2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846527 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

quaresma "loser" kavramının vücut bulmuş halidir.

:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:26:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hayır değil di , Allah yetenek vermiş ama pis birde huy vermiş zaten o olmasa şimdi Barça veya realde oynardi , bizim sergenin avrupa para görmüş daha kötü hali

Güzel burada anlaştık.

Quaresma 4 Portekiz Şampiyonu, 1 İtalyan, 1 İngiliz, 1 Dünya Kupa Galipleri Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış.

Nani'den daha çok.

Peki Quaresma'ya winner demeyen gözlerin Nani'ye nasıl diyebiliyor bana bunu açıklayabilir misin?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Beşiktaş'ın forveti en az 20 gol atmalı. Çünkü sahada Olcaydan başka gol atmaya meyilli oyuncu yok. Kornerden koca sezonda golümüz yok :s20:
demba attiydi bi tane  :D :D :D :D :eyes

Çevrimiçi Necmi

Hayır değil di , Allah yetenek vermiş ama pis birde huy vermiş zaten o olmasa şimdi Barça veya realde oynardi , bizim sergenin avrupa para görmüş daha kötü hali
sergen onun yanında melek sayılır adamın yaptığı işe gram saygısı yok

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı velikavlak12

yaşınıda düzelt kardeşim bir kişi o yüzden gitti sana ayrıcalık yapamayız
yaş kısmını laf olsun diye koymadıközellikle istiyoruz yaşın yazılmasını ve gerçek ismin
sadece mecbur bırakmak istemiyoruz insanlar gönüllü yapsın diyoruz ama bu gidişle mecbur olacak. @velikavlak12
ve kesinlikle bu konuda ikinci kez uyarmam
1903 yazısını bana kimse sildiremez. Bu yuzdende hesabım silinecekse silebilirsin problem değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Porto dışında hiçbir kulüpte kazanılan kupaların birinde bile neden emeği yok o zaman?
Yahu tutturmuşsunuz Q7 bu kadar iyiydi de neden ligi 5.ci bitirdik ozaman diye !!
Yahu O sene Senin on liberon 35 Yaşındaki M.Aurelloydu , Stoperin İ.toramandı , Beklerin Ekrem Dağ ve İsmaildi , Bu adamaların yanına Ronaldoyu koysan ne olur :tabe: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:27:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:28:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu tutturmuşsunuz Q7 bu kadar iyiydi de neden ligi 5.ci bitirdik ozaman diye !!
Yahu O sene Senin on liberon 35 Yaşındaki M.Aurelloydu , Stoperin İ.toramandı , Beklerin Ekrem Dağ ve İsmaildi , Bu adamaların yanına Ronaldoyu koysan ne olur :tabe: :bandit:

Güzel kardeşim sorumda 5.lik ya da Beşiktaş geçiyor mu :) Bize zaten bir şey kazandırmadı.

Bak tekrar kopyalıyorum

Porto dışında hiçbir kulüpte kazanılan kupaların birinde bile neden emeği yok o zaman?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Resmi açıklama görmeden inanmam.  :D
Ben de hatta @Tolga gibi trollendiklerini düşünüyorum o shop fotoğrafla :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de hatta @Tolga gibi trollendiklerini düşünüyorum o shop fotoğrafla :D
:tabe: 
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 01:33:15 Samet Ç ]

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

1903 yazısını bana kimse sildiremez. Bu yuzdende hesabım silinecekse silebilirsin problem değil.
sen bilirsin yolun açık olsun

Çevrimdışı Mehmet Ali

Sosyalkartal ve yancıları nerdeler?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güzel kardeşim sorumda 5.lik ya da Beşiktaş geçiyor mu :) Bize zaten bir şey kazandırmadı.

Bak tekrar kopyalıyorum

Oynatılmadı...
Sende benim soruma cevap ver Abi ozaman
Ne zaman Q7 Adı geçse Benim yazdıfım şeyler söyleniyor , Bu adamların olduğu yere Ronaldoyu getirsen gene 5.ci olursun...
Kadroya Bak , Bekler Ekrem Dağ ve İsmail , On libero 35lik M.Aurello , Stoperin Toraman , Kalecin Ruştu
Sonra Q7 bizi şampiyon yapamadı :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı safa burak

Normalde bu mechul gibi sahislara cok prim vermek istemem ama yonetim trasnfere 3-4 m ayiracak gibi bir sey sacmalamis. Yani insallah sacmalamistir dogru degildir degil mi

Çevrimdışı GÖRKEM

en azindan gercekci isimlere yönelecegimiz kesinlesti simdi.

Çevrimdışı Anıl

Ospina: 2 milyon euro kiralama bedeli, 5 milyon euro opsiyon.
Remy: 2 milyon euro kiralama bedeli, 5 milyon euro opsiyon.
Douglas+Dzsudzsak: 10 milyon euro bonservis.

Bunu yapabiliyor olmamız lazım bence :)

Çevrimiçi murat

Nani ye laf edenin kanadında Olcay Şahan oynuyor !! Nani-Poldi nin yanına Mitroğlu gelirse hiç izlemem..
sol açık gelmez ise sene sonu kıyaslarız.

Çevrimdışı can1903

Yarın öğleden sonra RVP kapıda gelince buralar toz buz olur :(
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Oynatılmadı...
Sende benim soruma cevap ver Abi ozaman
Ne zaman Q7 Adı geçse Benim yazdıfım şeyler söyleniyor , Bu adamların olduğu yere Ronaldoyu getirsen gene 5.ci olursun...
Kadroya Bak , Bekler Ekrem Dağ ve İsmail , On libero 35lik M.Aurello , Stoperin Toraman , Kalecin Ruştu
Sonra Q7 bizi şampiyon yapamadı :biggrinking: :biggrinking:
Bak tekrar yazıyorum Q7'yi çok severim. Ama bu adama sen winner dersen olmaz. Zaten benim o sene kadrom iyi olsa Q7'ye ihtiyacım olmazdı. Şov transferiydi sadece.

Çevrimdışı Kemal

Güzel burada anlaştık.

Quaresma 4 Portekiz Şampiyonu, 1 İtalyan, 1 İngiliz, 1 Dünya Kupa Galipleri Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamış.

Nani'den daha çok.

Peki Quaresma'ya winner demeyen gözlerin Nani'ye nasıl diyebiliyor bana bunu açıklayabilir misin?

Şöyle :

Winner oyuncu komple oyuncudur , yaşayısiyla hal hareketleriyle td sine itaatle takım içi huzur bozmayisiyla sadakatle ve şüphesiz yetenekle , şimdi biz bunların üst düzeylerini zaten göremiyoruz butce mız vitrinimizde yetmez alt düzeyde ise q7 buna hiçbir zaman giremez çünkü winner adı üzerinde KAZANAN KAZANDIRAN oyuncu pislik yapmaz seni daha zarara sokmaz huzursuzluk yapmaz yoksa yetenekten veya yazdığın gibi CV den kaybetmez ama Nani böyle bu tarz bir oyuncu değildir adamın hakkını yemeyin

Ba mesela winner oyuncuydu , sneijder de winner oyuncudur , drogba da öyleydi , Anelka da öyleydi , İlhan da böyleydi , Hagi  de böyleydi

Çevrimdışı Paolo Maldini

Maci pererira inşallah gs'ye gelmez adamı çok seviyom valla hırslı oyuncu.
En büyük korkum forvet transferinde rakipler isimli oyuncu aldı diye balotelli gelirse yandık.
Nani iyi transfer poldi sezon boyu yatar.

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka Sevilla. Perşembe açıklayacaklar.

Bekleyenlere  :bye:

İspanya'da şu an günlerden Perşembe.  :icool: