2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Podolski, Nani, Van Persie Transferleri göze cok hos geliyor ama bunlarin hic birisi gercek kalitesini sahaya yansitamayacak.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Koyu ile çizdiğim takımların sikletinin farkında mısın? İşte onlar tam Quaresmalık sikleti düşük bireysel oyun ile cambazlık yapabileceğin takımlar.

Atl. Madrid gibi bir takım çıkınca karşına ilk yarı 1.5 km koşar sadece beğendiğin Quaresma.

Sadece gol atar kendini öne çıkarmaya çalışır ama sonuç olarak maçı kazanmanın mümkün olmadığı oyuncudur Quaresma.

Dünya'daki Porto hariç her takımdan oyun disiplini ve bencillik yüzünden kovulan oyuncudur Quaresma.

Parasını alamayınca tekmeyi sallayıp tribüne para işareti yapan oyuncudur Quaresma.

Daha sayayım mı?

5. ve 4. olduğumuz sezonun yıldızıdır Quaresma.

Dur tamam daha vurma adam  nakavt oldu , Balkona cıktı bi sigara içip yeni maçlar hatırlayıp gelecek :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:38:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.

Sen alıyorsan sen yapıyorsan aynısını biz de yapıyoruz ama hakaret etme hakkını vermiyor bu oyuncuya.

Senin oyuncuya çöp demen o oyuncuyu Çin'e transfer de etmiyor.

Eleştirin, hakaret etmeyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Konop gitti Babel gitti , Dzusdsakı alsak bari  :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Podolski, Nani, Van Persie Transferleri göze cok hos geliyor ama bunlarin hic birisi gercek kalitesini sahaya yansitamayacak.
Rvp dışında aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Türkay

Aglayacagınız yerde gülüyorsunuz aklım almıyor
Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....

Zaten iki ayağıyla sokamaz :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Sneijder geldiğindede beğenmeyen vardı , şimdi naniyide  :claps:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Yine söylüyorum transfer dönemi bittiğinde daha net karşılaştırma yapabiliriz.

Bu arada kiralık Ospina gelebiliyorsa çok iyi olur da hiç sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:40:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Amaç Fener aldı diye oyuncuya sövmek olsa aynısını Persie'd de yaparım.

Alan takım kim olursa 20+ yazacak. Lamı cimi yok.

Fener aldıysa ona yazar. Nani'den çok farklı. Karakteri, oyun anlayışı, winnerlığı hepsi ayrı meziyet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Abi sanki dünyada sadece kanat olarak oynayacak Dzudzsak Kono Nani Podolski falan var anasını satayım 50 tane adam yazarım gelip de katkı yapabilecek bizim alabileceğimiz bir sakin olun.

Çevrimdışı Orhan_

Fb maçında Almeidaya yaptığı asisti , M.tel abiv maçında Yine almeidaya yaptgı asiti tekrar izle ozmaan hani pas vermiyor ya !!
Ts ye yoktan var ederek attığı golü , Helsinki'ye her 2 maçtada yoktan var ederek attığı Golleri , V.pilzen ve Kayseri maçlarında yine yoktan var ederek attığı gollleri tekrar izle !! Hani canı istediği zaman oynuyor ya !!
Tşk iyi akşamlar :bandit:

Q7'nin attığı jeneriklik gollerinden, paslarından ve çalımlarından bir kaçını çok iyi hatırlıyorum. Özellikle bir fb maçında Emre'nin  belini öyle bir kırmıştı ki şirazesi dağılmıştı herifin. Ancak; bu adam sakatlık bahanesiyle ülkesine gidip tam bir varil olarak dönmüştü takıma. Durup dururken kaptırdığı toplar sonrasında rakibe dalıp aldığı kırmızılar var. Kendisine gelen topları ezip ezip geriye dönmemeleri var. Ama Q7'yi en güzel özetleyen pozisyon, yine saçmasapan kaptırdığı bir top sonrası yediğimiz atakta ERSNT'in (Tam bir Alman disiplini örneği) tepki olarak hafif tempo ile geriye döndüğü pozisyondur. Q7 ile ilgili konuşurken asıl hatırlamanız gereken budur. Yeteneğine kimsenin diyebilecek birşeyi olduğunu sanmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:41:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Sneijder geldiğindede beğenmeyen vardı , şimdi naniyide  :claps:

Gelmeden 1 sene önce Dünya'nın en iyi oyuncusu seçilmemesine rağmen olan oyuncu ile, son 4 sezondur bitik olan oyuncuya eleştiriyi aynı kefeye mi koyuyorsun gerçekten :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Menajeriyle konuşan fener, oyuncuyla yemek yiyip konuşan Beşiktaş ama transfere fener daha yakın. :)

Çevrimdışı velikavlak12

Sen alıyorsan sen yapıyorsan aynısını biz de yapıyoruz ama hakaret etme hakkını vermiyor bu oyuncuya.

Senin oyuncuya çöp demen o oyuncuyu Çin'e transfer de etmiyor.

Eleştirin, hakaret etmeyin.

Oyuncuların umrunda bile değil söylenenler parasını alıyor yatıyor oyuncu buna bakıyor.  Olan yine benim Beşiktaş'ıma oluyor. Çöp kelimesi az bile ama neyse kural kuraldır eyvallah

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adam rapper çıktı :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Menajeriyle konuşan fener, oyuncuyla yemek yiyip konuşan Beşiktaş ama transfere fener daha yakın. :)
Bu da doğru  :)

Çevrimdışı Bertug

Copy-Pasteci Bıyıklıyı birisi sustursun lütfen  :evillol:

Beşiktaş düzlüğe çıkmak istiyorsa kaleci şart.

Çevrimdışı Necmi

RVB yi almak mı , kaleye NETO yu alıp veya Ospinayı forvete Tosunu koymak mı , kesınlikle B şıkkı. Kalemiz boş boş gol atmayanı dövuyolar, gecen sene Tolga hem sampıyonlugu hem UEFA da bıze diğer turlardan gelecek giş3 tır maç önü satış vs.. 10 milyon lirayı bitirdi, uyanamıyor yönetim.
artık gol kaçırınca başını tutan forvet gol yiyince belini tutan kaleci görmek istemiyorum
bu takımın kaleci sorunu var öyleyse kaleci alınmalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:43:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Yahu Dzsudzsak olmazsa Boussafa var :D

Siz isteyin yönetim düşünsün oyuncu çok.

O gelsin o da yapar 10-10 tabela.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Gelmeden 1 sene önce Dünya'nın en iyi oyuncusu seçilmemesine rağmen olan oyuncu ile, son 4 sezondur bitik olan oyuncuya eleştiriyi aynı kefeye mi koyuyorsun gerçekten :)

Abi bugün senin cümlelerinde bi tuhaflık var yada benim kafam dağınık  :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

kiralık ospina gelse nolur takımında maas alan satma gırısımınde bıle bulunmadıgın ve sozlesme uzattıgın 2 kalecın ve gunay var , gelenle 4 kalecımı olacaz

Çevrimdışı Türkay

Ercan Taner paylaşmış.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Temmuz 2015, 00:44:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuncuların umrunda bile değil söylenenler parasını alıyor yatıyor oyuncu buna bakıyor.  Olan yine benim Beşiktaş'ıma oluyor. Çöp kelimesi az bile ama neyse kural kuraldır eyvallah

Zaten oyuncudan ötürü değil ki.

Seviyeden ötürü. Burası farklı, bu amaçla kuruldu. Bugün çöp dersin yarın birisi bok der öbür gün birisi sülalesine küfür eder bunun sonu yok.

Sadece sana yönelik değil zaten genel olarak oturtmak istediğimiz şey bu bizim. Senin üzerinden oldu sadece bu seferlik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Yav bir sakin olun ya. Hemen ağlaşmalar başlıyor bi durun transfer dönemi bitsin lig başlasın bir görelim.

Podolski de nani de düşüşteki oyuncular, gelirler de çoşarlar toparlarlar orasını bilemem. Sneijderle falan karşılaştırmak olmaz onun iş yapacağı belliydi. Nani de podolski de soru işaretidir. Yapsa yapsa senin sol açığın olcay kadar yapar 10+10 . Evet ben de olcayı çok beğenmiyorum benim oyun anlayışıma uymayan bir tarzı var ama maksimum bunu yapar. Düzgün bir forvet düzgün 1 veya 2 stoper bir de bulabilirse kiralık bir kaleci ve ucuza genç bir sol açık al kapat transferi. Zaten iyi takımız bilic son haftalarda batırmasa şimdi şampiyonduk. Bu neyin karamsarlığı çözemedim.
Fenere gelen topçular pat diye alışmayacak td leri pat diye alışmayacak. Galatasarayı zaten saymıyorum seneye arkadan iten güçler olmazsa bu kadroyla zor yarışırlar. Bir sakin olalım daha zaman var artık para da var bonservisli de alabiliyoruz panik yok.

Çevrimdışı Kemal

bu LUKAKU ya başkan neden takık bilen var mı ?