Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nani solda arkasında Caner ileride Fernandao yanında Diego ile oynarsa; tam isabet.Burada Topal'ın yanına süpürücü ve oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha lazım.Bu yıl çokça izledim; hiçbir zaman yüksek sayıda tabela yapan bir oyuncu değildi zaten.Lakin ligde mental bir sorun yaşamadığı sürece iş yapmama gibi bir durum söz konusu değil.İyi transfer.edit: Gol sayısı yüksek olmaz; asist özelliği ön plana çıkar.FB, 4-3-3 dizilişinde oynayacak. Klasik Porto.
Nani bize gelseydi yemin ediyorum gram heyecan duymazdım
sneijder içinde aynısın dedik sonuc ne oldugeçelim laf atmaya
@atalay abi Ospina ne iş Eğer olabiliyorsa hemen Mitro kiralansın Ospina alınsın
Aynı şekilde.Bu transfer denilen paraya bittiyse tek iyi yanı artık soyulmadan da bu tarz oyuncuları bu yaşta getirebilmenin mümkün olduğunu anlamak olur.Forza Dzsudzsak.
@sosyalkartal
Sana Şubat'tan beri burada yazılanları tek tek okutmak isterdim halay çekenlerin nasıl ateşe verdiğini adamı Ba, Sneijder gibi bazı istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki bunlar karakterli adamlar.Nani'nin karakteri ile boğuşmak zaten fazlasıyla yeter Fener'e bu yıl.
Fiyat sorulmuş.
Nani ye laf edenin kanadında Olcay Şahan oynuyor !! Nani-Poldi nin yanına Mitroğlu gelirse hiç izlemem..
fener Demba Ba bestesini Abdoulbaye Ba'ya uyarlamaz dimi
@Çağrı abi ne diyor bu Mechul Haberci @mechulhaberci 13 dk.13 dakika önceGeçen yıl Önder Özen Mayke'nin fiyatını 4M'a kadar indirmişti. Orman bu parayı veremeyiz dedi.
Ne cevap verilmiş
8 milyon €.Kiralık olabilir ama...