2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12840565 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa gitmek istiyorsa ve 7-8 Milyon vereceklerse Sistem degisikligine gidilebilir.

alirsin kaliteli cift yönlü bir Orta Saha olur biter.

bu durumda kanatlarin ofansif anlamda daha da iyi calismasi gerekecek yalniz.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 03:39:27 GÖRKEM ]

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Fener batar heralde bir sene sonra.

O değil de kimi satacaklar bunlar oldu sana 16

Hayır, bir de Bonservis vermek zorundalar.

Yıllık 5 milyondan en az 3 yıllık kontrat istiyor.

Çevrimdışı TØLGA

kim bu bakalım tanıyor musunuz? :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

kim bu bakalım tanıyor musunuz? :bandit:
Bizim futbol medya sorumlusu olması lazım bu da mı Beşiktaş'lı değilmiş vay anasını  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 03:47:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

https://twitter.com/FTransferNews/status/616721005008961537

Bu çok kötü oldu işte çok kötü.
Çok iyi 3 hamle yapmazsak bununla başedemeyiz son transferleri ama ölüm vuruşu Yaptılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bizim futbol medya sorumlusu olması lazım bu da mı Beşiktaş'lı değilmiş vay anasını  :D
aynen bende şaşırdım coşkun gülbahar  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Çok iyi 3 hamle yapmazsak bununla başedemeyiz son transferleri ama ölüm vuruşu Yaptılar.

Guarin'i almasınlar da...

Ölüm vuruşunu o zaman gör sen.  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

bir de Guarin'i alirlarsa Transfer calismalarina iyice hiz vermeliyiz.

Çevrimdışı TØLGA

takım oyunu'nu oturturlarsa arsenalde yok bu sene çıkarlar şampiyonlar ligine  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aynen bende şaşırdım coşkun gülbahar  :bandit:

Arda'yla Terim'le falan fotoları var herifin. Nerden buluyolar bunları ya :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

O da biterse yarın anç gitsin douglasla dzsudzsakı alsın yıldız istemiyoruz şurda konuşulan kadroyu toparlasalar fener umrumda olmaz.

Çevrimdışı TØLGA

Arda'yla Terim'le falan fotoları var herifin. Nerden buluyolar bunları ya :akuma:
neyse fazla dürtmeyelim Beşiktaş futbol şube'de Beşiktaşlıların çalışması dileğiyle  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Guarin ve Rvp'yi alırsa fener işimiz yaş. Elde para var yine geç kalıyoruz. Normal şartlarda şu para işi bilen birinin elinde olsa ardı ardına nokta transferler gelirdi. Biz Beck'i bildirdik adam daha İstanbul'a gelmedi .

Çevrimdışı TØLGA

Guarin ve Rvp'yi alırsa fener işimiz yaş. Elde para var yine geç kalıyoruz. Normal şartlarda şu para işi bilen birinin elinde olsa ardı ardına nokta transferler gelirdi. Biz Beck'i bildirdik adam daha İstanbul'a gelmedi .
transferleri beklemeden konuşmak istemiyorum transferler bitsin gelen gelsin o zaman yapıcam değerlendirmemi :D
sezon başlamadan kadro kalitesi , derinliğinden tahmini anlarız kaçıncı olucağımızı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Mehmet57

Sevilla Konop'u acikladigina gore umarim gelecek, geldi, imzalandi gorun vs diyen "duyumcular" bir sure susarlar.

Çevrimiçi Samet Ç

transferleri beklemeden konuşmak istemiyorum transferler bitsin gelen gelsin o zaman yapıcam değerlendirmemi :D
sezon başlamadan kadro kalitesi , derinliğinden tahmini anlarız kaçıncı olucağımızı  :biggrinking:
Benim hedef baştan beri belli kendimi en kötüye hazırlıyorum beşincilik. İnşallah nokta atışlar yaparlar.

Çevrimiçi Mehmet57

Fenerin Guarin'i almasina pek gerek yok gibi. Souza'yi aldilar, ki bonservisi 8 milyon. 1,88 boyuyla Topal'in yaninda orta sahada oynar, top teknigi yuksek, ofansa cok katki saglayan bir ön libero. Yedekleri de Alper/Meireles olur.

Biz ise "Veli iyi ya, mucadeleci" diyelim. Veli ezilir bu ikiliye karsi derbi maclarinda. Ön libero bu takima sart oglu sart, yoksa ligin ilk yarisinda yine derbilerden zor puan cikaririz.

Millet bu yaz ne paralar harcadi defansif orta saha oyuncularina. Porto-Imbula, Inter-Kondogbia. Bizimkiler bir akillilik yapip ön liberonun en az sol acik kadar sart oldugunu gorse.

Çevrimdışı Tolga

Fener Guarin'i alırsa iste o zaman ölüm vuruşunu yapmış olur.

Bunlara karşılık verebilmek için eksik olan tüm bölgelere doğru transferler şart.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tunçdündar

fener stada sponsor alacakmış, şampiyonlar ligine kalırlarsa da 20 milyon euro civarı para geliyor.
van persie psikolojik olarak üstünlük sağladı fenere.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 04:12:35 tunçdündar ]

Çevrimdışı küheylan

genel olarak sessiz sessiz yorumlarınızı takip ediyorum biz beşiktaşlılar su 15 yıldır eziyet çekiyoruz her konuda bır olumlu iş oluyor 10 olumsuz iş peşine gelıyor yılladır tam sağlıklı kadroyla sahaya cıkmadık hep bır eksık veya devsırme oyuncularla oynadık as oyuncularımızda kalite anlamında iyi olmadılar merak edıyorum  eskı veya yeni yönetim veya teknik ekıp bizim gorduklerımızı goremıyorlar mı mesela kac senedir sagbek yok takımda alınsa bıle kalıte olarak rakıplerınden gerıde kalecı yok alınıyor rakıplerınden gerıde veya hıc alınmıyor sonra bız derbi kazanamıyoruz geride kaldık rakıplerımızden sadece ekonomik bır olay değil kafa olarak yanlış içindeyiz yönetimsel ve teknık ekıp acısından en acısıda bunun kendılerıde taraftarda farkında değişen bısey yok

Çevrimdışı Baba1903

Abi valla adamda heves bırakmıyolar ya uyanınca telefona bir bakıyorum Lig tvden haber acaba bizimkiler bombamı patlattı diye heyecanla açıyorum aaa bi bakıyorum Fener bunu aldı Gs bunu aldı ayıptır ya benim daha 18 yaşımda beyaz çıkmaya başladı bunlar yuzunden koskoca beşiktaşı bu hale getirenler utansın ayıptır ayıp