2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833945 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beck-Douglas-Toloi-Remy şu dört transferi yapsınlar yeter. Bu transferleri yapabilirsek rakiplerin kimi aldığı kimle oynadığı önemli değil.

Çevrimdışı yigitcan1903

ne dedi fırat ?
Hazır kıta deyince fırat ele geçirmiş hesabı sandım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:30:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nani'yi biz alsak bayram havası vardı şu an. Kandırmayalım birbirimizi  :evillol:

Türkiye'de futbol konusunda bir yerde bayram havası varsa bil ki o transfer yanlış transferdir, yanlış olduğunu söyleyeni başta sağlam tartaklarlar sonra bayram edenler küfür kıyamet  yollar adamı :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kim gelir bilmiyorum ama sol kanat şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kardeşim ligin dinamiklerine göre değerlendirmek lazım.

Bir kere en başta yanlış transfer yaptılar.

Elindeki bekler uçak gibi senin alman gereken  şey kanat değil kanat forvetti.

İçeri yıkılan kafa vuran Yarmolenko tarzı. Klasik 4-42 kanadı aldılar ve sönmeden önce son sözleşmesini aldı.

Bunun rahatlığı ile birlikte 2-3 tekme yesin sonra üstüne gece hayatı gelsin küfür kıyamet kopacak Fener'de siz de beni hatırlayacaksınız o an bu kadar iddialıyım  :evillol:

Kardeşim Burda yaratacagı etki Q7 den biraz fazla olacaktır diye düşünüyorum..

Senin söylediklerinin olmasını İstiyorum bende :)

Çevrimdışı TØLGA

Kim gelir bilmiyorum ama sol kanat şart.
az birşey biliyorsam sol kanat almazlar  :biggrinking:
kono gelmez ise  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

Türkiye'de futbol konusunda bir yerde bayram havası varsa bil ki o transfer yanlış transferdir, yanlış olduğunu söyleyeni başta sağlam tartaklarlar sonra bayram edenler küfür kıyamet  yollar adamı :D

Ba? Az mı halay çektik adam gelince :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bugün menajeri istanbuldaydı RVP ile de anlaştılar,Manu'da sıra.Biz büyük ihtimal Mitro'yu alacağız.O olmazsa ağustos sonuna kadar Remy'e bastırırız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:33:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Son sezon 5 gol 7 asist. Hem de Portekiz'de.

2014 0 gol.

2013 1 gol 3 asist.

Adamın son 3 sezonu bu. Son söyleyeceğim isme takılmayın Simao vakasını rahat rahat izleyin  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Nani solda arkasında Caner ileride Fernandao yanında Diego ile oynarsa; tam isabet.

Burada Topal'ın önüne süpürücü ve oyunun iki yönünü oynayan bir orta saha lazım.

Bu yıl çokça izledim; hiçbir zaman yüksek sayıda tabela yapan bir oyuncu değildi zaten.

Lakin ligde mental bir sorun yaşamadığı sürece iş yapmama gibi bir durum söz konusu değil.

İyi transfer.

edit: Gol sayısı yüksek olmaz; asist özelliği ön plana çıkar.

FB, 4-3-3 dizilişinde oynayacak. Klasik Porto.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 23:37:42 atalay ]

Çevrimdışı ozan062

sneijder içinde aynısın dedik sonuc ne oldu
geçelim laf atmaya
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Demba Sessiz sakin geldi  işini Yaptı gitti keza Sosa sessiz geldi..

Sessiz sedasız Gelenler daha cok iş yapmıştır .

Fb de Kjaer de iş yapacaktır mesela : )

Çevrimiçi Samet Ç

Oktay şimdi de Lima bitmiş diyor  :D

Çevrimdışı Tolga

az birşey biliyorsam sol kanat almazlar  :biggrinking:
kono gelmez ise  :evillol: :evillol:
Bana da öyle geliyor ama şart. :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Beck-Douglas-Toloi-Remy şu dört transferi yapsınlar yeter. Bu transferleri yapabilirsek rakiplerin kimi aldığı kimle oynadığı önemli değil.

Sol kanatta Olcay olduğu müddetçe zor o iş. Orta sahada da yeterli değiliz. Tolgay sakatlandı diyelim Atiba-Veli-Necip üçlüsüyle oynamak zorunda kaldın 4-5 hafta. 

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 23:34:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Ba? Az mı halay çektik adam gelince :D

Sana Şubat'tan beri burada yazılanları tek tek okutmak isterdim halay çekenlerin nasıl ateşe verdiğini adamı :D

Ba, Sneijder gibi bazı istisnalar kaideyi bozmaz tabi ki bunlar karakterli adamlar.

Nani'nin karakteri ile boğuşmak zaten fazlasıyla yeter Fener'e bu yıl.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

adriana lima'dır o  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Kardeşim ligin dinamiklerine göre değerlendirmek lazım.

Bir kere en başta yanlış transfer yaptılar.

Elindeki bekler uçak gibi senin alman gereken  şey kanat değil kanat forvetti.

İçeri yıkılan kafa vuran Yarmolenko tarzı. Klasik 4-42 kanadı aldılar ve sönmeden önce son sözleşmesini aldı.

Bunun rahatlığı ile birlikte 2-3 tekme yesin sonra üstüne gece hayatı gelsin küfür kıyamet kopacak Fener'de siz de beni hatırlayacaksınız o an bu kadar iddialıyım  :evillol:

katiliyorum. bir kere Nani mental olarak cok üst seviyede degil. Güclü bir Oyuncu da degil ve fizik olarak da gerilemeye basladi.

Türkiye Liginde cok önemli özellikler bunlar.

su anda Nani mi Kono mi? diye sorsan 10 kere Kono derim.

ama tabi bize gelseydi simdi burada Bayram havasi vardi. o ayri.

Çevrimdışı can1903

Nani ye laf edenin kanadında Olcay Şahan oynuyor !! Nani-Poldi nin yanına Mitroğlu gelirse hiç izlemem..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Sol kanatta Olcay olduğu müddetçe zor o iş. Orta sahada da yeterli değiliz. Tolgay sakatlandı diyelim Atiba-Veli-Necip üçlüsüyle oynamak zorunda kaldın 4-5 hafta.
Olcay'ı oynatan kim :D Cenk oynar kanat forvet hesabı veya Frei oynar . Tolgay sakatlansa bile Atiba-Veli-Necip ile oynayacağını kim söyledi Şenol hoca Bilic mi ? Ben büyük maçlar dışında Atiba ve Veli'yi kullanacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Veli'nin sakatlığı hala tam olarak geçmedi galiba.Antrenmana katılmamış.Veli bitti bence artık yedek kalır takımda.Eski performansı yakalamayabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nani bize gelseydi yemin ediyorum gram heyecan duymazdım :alala:

Sadece Olcay'dan daha yetenekli adam oynayacak diye hafif bi mutluluk olurdu o kadar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Kime geliyormuş :D

Çevrimdışı Deniz

Nani guzel transfer ama sahada isimler degil oyuncular oynar.

Biz de o bolgeye gerekli transferi yaparsak nani kadar katkimizi aliriz.

Olcaya bırakırsak vay halimize..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK