Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koyu ile çizdiğim takımların sikletinin farkında mısın? İşte onlar tam Quaresmalık sikleti düşük bireysel oyun ile cambazlık yapabileceğin takımlar.Atl. Madrid gibi bir takım çıkınca karşına ilk yarı 1.5 km koşar sadece beğendiğin Quaresma.Sadece gol atar kendini öne çıkarmaya çalışır ama sonuç olarak maçı kazanmanın mümkün olmadığı oyuncudur Quaresma.Dünya'daki Porto hariç her takımdan oyun disiplini ve bencillik yüzünden kovulan oyuncudur Quaresma.Parasını alamayınca tekmeyi sallayıp tribüne para işareti yapan oyuncudur Quaresma.Daha sayayım mı?5. ve 4. olduğumuz sezonun yıldızıdır Quaresma.
Doğru ben üniversitede para biriktiriyorum yemiyorum içmiyorum forma alıyorum vs. Ve diğer kardeşlerim en zor şartlarla kartal yuvasından alışveriş yapmaya çalışıyor. O paraları mustafa pektemeğe veriyolar yatan adama. Ben ona çöp dedim diye suçlu oluyorum. Suçlu olması gereken mustafa pektemek iken. Veya sezer öztürk veya bi başkası neyse işte. Beşiktaş Forması Giyiyor Doğru. Hakediyor mu giymeyi soru işareti iyi geceler.
Podolski, Nani, Van Persie Transferleri göze cok hos geliyor ama bunlarin hic birisi gercek kalitesini sahaya yansitamayacak.
Aglayacagınız yerde gülüyorsunuz aklım almıyor Snaijderşn önünde bu kez Burak kazması defil podolski oynayacak , Burakın her maç 3-4 Tane karşı karşıya veya boş kaleye kaçırdığı pozisyonları podolski Tek ayagıyla sokar içeri....
Fb maçında Almeidaya yaptığı asisti , M.tel abiv maçında Yine almeidaya yaptgı asiti tekrar izle ozmaan hani pas vermiyor ya !!Ts ye yoktan var ederek attığı golü , Helsinki'ye her 2 maçtada yoktan var ederek attığı Golleri , V.pilzen ve Kayseri maçlarında yine yoktan var ederek attığı gollleri tekrar izle !! Hani canı istediği zaman oynuyor ya !!Tşk iyi akşamlar
Sneijder geldiğindede beğenmeyen vardı , şimdi naniyide
Sen alıyorsan sen yapıyorsan aynısını biz de yapıyoruz ama hakaret etme hakkını vermiyor bu oyuncuya.Senin oyuncuya çöp demen o oyuncuyu Çin'e transfer de etmiyor.Eleştirin, hakaret etmeyin.
Menajeriyle konuşan fener, oyuncuyla yemek yiyip konuşan Beşiktaş ama transfere fener daha yakın.
RVB yi almak mı , kaleye NETO yu alıp veya Ospinayı forvete Tosunu koymak mı , kesınlikle B şıkkı. Kalemiz boş boş gol atmayanı dövuyolar, gecen sene Tolga hem sampıyonlugu hem UEFA da bıze diğer turlardan gelecek giş3 tır maç önü satış vs.. 10 milyon lirayı bitirdi, uyanamıyor yönetim.
Gelmeden 1 sene önce Dünya'nın en iyi oyuncusu seçilmemesine rağmen olan oyuncu ile, son 4 sezondur bitik olan oyuncuya eleştiriyi aynı kefeye mi koyuyorsun gerçekten
Oyuncuların umrunda bile değil söylenenler parasını alıyor yatıyor oyuncu buna bakıyor. Olan yine benim Beşiktaş'ıma oluyor. Çöp kelimesi az bile ama neyse kural kuraldır eyvallah