2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:37:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oynatılmadı...
Sende benim soruma cevap ver Abi ozaman
Ne zaman Q7 Adı geçse Benim yazdıfım şeyler söyleniyor , Bu adamların olduğu yere Ronaldoyu getirsen gene 5.ci olursun...
Kadroya Bak , Bekler Ekrem Dağ ve İsmail , On libero 35lik M.Aurello , Stoperin Toraman , Kalecin Ruştu
Sonra Q7 bizi şampiyon yapamadı :biggrinking: :biggrinking:

Dur sıra sıra..

Sadece finalde mi oynatılmadı yoksa sezonun başında bencillik ve disiplinsizlikten dolayı kadro dışı mı bırakıldı?

Barcalona, Inter, Chelsea bu işten anlamıyor, bu adamı iki kez kovan Mourinho bu işten anlamıyor ama Quaresma winner öyle mi?

Quaresma bulunduğu zaman dilimi içersinde Dünya'daki en yetenekli iki oyuncudan biriydi Messi ile beraber. Hepsi bu. Ne winner, ne de başka bir şey. Tam bir loser.

Şimdi soruna tersten giderek cevap vereyim.

Bekinde Gökhan Gönül ön liberonda Melo stoperinde Zago Kalende Muslera olsaydı o takım şampiyon olurdu değil mi?

Peki güzel kardeşim ben de zaten böyle kadro olsa ben ne yapayım Quaresma'yı? Neden vereyim ona 3.7 aptal mıyım ben?

Alır mıyım o adamı böyle kaliteli kadroya. Alanlar hep kadro dışı bırakmış işte. Dünya devleri.

Madem winner yanında Guti solunda Simao ön liberonda Ersnt ve Fernandes vardı nerdeydi senin winner bu rüya takımda?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merak etmeyin. Herşey bir adet KAP bildirisine bakıyo. Sonra yine;

Hepimiiiizzz kardeşiiiiiiizzz :ishock: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu tutturmuşsunuz Q7 bu kadar iyiydi de neden ligi 5.ci bitirdik ozaman diye !!
Yahu O sene Senin on liberon 35 Yaşındaki M.Aurelloydu , Stoperin İ.toramandı , Beklerin Ekrem Dağ ve İsmaildi , Bu adamaların yanına Ronaldoyu koysan ne olur :tabe: :bandit:
Ekrem dag dan sonra daha iyi bek oyuncusu gelmedi

Çevrimiçi Samet Ç

Yarın öğleden sonra RVP kapıda gelince buralar toz buz olur :(
Kaynağın ne Şekip Mosturoğlu mu ? :D

Çevrimdışı Anıl

Rvp gelse fenerbahçeli ve galatasaraylılarla dalga geçicekler parmak kaldırsın  :super:
Yarın öğleden sonra RVP kapıda gelince buralar toz buz olur :(
:)

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kemal

İspanya'da şu an günlerden Perşembe.  :icool:

İmza parasini 500.000 euro arttirsin yönetim bak imza falan kalıyo mu sevillayla :)

Çevrimiçi Samet Ç

Rvp'nin gelmesine imkansız diyenler şimdi yönetime sallıyorlar neden alınmadı diye ki daha ortada hiçbir şey yok. :D

Çevrimdışı atalay

Taraftarı twitter'da "inanılmaz golcü, büyük oyuncu gelecek" diye pompalıyorlar.

Sonra Mitro'yu beğenmiyor tabii taraftar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:43:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle :

Winner oyuncu komple oyuncudur , yaşayısiyla hal hareketleriyle td sine itaatle takım içi huzur bozmayisiyla sadakatle ve şüphesiz yetenekle , şimdi biz bunların üst düzeylerini zaten göremiyoruz butce mız vitrinimizde yetmez alt düzeyde ise q7 buna hiçbir zaman giremez çünkü winner adı üzerinde KAZANAN KAZANDIRAN oyuncu pislik yapmaz seni daha zarara sokmaz huzursuzluk yapmaz yoksa yetenekten veya yazdığın gibi CV den kaybetmez ama Nani böyle bu tarz bir oyuncu değildir adamın hakkını yemeyin

Ba mesela winner oyuncuydu , sneijder de winner oyuncudur , drogba da öyleydi , Anelka da öyleydi , İlhan da böyleydi , Hagi  de böyleydi

Abi ters düştüğümüz çok konu var. İlk olarak bence Ba winner değildi. Winner karaktere de sahip değildi Ba takımın önemli parçasıydı.

Şimdi senin anlattığın şeylere ters winnerları yazayım ben.

Diego Armando Maradona, Zlatan Ibrahimovic, Melo, Hagi hangisi winner değil bunların? Hepsi manyak. Hepsi.

Ronaldinho winner değil mi? Sergen değil mi? Bunlar nereye gitse kupa kaldıran oyuncular. Kupayı kaldırırken kulübeden değil içeriden destek veren oyuncular.

Hagi demişsin. Hagi mi disiplinli huzur bozmayan oyuncu? Adam Lucescu ile her maç kavga etti. 5 maç hatırlarım tekma atmaktan kırmızı gördüğü saha içinde. Hakeme üstelik biri.

Winnerlık gerektiği zaman işi bitirmektir. Fişi çeken oyuncu winnerdır benim gözümde karakter filan sonra gelen şeyler.

Nani fiş mi çekmiş şimdiye dek? Nani hep parçaydı takımda. Oraya da yetemedi ittiler Portekiz'e. orada da olmadı şimdi Fener.

Nani bu. Nani'nin gece hayatı da baya renklidir üstelik. Özetle Nani winner ise Dünya'da yüzlerce winner oyuncu var demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Ben de hatta @Tolga gibi trollendiklerini düşünüyorum o shop fotoğrafla :D
foto shop olabiliiiiiia ama sevilla ile anlaştığını değiştirmez   :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 01:46:04 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

foto shop olabiliiiiiia ama sevilla ile anlaştığını değiştirmez   :evillol: :evillol:
:kop: :kop:

Çevrimiçi golazokartal

İmza parasini 500.000 euro arttirsin yönetim bak imza falan kalıyo mu sevillayla :)
Forumdaki ilk mesajım öncelikle selamun aleyküm diyeyim sonra da Kono gerçekten gitti mi bu sefer net cevap verebilecek var mı?

Çevrimdışı murat_

coook sukur allahim kono bi yere gitti bizde kurtulduk bu adamdan o deyilde tam umutlar sonuyodu yine umut belirsizlik kadar kotü bisey olamaz en azindan aqrtik gitti rahatladim valla  :D :D :D

Çevrimiçi Samet Ç

Forumdaki ilk mesajım öncelikle selamun aleyküm diyeyim sonra da Kono gerçekten gitti mi bu sefer net cevap verebilecek var mı?
:hosgeldin
Henüz resmi bir açıklama yok.

Çevrimdışı Necmi

o yonetimin aldigi karardan haberim yoktu en son hatirladigim bu sekilde bi arkadas vardi cokta net hatirliyorum burda trollüyor izlenimi vermis ve kaydi silinmisti ve necmi abi bunu yazmisti net hatirliyorum hatta yanilmiyorsam stat basliginda idi demek orda bi sikinti yoksa bizdeyas bolümüne  biseyler karalariz 
gerek yok kafa yorma kaydı silindi
oraya yaş koyduysak yaşın yazılması için koyduk hiç yazmayana
yazmasını tavsiye ederiz kafasına kimse silah dayamaz ama forumla dalga geçer gibi absürt şeylerde yazılmaz

Çevrimiçi Mehmet57

Nani gecen sezon 5 SL macinda 4 gol atmis bir isim.

Bir sure tum United bir dusus gecirdi, ama Nani, ozellikle birkac sezon once dunyanin 3-4 en iyi kanat oyuncularindan biriydi. Bir donem okadar iyiydi ki United taraftari bile Ronaldo seviyesine geliyor diyordu. O donem bende cok macini izledim ve onda olan o cift ayak ozelligi, teknik, dribbling ozelligi onu dunyanin en tehlikeli oyunculari arasinda yer aldirmisti, oyle ki o donem Real Madrid ile cokca geciyordu ismi.

Nani o performansinin 75% gosterse bile bu ligde Fener'i kolay tasir.

Çevrimdışı Tolga

Sevilla'nın sportif direktörü Kono transferinden vazgeçtik demedi mi yine nereden çıktı bu haberler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Abi ters düştüğümüz çok konu var. İlk olarak bence Ba winner değildi. Winner karaktere de sahip değildi Ba takımın önemli parçasıydı.

Şimdi senin anlattığın şeylere ters winnerları yazayım ben.

Diego Armando Maradona, Zlatan Ibrahimovic, Melo, Hagi hangisi winner değil bunların? Hepsi manyak. Hepsi.

Ronaldinho winner değil mi? Sergen değil mi? Bunlar nereye gitse kupa kaldıran oyuncular. Kupayı kaldırırken kulübeden değil içeriden destek veren oyuncular.

Hagi demişsin. Hagi mi disiplinli huzur bozmayan oyuncu? Adam Lucescu ile her maç kavga etti. 5 maç hatırlarım tekma atmaktan kırmızı gördüğü saha içinde. Hakeme üstelik biri.

Winnerlık gerektiği zaman işi bitirmektir. Fişi çeken oyuncu winnerdır benim gözümde karakter filan sonra gelen şeyler.

Nani fiş mi çekmiş şimdiye dek? Nani hep parçaydı takımda. Oraya da yetemedi ittiler Portekiz'e. orada da olmadı şimdi Fener.

Nani bu. Nani'nin gece hayatı da baya renklidir üstelik. Özetle Nani winner ise Dünya'da yüzlerce winner oyuncu var demek.

Evet çok farklı düşündügümüz yer var :)

Hagi evet tekme atardi gidip hakem doverdi  ama bilirdi ki bu ülkede bu gidiyor kendi gibi bir ton adam yetiştirdi 20 numara gibi haala bu ülkede Bu gidiyor ,  öyle kurnaz ve zekiydi . Evet tam bir winner di buda bir kazandırmadir sonuç bazlidir.

Roni Barça da Milan'da oynarken Roni ortadan kaybolup kulüp sahibi gazeteye ilan mi verirdi ? Son hallerini baz alma

Maradona evet o psikopat ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Melo , melo bana göre winner değildir.

Sergen , evet winner dir önceki yazımda ne dedim q7 için bizim serginin avrupa ve parayi görmüş daha bozuk yozlaşmis Huzursuz hali dedim yani Sergen öyle değil Sergen winner dir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla'nın sportif direktörü Kono transferinden vazgeçtik demedi mi yine nereden çıktı bu haberler :icool:
Bir tane shop fotoğraf var galiba herkes onu gördü yok Sevilla Konoplyanka ile anlaştığını duyurdu falan diyor. Bir de Muzzi Özcan her gece Konoplyanka'yı Sevilla'ya transfer ediyor başka da bir şey yok durum bu.  :)

Çevrimdışı TØLGA

Bir tane shop fotoğraf var galiba herkes onu gördü yok Sevilla Konoplyanka ile anlaştığını duyurdu falan diyor. Bir de Muzzi Özcan her gece Konoplyanka'yı Sevilla'ya transfer ediyor başka da bir şey yok durum bu.  :)
bize gelmeeezzzzzzz gelmesinde bu saatten sonra istemiyorum @sosyalkartal ı kestirdim gözüme bu zevkten mahrum etmesinler bizi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

gerek yok kafa yorma kaydı silindi
oraya yaş koyduysak yaşın yazılması için koyduk hiç yazmayana
yazmasını tavsiye ederiz kafasına kimse silah dayamaz ama forumla dalga geçer gibi absürt şeylerde yazılmaz
abi tüm samimiytimle soylüyorum ben foruma uye oldugumda yas kismini bos biraktim yazmadim özellikle ama siz ve diyer yönetici arkadaslar ricaa bulununca yasi hemen yazdim hatta ismim carsidortmundu yine yonetici arkadaslar daha samimi ortam olsun gercek isimler yazilsa daha iyi olur dedi bende ilk is ismi murat diye deyistim bende gercekten burasi daha samimi bi ortam olsun istiyorum ama oyle yas kismi 112 falan gorunce ne bilim tröllüyomu dedim  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:54:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet çok farklı düşündügümüz yer var :)

Hagi evet tekme atardi gidip hakem doverdi  ama bilirdi ki bu ülkede bu gidiyor kendi gibi bir ton adam yetiştirdi 20 numara gibi haala bu ülkede Bu gidiyor ,  öyle kurnaz ve zekiydi . Evet tam bir winner di buda bir kazandırmadir sonuç bazlidir.

Roni Barça da Milan'da oynarken Roni ortadan kaybolup kulüp sahibi gazeteye ilan mi verirdi ? Son hallerini baz alma

Maradona evet o psikopat ama istisnalar kaideyi bozmaz.

Melo , melo bana göre winner değildir.

Sergen , evet winner dir önceki yazımda ne dedim q7 için bizim serginin avrupa ve parayi görmüş daha bozuk yozlaşmis Huzursuz hali dedim yani Sergen öyle değil Sergen winner dir.

Değil dediğin Melo 4 senede 3 kupa kaldırdı hepsinde doğrudan liderliği var yapma be abi :)

Ronaldinho'nun Barca halinden bahsettim zaten ben. Neden gönderildi? Göbek yaptı adam boy boy resimleri çıktı toparla kendini dediler gece hayatını seçti.

Milano'da da buna devam etti. Ama o da winnerdı.

Tamam işte onayladıkların ile beni desteklemişsin ama Nani'nin winner olduğunu gösteren bir done koymamışsın ortaya ben tüm bunları bunun için yazdım.

Rio Ferdinand winnerken Vidic değildi mesela. İyi oyuncu olmak yetmiyor winner olmak bambaşka bir şey bence.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

bize gelmeeezzzzzzz gelmesinde bu saatten sonra istemiyorum @sosyalkartal ı kestirdim gözüme bu zevkten mahrum etmesinler bizi  :evillol: :evillol:
Son güne kadar akıbeti belli olmaz Konoplyanka'nın.  :D