sert, topla çıkışları fena değil, versatil bir oyuncu. Fundamentals becerileri iyi.Ön liberoda Tolgay ile muazzam olur.Epey mesaj atmışsın. Sen geç o sevdadan.
tam yatacakken moralimi bozdun. bari sen olabilir dedigin 1-2 Ön Libero ismi at ortaya da rahat uyuyalim. )