2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843818 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Fb RVP'nin bonservisini almak için M.Utd ile anlasmış.

Sorun futbolcudaymış.

Bu onemli bir gelisme degil ki. Genclerbirligi istese M.Utd onlarla da anlasir, elden cikarmaya yer ariyorlar zaten.

Oyuncuyu ikna edebilen her takima gonderirler, bonservis ucreti talep edeceklerini bile sanmiyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Hamahakki

bu LUKAKU ya başkan neden takık bilen var mı ?

Adam 22 yaşında ve 30m€ herkesin gönlünde bir isim vardır.lukaku'yu kim istemez?

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş'ın forveti en az 20 gol atmalı. Çünkü sahada Olcaydan başka gol atmaya meyilli oyuncu yok. Kornerden koca sezonda golümüz yok :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Koyu ile çizdiğim takımların sikletinin farkında mısın? İşte onlar tam Quaresmalık sikleti düşük bireysel oyun ile cambazlık yapabileceğin takımlar.

Atl. Madrid gibi bir takım çıkınca karşına ilk yarı 1.5 km koşar sadece beğendiğin Quaresma.

Sadece gol atar kendini öne çıkarmaya çalışır ama sonuç olarak maçı kazanmanın mümkün olmadığı oyuncudur Quaresma.

Dünya'daki Porto hariç her takımdan oyun disiplini ve bencillik yüzünden kovulan oyuncudur Quaresma.

Parasını alamayınca tekmeyi sallayıp tribüne para işareti yapan oyuncudur Quaresma.

Daha sayayım mı?

5. ve 4. olduğumuz sezonun yıldızıdır Quaresma.
Ben üstüne birşey yazmıyorum iyi akşamlar abi :D @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Kemal

Bu işte gariplik yok mu beyler ?

Nani 6 m euro
Atınç 5 m euro

Atınç geçen sene fb derbisi dahil kulubede ydi ve Nejip sahadaydı  , beyni yanar insanın

Çevrimdışı velikavlak12

tabi Beşiktaş forması giymeyi hak etmiyor dersin bu doğal ama hakaret farklı bir boyut
şimdi oyuncu tribüne dönse taraftara çöpsünüz dese sence ne olur hangi taraftar bunu sindirir.yada normal hayatında işinde
biri dönse sen bu işi beceremiyorsun çöpsün dese ne dersin kardeşim kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur
Beyenmiyorsan eleştirini yaparsın ama küfür hakaret eleştiri değildir. Birde senin beyenmiyor olman herkesin aynı düşüncede
olmasını gerektirmiyor ben mesela herkesin aksine Mustafanın oyun stilini beğeniyorum benim sıkıntım sürekli sakatlanması
yoksa devamlı oyunda olsa ciddi katkı verir oynayamaması onda yüksek stres yapıyor buda oyununu etkiliyor ama gel görkü hırsı yüzünden zırt pırt sakatlanıyor.
@velikavlak12
biz farklı bişeyden mi bahsediyoruz ? Sakatlıktan oynayamıyor işte ama garanti ücretini alıyor. Ucretinde zam istemeseydi veya indirime gitseydi kim ona karşı cıkardı. hıc oynamayıp bu kadar cok para almak sıkıntı. Nerde sorun var orayı savunuyorsun anlamak mumkun değil.  Kimsenin kimseye hareket etmeye hakkı yok. Kabul küfür zaten olamaz kimse küfür etmiyor. Hakettiğinden az seyler bile sölenıyor gelmiş burda kulubumun parasını haketmedıgı halde catır catır yıyenlerı savunuyosun.

Çevrimiçi Necmi

Mitroğlu gelirse 17-20 arası atar.

Asıl mesele atması için sol açık şart. Ba gibi yaratamaz. Verirsen sokar içeri çünkü bitiricliği üst düzey.

Sol açık alınmaz ise Şenol Güneş Kerim ya da Tosun'dan bunu yaratmaya çalışır bu da kötü olur.
15 i bile bulamaz bizim oyun yapımızla sol açık gelse ne olur bir oyuncu yetermi o tek vuruş yapacak pasları nerde bulacak BA da tek vuruş ustası ama bak kaç tane attı birde bizde defans kapandımı o tip adamlar devre dışı kalır bize BA gibi çekecek kepçeleyecek götüne çarptıracak ama o topu içeri sokacak adam lazım Mitroğlu ömerin bir tık üstü Ömeride ne kadar severim bilirsin :bandit: Senin dediğin gibi UEFA maçlarında kısmen etkili olabilir ama burda sıfır etki ona o vuruşu yaptıracak imkanı vermezler

Çevrimdışı Tolga

Stoperden sonra forvet transferi açıklanır.

Arta kalan bütçeyle bir stoper daha ya da sol kanat için uğraşılır belki de kaleci.

Sıralama aynen böyle olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Yok %100 yazıyorsun demek ki kesin bilgiler bunlar. Diğer mevkilere kimlerin geleceğini de yaz bari beklemeyelim. Hatta fenere de hakimsin onların transferlerini de yaz.

Beşiktaş iki paçavrada yazacak transfer çalımları için mbialara 2.6 maaş 2-3 milyon imza verecek takım değil. Bunları arıyorsanız antalyaspor alıyor yıldızları oraya göz atın.
Tahmin ettim kaç senedir aynı şey.RvP'yi almak zor.Mitroglou cepte.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  14 sn.14 saniye önce
Beşiktaş öyle bir golcü getirecek ki, Nani bile "Ben nereye geldim böyle" diyecek.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:05:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu işte gariplik yok mu beyler ?

Nani 6 m euro
Atınç 5 m euro

Atınç geçen sene fb derbisi dahil kulubede ydi ve Nejip sahadaydı  , beyni yanar insanın

Öyle bakarsak Kjaer de 7 milyon euro :D

Ragnick 20'ye satarım derdinde de bence yanıldı tabi umarım biz yanılıyoruzdur %20'den bir 5 milyon daha alırız  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Totem yapın totemm  :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:07:33
  • Beşiktaş / Bodrum
15 i bile bulamaz bizim oyun yapımızla sol açık gelse ne olur bir oyuncu yetermi o tek vuruş yapacak pasları nerde bulacak BA da tek vuruş ustası ama bak kaç tane attı birde bizde defans kapandımı o tip adamlar devre dışı kalır bize BA gibi çekecek kepçeleyecek götüne çarptıracak ama o topu içeri sokacak adam lazım Mitroğlu ömerin bir tık üstü Ömeride ne kadar severim bilirsin :bandit: Senin dediğin gibi UEFA maçlarında kısmen etkili olabilir ama burda sıfır etki ona o vuruşu yaptıracak imkanı vermezler

Abi naptın be vur öldür adamı :D

Mitroğlu bitiricilik olarak Demba Ba'nın bir tık üstü forvettir diğer her şey bir yana bu done yani ben uydurmuyorum bence sen duygusal bakıyorsun olaya :D

Asıl kıçı başı ile atacak adam arıyorsan o bu yani :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Lukaku ismi hic gecmiyor ayı boğannn olmamı?  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

bunu son kez duyayım kardeşim bundan sonra oyuncularımıza çöp yakıştırması yapan herkesin forumdan kayıdı silinecek @can1903
kendi oyuncusuna hakaret eden birinin Beşiktaş forumunda işi olmaz
  @Necmi abi merak ettigimden soyluyorum lutfen beni yanlis anlamayin ben burda yorumlarini beyenmedigim adamlara hosuma gitmeyen kisilere cöp diyebilirmiyim eyer kabullenebiliyorlarsa bende bundan sonra onlara cöp demek istiyorum yada burda sanli besiktas formasi altinda mucadele eden kimisine gore mucadele etmese bile o formayi giyen adama kimse cop muamelesi yapamaz lutfen biraz empati

Çevrimdışı Kadir G.

Tahmin ettim kaç senedir aynı şey.RvP'yi almak zor.Mitroglou cepte.

Geçen senede tahmin etmişsindir o zamanda mitro gelecekti. Onun yerine geleni sattık hala gelecek.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sayfalarca, satırlarca yazabilirsiniz. ama işin özet tablosu benim adıma şudur.

Şampiyon takım, yasin öztekin yerine podolskiyi aldı.

2.fenerbahçe, egemen yerine kjaer, webo yerine fernandao, kuyt yerine naniyi aldılar. Yedek bekir yerine ba(nasıldır bilmem)

Biz ise en önemli oyuncumuzu yolladık. Hepsi bu.

Geliştirme denebilirse Beck denilebilir( 2 gündür açıklanmaması sıkıntı)

özet bu.

Çevrimdışı safa burak

Dört tane vasıfsız adam aynı karede bir Mustafa eksik.  :bandit:
Adamlarin beraber yemek yemeside mi suc siz de iyice abarttiniz ama onlara dedigin laf beni bile rahatsiz ediyor
Lütfen

Çevrimiçi Necmi

biz farklı bişeyden mi bahsediyoruz ? Sakatlıktan oynayamıyor işte ama garanti ücretini alıyor. Ucretinde zam istemeseydi veya indirime gitseydi kim ona karşı cıkardı. hıc oynamayıp bu kadar cok para almak sıkıntı. Nerde sorun var orayı savunuyorsun anlamak mumkun değil.  Kimsenin kimseye hareket etmeye hakkı yok. Kabul küfür zaten olamaz kimse küfür etmiyor. Hakettiğinden az seyler bile sölenıyor gelmiş burda kulubumun parasını haketmedıgı halde catır catır yıyenlerı savunuyosun.
bunda oyuncunun ne kabahati var ortada bir suç varsa bu ona o mukaveleyi imzalatanda
küfür veya hakaret edilirse savunurum tabiki Benim konuşmamda onun oyunculuğuyla ilgili bir şey varmı ben hakaret yok diyorum burda sanada biri hakaret etse onuda forumdan uzaklaştırırım Burda Aziz yıldırımada hakaret edilse eden uyarılır şimdi Aziz Yıldırımımı korumuş oluyorum Burda açık ve net konuşuyorum
Forumda Beşiktaş değerlerine yönetimine oyuncusuna teknik kadrosuna Taraftarına küfür hakaret ve aşağılayıcı konuşulmaz konuşanda bu forumla ilişkisi kesilir bunda anlaşılmayacak bir şeymi var Beşiktaşlı olmayanlara sarf edildiğinde uyarırız devam ederse gene kaydı silinir.  @velikavlak12

Çevrimdışı Ersoy

Geçen senede tahmin etmişsindir o zamanda mitro gelecekti. Onun yerine geleni sattık hala gelecek.
Evet ettim.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sayfalarca, satırlarca yazabilirsiniz. ama işin özet tablosu benim adıma şudur.

Şampiyon takım, yasin öztekin yerine podolskiyi aldı.

2.fenerbahçe, egemen yerine kjaer, webo yerine fernandao, kuyt yerine naniyi aldılar. Yedek bekir yerine ba(nasıldır bilmem)

Biz ise en önemli oyuncumuzu yolladık. Hepsi bu.

Geliştirme denebilirse Beck denilebilir( 2 gündür açıklanmaması sıkıntı)

özet bu.
:claps: :claps: :claps:
Aynen katılıyorum @Armağan Bozkurt abi
Adamlar çopleri Yollayıp yerlerine WİNNER adamlar aldı biz hala bitik adamları aldılar diye kendimizi avutuyoruz burada...
Aldıkları adamlar bitik mitik değil Hepsi WİNNER !! Bitikleri sepetlediler ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş öyle bir golcü getirecek ki, Nani bile "Ben nereye geldim böyle" diyecek.

:)  Mitro değildir heralde

Çevrimdışı murat_

Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.
  arkadas sen bizi trölluyomusun karsindaki insanlari aptal yerinemi koymak istiyorsun yas kismina 112 yazarak arkadas ya sil ya bos birak yada adam akilli yaz yas bolümünü gördügüm zaman bizi burda trölledigine kanaat getiriyorum simdi belki kimileri bole seylere takilma diyebilir ama ne bilim bi kere orda yas kisminda bizi salak yerine koyuyomus gibi hissediyorum

Çevrimdışı Kutay

RVP fenere gideceğine göre bize de dzeko gelir heralde bu adamın dediği doğru çıkarsa ya da remy olur.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:14:03
  • Beşiktaş / Bodrum
İki pişmanlığım var.

Biri Kaderabek'ti hadi denkini aldık.

İkincisi Gignac. Sene başı yazdık Ba satılacaksa hemen bununla anlaşmalı diye.

4 milyon euroya Meksika'ya gitti buraya da gelirdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli