2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846485 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

arkadas sen bizi trölluyomusun karsindaki insanlari aptal yerinemi koymak istiyorsun yas kismina 112 yazarak arkadas ya sil ya bos birak yada adam akilli yaz yas bolümünü gördügüm zaman bizi burda trölledigine kanaat getiriyorum simdi belki kimileri bole seylere takilma diyebilir ama ne bilim bi kere orda yas kisminda bizi salak yerine koyuyomus gibi hissediyorum
onu sadece necmi abi uyarabilir sana mi düstü??
(Birseyi hatırlatmıştır umarim bu sana  :eyes )
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 01:16:08 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

:claps: :claps: :claps:
Aynen katılıyorum @Armağan Bozkurt abi
Adamlar çopleri Yollayıp yerlerine WİNNER adamlar aldı biz hala bitik adamları aldılar diye kendimizi avutuyoruz burada...
Aldıkları adamlar bitik mitik değil Hepsi WİNNER !! Bitikleri sepetlediler ...
Kjaer, Ba, Fabiano, Fernandao, Şener veya Bilal, Güray, Carola, Jem. Bunlar mı winner ?

Nani de winner değil ya hadi onu winner sayalım. Gelen tek gerçek winner oyuncu Podolski. Onun da ne vereceği beli değil.
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 01:18:27 Anıl ]

Çevrimdışı Türkay

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  14 sn.14 saniye önce
Beşiktaş öyle bir golcü getirecek ki, Nani bile "Ben nereye geldim böyle" diyecek.

O zaman Sergio Agüero hayırlı olsun diyelim mi?  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kemal

BENZEMA :evillol: :evillol:

Hay Allahım Abdülhey Çoban kurtlar vadisini bırakınca ne hale gelmiş  :)

Çevrimdışı Anıl

Forvet için benim sıralamam şu şekilde;

Dzeko>Remy>Mitroglou.

3 üde çok iyi katkı verir bize :)

Çevrimdışı Ersoy

O zaman Sergio Agüero hayırlı olsun diyelim mi?  :bandit:
Hayır Neymar gelecek.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi merak ettigimden soyluyorum lutfen beni yanlis anlamayin ben burda yorumlarini beyenmedigim adamlara hosuma gitmeyen kisilere cöp diyebilirmiyim eyer kabullenebiliyorlarsa bende bundan sonra onlara cöp demek istiyorum yada burda sanli besiktas formasi altinda mucadele eden kimisine gore mucadele etmese bile o formayi giyen adama kimse cop muamelesi yapamaz lutfen biraz empati
diyemezsin şu son on gün içinde sırf üyelere alaycı üslup kullandığı için iki kişinin kaydı silindi
biz burda diğer yerlerde olduğu gibi ceza vermiyoruz sadece maç zamanları aşırı sinirli olupta yanlış kelimeleri kullananları Mod onayına alıyoruz
sakinleşsin diye ama normal sohbet sırasında böyle bir üsluba izin vermeyiz @murat_

Çevrimdışı Kemal

Naniye winner demiyorsunuzya Allah çarpacak sabah eliniz kolunu tetenek uyanacaksiniz :)

Çevrimdışı velikavlak12

arkadas sen bizi trölluyomusun karsindaki insanlari aptal yerinemi koymak istiyorsun yas kismina 112 yazarak arkadas ya sil ya bos birak yada adam akilli yaz yas bolümünü gördügüm zaman bizi burda trölledigine kanaat getiriyorum simdi belki kimileri bole seylere takilma diyebilir ama ne bilim bi kere orda yas kisminda bizi salak yerine koyuyomus gibi hissediyorum

Yaş kısmımda yılı 1903 yazdım. Benim en sevdiğim yıl çünkü.  Forum yöneticileri bunu serbest bırakmış istediğimi yazarım bunu yanlış algılıyosan senin problemin.  insanları trollicek kaç yazımı gördün. Yıl ile seni nasıl salak yerine koydum meraktayım dorusu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kjaer, Ba, Fabiano, Fernandao, Şener veya Bilal, Güray, Carola, Jem. Bunlar mı winner ?

Nani de winner değil ya hadi onu winner sayalım. Gelen tek winner oyuncu Podolski. Onun da ne vereceği beli değil.
Yahu Anıl anlamak istemediginiz şu : Adamlar ellerindeki Bitik ve yetersiz adamalrı sepetleyip Yerlerine 1-2 Tık ustu adamları getirdi ...
Webo = Fernandao
Egemen = Kajer
Bekir = Ba
Kuyt = Nani
Şimdi anladınmı ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aa1903

İBRAHİM KETEN ‏@ibrahim_keten  14 sn.14 saniye önce
Beşiktaş öyle bir golcü getirecek ki, Nani bile "Ben nereye geldim böyle" diyecek.

balotelli'yi alıp gelmesinler  :D

Çevrimiçi Samet Ç

:claps: :claps: :claps:
Aynen katılıyorum @Armağan Bozkurt abi
Adamlar çopleri Yollayıp yerlerine WİNNER adamlar aldı biz hala bitik adamları aldılar diye kendimizi avutuyoruz burada...
Aldıkları adamlar bitik mitik değil Hepsi WİNNER !! Bitikleri sepetlediler ...
Hangisi Winner adam hangisi bir tane kupa kazanmış Nani haricinde ? Fernandao,Fabinho,Abdoulaye Ba , Kjaer, Şener  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:19:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz transfer yapmadığımız için psikolojik olarak sağlam etkilenmiş çoğunuz.

Adamlar şimdiye dek ne winner ne de çok üst düzey oyuncu aldılar.

Kjaer dediğiniz adam winner ya da top class oyuncu değildir. Getirebilirsen Douglas ile eşdeğer oyuncudur.

Aldığı Şener senin aldığın bekten iyi değildir. Aldığı Fernandao zaten yedek rotasyonu için alınmış oyuncudur. Aldığı Nani winner filan değildir kalitesini fazlasıyla kaybeden oyuncudur.

Fener bunları yaptı. Fener sadece kadroyu gençleştirip genişletti. İlk 11'ini kaliteli hala getirmedi. Tek pozisyon artışı Kjaer'de. Nani Kuyt kadar tabela yapmayacak çünkü.

Galatasaray Bilal, adını hatırlamakta zorlandığım sol bek, geçen sene sanırım 1 gol atabilmiş Podolski ve yedek sol bek aldı.

El insaf. Biraz kendinize gelin bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Dzekoyu yazmayın 20 milyon diyorlar dzeko diyorsunuz. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:20:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Naniye winner demiyorsunuzya Allah çarpacak sabah eliniz kolunu tetenek uyanacaksiniz :)

@Kemal abi sence Quaresma winner oyuncu muydu?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Hayalimdeki kadro. Dzsudzsak free, britos free. Rhodolfo ya 3,5 milyon falan versek, herşeyiyle 5 m tutsa, kaleye de ospinayı alsan veya kiralasan defansla işijn kalmaz üstelik çok parada harcamayız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

@Kemal abi sence Quaresma winner oyuncu muydu?

Hayır değil di , Allah yetenek vermiş ama pis birde huy vermiş zaten o olmasa şimdi Barça veya realde oynardi , bizim sergenin avrupa para görmüş daha kötü hali

Çevrimiçi Necmi

Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.
yaşınıda düzelt kardeşim bir kişi o yüzden gitti sana ayrıcalık yapamayız
yaş kısmını laf olsun diye koymadıközellikle istiyoruz yaşın yazılmasını ve gerçek ismin
sadece mecbur bırakmak istemiyoruz insanlar gönüllü yapsın diyoruz ama bu gidişle mecbur olacak. @velikavlak12
ve kesinlikle bu konuda ikinci kez uyarmam

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 01:24:06
  • Beşiktaş / Bodrum
%1000

Porto dışında hiçbir kulüpte kazanılan kupaların birinde bile neden emeği yok o zaman?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Mitroglou geliyor kardesim.Fener aldı götürdü adamı. Fikret Orman'ın alma ihtimali pek iç açıcı değil. Bu  arada eklemeyi unuttuğum M'bia var.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
   mbia :o_o: :o_o: :o_o: :o_o: :nerd:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı aa1903

quaresma "loser" kavramının vücut bulmuş halidir.

Çevrimdışı atalay

Maxi Pereira zu Galatasaray  :by2:

25 Mayıs'ta yazmışım.

Umarım olmaz...