2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833907 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Nani solda arkasında Caner ileride Fernandao yanında Diego ile oynarsa; tam isabet.

Burada Topal'ın yanına süpürücü ve oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha lazım.

Bu yıl çokça izledim; hiçbir zaman yüksek sayıda tabela yapan bir oyuncu değildi zaten.

Lakin ligde mental bir sorun yaşamadığı sürece iş yapmama gibi bir durum söz konusu değil.

İyi transfer.

edit: Gol sayısı yüksek olmaz; asist özelliği ön plana çıkar.

FB, 4-3-3 dizilişinde oynayacak. Klasik Porto.
@atalay abi Ospina ne iş :D Eğer olabiliyorsa hemen Mitro kiralansın Ospina alınsın :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:37:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nani bize gelseydi yemin ediyorum gram heyecan duymazdım :alala:

Aynı şekilde.

Bu transfer denilen paraya bittiyse tek iyi yanı artık soyulmadan da bu tarz oyuncuları bu yaşta getirebilmenin mümkün olduğunu anlamak olur.

Forza Dzsudzsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı velikavlak12

sneijder içinde aynısın dedik sonuc ne oldu
geçelim laf atmaya
SOnuç ne oldu? kaç tane büyük maç kazandırdı adam senin bitane sneijderın olsaydı şimdi cok farklı noktalarda olurdun. fanatikliğinizi gerçekleri görmenin önune gecıcek seviyede tutmayın.

Çevrimdışı atalay

@atalay abi Ospina ne iş :D Eğer olabiliyorsa hemen Mitro kiralansın Ospina alınsın :icool:

Fiyat sorulmuş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynı şekilde.

Bu transfer denilen paraya bittiyse tek iyi yanı artık soyulmadan da bu tarz oyuncuları bu yaşta getirebilmenin mümkün olduğunu anlamak olur.

Forza Dzsudzsak.

:super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Nani'yi fazla abartıyorsunuz 12 gol 16 asist filan aynı Kostas'ı abarttığınız gibi.  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALDENYX

Kono sevillaya imzaladi tottenham ile anlasti atletico nun sağlık kontrolünden geçti..bence BİZDE oynayacak...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Hasan Akten

Sana Şubat'tan beri burada yazılanları tek tek okutmak isterdim halay çekenlerin nasıl ateşe verdiğini adamı :D

Ba, Sneijder gibi bazı istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki bunlar karakterli adamlar.

Nani'nin karakteri ile boğuşmak zaten fazlasıyla yeter Fener'e bu yıl.

Valla dediğinin doğru çıkmasını çok istiyorum :D

Ben Nani'yi Manu'da çok beğeniyordum hatta faal olan en iyi 2-3 kanat oyuncusundan biri olarak görüyordum. Son seneler çok takip etmedim ama yaşı daha 28 olunca iyi transfer gibi göründü bana. Bir Sneijder etkisi yapar mı diye düşünüyorum şu an. Yaparsa işimiz yaş çünkü  :tabe:

Benim dediğim çıkarsa da bırakmam peşini  :D

Çevrimdışı TØLGA

Fiyat sorulmuş.
10 flen çekilince teşekkürler demişizdir  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:39:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Nani ye laf edenin kanadında Olcay Şahan oynuyor !! Nani-Poldi nin yanına Mitroğlu gelirse hiç izlemem..

Yahu Olcay oynuyor diye kötü düşünüyorsak yazmayalım mı :D

İkisi de iyi katkı veremeyecek isimlere çok takılıyorsunuz.

Krasic bundan sükseli transferdi alın hali ortada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Fiyat sorulmuş.
Ospina kiralık gelecek deseler forvete Mitro'ya razı olurum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı abi ne diyor bu :by2:

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci 13 dk.13 dakika önce

Geçen yıl Önder Özen Mayke'nin fiyatını 4M'a kadar indirmişti. Orman bu parayı veremeyiz dedi.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ALDENYX

fener Demba Ba bestesini Abdoulbaye Ba'ya uyarlamaz dimi  :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:42:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl önemli olan bizdeki belirsizlik.

20 milyon euro para girdi. +3,5 da hak vardı 23.5 Beck alındı kaldı 22 milyon euro kullanım hakkı.

5 Milyon Douglas

5 Milyon Dzsudzsak

7-8 Milyon Forvet

5 Milyon Kaleci

Kapat transferi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Oktay Derelioğlu ‏@Okty11Oktay  8 dk.8 dakika önce
Limayı Bjk alırsa nokta atışı olur...

Adriana Lima bitmiş.  :D

Çevrimdışı TØLGA

fener Demba Ba bestesini Abdoulbaye Ba'ya uyarlamaz dimi  :ebebe:
bizim beşiktaşlılar çok dillendiriyo bunu bu kadar dillendirilirse yapılmaması imkansız  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:43:03
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı abi ne diyor bu :by2:

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci 13 dk.13 dakika önce

Geçen yıl Önder Özen Mayke'nin fiyatını 4M'a kadar indirmişti. Orman bu parayı veremeyiz dedi.

Yalanın Allah'ıdır hayatta vermez o paraya vermezlerdi de.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Ne cevap verilmiş :D

8 milyon €.

Kiralık olabilir ama...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 6-7 senedir sağ beklerimiz kimlerdi hatırlayan var mı :evillol:

1-Dondurmacı Ekrem dağ=Kendi çevresinde dönen fırındahh :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

8 milyon €.

Kiralık olabilir ama...

Bizimkilerin cevabı  :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Sosa satilirsa cift yönlü bir Orta Saha alinmali.

bir de üstüne Veli'yi satip Ön Libero aldin mi tam olur.