2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839992 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

@Çağrı abi ne diyor bu :by2:

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci 13 dk.13 dakika önce

Geçen yıl Önder Özen Mayke'nin fiyatını 4M'a kadar indirmişti. Orman bu parayı veremeyiz dedi.

Ya salça olmayayım diyorum sonuçta herkes twitterda yazılanları burada paylaşıyor, aksi halde transfer döneminin tadı çıkmaz ama bu adamlara gerçekten inanmayın bu kadar. Bir kere adam gerçek haber verecek olsa adını soyadını yazar mechulhaberci ne demek? Atıyor işte. Başkanlık seçiminde de Serdal Adalı kazandı merak etmeyin falan yazmıştı düşün artık  :D

Çevrimdışı atalay

Mayke 4 olsaydı; Porto şimdi 40'a satmıştı.  :eyes

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fener bambaşka bir takım olacak seneye.Eğer Pereira takımı en kısa sürede verim alabileceği hale getirirse fener rakipsiz bitirir ligi.Yok eğer bu takım yeni 3 hafta 5 hafta sonra görün ayaklarına girerse işi zor olur Fener'in.Yine rakibi hafife almalar başlamış devam edelim biz böyle nasıl olsa 3.lük bizleri bekliyor değil mi?

Çevrimdışı AvrupaKartalı

isimler degil, futbolcunun verecegi katki önemli diyenler, bu is bukadar basit degil iste. Büyük maclarda , derbilerde herzaman isimler ortaya cikmistir, ve bu yüzden biz derbi falan kazanamiyoruz. Hem marka degeri icin herzaman isimler önemlidir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İnşallah :)
1-2 sene kiralayıp 3. sene basıp alsak keşke be :bandit:

26 yaşında daha
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Bilic ilk maçında Lusitanos'u 3-0 yendi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

8 milyon €.

Kiralık olabilir ama...
2 milyona kirala opsiyon koydur sene sonu 5 milyon verirsem alırım diye
sene sonuda al  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş’ta transfer hareketliliği artıyor. Demba Ba’yı Çin’e gönderen, Atınç Nukan’ın RedBull Leipzig’e gidişini de dün borsaya bildiren Siyah-Beyazlılar, kasaya giren 18 milyon Euro’nun rahatlığıyla transfere hız verdi.

Demba’nın yerine yeni bir golcü arayışına geçen ekipte, başkan Fikret Orman’ın 2 gün önce gazetecilere verdiği iftarda söylediği “Çin’den bir oyuncu almak istiyorum” sözlerinin sırrı da çözüldü. Orman’ın aklından geçen ismin Guangzhou Evergrande’de forma giyen Elkeson olduğu ortaya çıktı. Geçen sezon da Kartal’ın radarına giren, ancak Çin kulübünün izin vermemesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı santrforun müthiş performansı Orman’ın tekrar ilgisini çekti.

Kaynak: Habertürk
:ishock: :ishock: :ishock:
En başından beri diyorum inanmıyosunuz bana :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Nani ve faal en iyi 3 kanat olmak? Hiçbir zamab olmadı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

:ishock: :ishock: :ishock:
En başından beri diyorum inanmıyosunuz bana :icool:
Elkeson gelsin Fikret Orman'ı taşlarlar her yere dandik transfer yapabilirler ama forvet bölgesine yapamazlar.  :D

Çevrimdışı TØLGA

Niye ?
sözleşmesi devam ediyor 32 yaşında sence neden  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Scout

Nani Boş Transfer Ramazan Civeleği Oynatsa Daha Yararlı Olur Çocuk Sahaya Her Şeyini Koyuyor Nani Gibi Pörsümüş Futbolcular Oynatılmamalı Fikrim Bu  :money:
Pika Pika

Çevrimiçi Samet Ç

sözleşmesi devam ediyor 32 yaşında sence neden  :biggrinking:
İyi transfer olur bu adam kanatta da oynayabiliyor diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı Hasan Akten

Nani ve faal en iyi 3 kanat olmak? Hiçbir zamab olmadı.

Bu laf bana herhalde :D

4-5 sene evvel en iyi 3-4 kanat oyuncusundan biriydi bence.

Çevrimdışı TØLGA

İyi transfer olur bu adam kanatta da oynayabiliyor diye hatırlıyorum.
fena adam değil kötü demiyorum zaten ama bedavaya gelirse 1.5 maaşa oynarsa tmm  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Küçük bir tarama sonrası forvet adaylarımız

remy, mame diouf, negredo,

dzeko, llorente, mıtroglu,

chıcarıto, osvaldo, marıo gomez,

doumbıa, van persıe, soldado

mbokani, papis cisse, elkeson

Bence mbokani bize uyum sağlayacaktır. 6 7 civarı alamaz mıyız acaba?

Çevrimdışı Türkay

Forvete mutlaka iyi biri gelecektir en kötü Mitro gelir. Stoper için konuşulan adamlarda iyi. Asıl sıkıntı sol kanat görünen tek seçenek Kono. O da olmayacak zaten
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Akten

Forvete mutlaka iyi biri gelecektir en kötü Mitro gelir. Stoper için konuşulan adamlarda iyi. Asıl sıkıntı sol kanat görünen tek seçenek Kono. O da olmayacak zaten

Başkan Kono olmazsa daha iyileri var falan demişti ama bir tane bile isim yok basında. Kono'ya da inanan kalmadı zaten.

Çevrimdışı Kemal

yanlız benım bildiğim Tolga , nanisidir podolskisidir 2 ser tane gollerini yedikten sonra belini tutarak sakatlanmadan maçın 10 dk sını yemeden rahat durmaz , bunuda buraya not etmek isterim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:55:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu lafların çoğu bana geliyor haliyle :D

Fazla bile konuştuk gerisini Nani göstersin bize siz beni unutmazsınız ben tekim nerdeyse ama ben hepinizi radarıma aldım herkesi menşınlayacağım Nani patlayınca :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Belli olmaz. Beck'ten haberimiz yoktu hiç ama hiç adı geçmedi. 1 kez olsun geçmedi hemde. Kim bilir belki böyle olur :eyes