Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok şimdi sen her şeye muhalefetsin ya yazmasanda biz böyle düşünüyordur diyip yapıştırıyoruzsuç sende birazda olumlu yazda biz böyle fikirlere kapılmayalım
Profil resminde yazıyor ya " gönüllü scout " - " denetçi kartal " - " sistem yöneticisi " diye. Armağan Bozkurt'un profiline de " gönüllü muhalefet " ya da " denetçi muhalefet " yazalım muhalefeti o denetlesin. Muhalefet çoğalınca da " muhalefet yöneticisi " olarak muhalefeti toparlasın Not : Armağan kardeşimin hoşgörüsünü bildiğim için yazıyorum
Beşiktaş'ın yeni golcüsü.
Beck transfer haberi geldi , gorusme icin kapa bildirimde yapildi. Fakat kac gun gecmesine ragmen neden transferrin yapildigina dair kap bildirimi yapilmiyor. Sakin bir sorun cikmis olmasin.
Ziyech kanatlarda da oynar. Sosa yerinde de oynar. Oynar yani joker. Hucumda her yerde oynar. Wolfburg ve feyenoord iddiaları var. Bir günde bitirilmesi gereken transfer. Yabancı sınırında yok neden olmaz anlamam. 1 liralık adam almaktan bıkmayacaklar sanırım motta milo falan hep 1 e 5 gelecek sanıyorlar olsa gerek.
Yönetime talibim @Hasan Tahsin
alakasız olacak belki ama şuana kadar kaç bin kombine sattık ?
Kamp'ta gelecek. İmzalanacak acele etmeyin o kadar. Biz Almanya kampına katıldığımızda KAP gelir.
Konuşmak ne kadar kolay değil mi? Bu adamlar feda zamanı sözleşmelerinden vazgeçtiler, belki o zaman bazı sözler verildi, bunları hiç düşünmüyor musunuz? Bahsettiğiniz adamları bugün serbest bıraksan ilk önce renkliler üşüşür, sonra yönetim kaptırdı olur, elinde tutsa yaranamıyor, bıraksa yaranamıyor, ilginç değil mi? Bu tip şeyleri biraz daha derin düşünmek lazım, her şey ilk aklınıza geldiği gibi gelişmiyor ne yazık ki...
Bugün sanki bir action olmayacak. Cok sakin bir hal var.
İkinci kampa kadar kimseyi beklemeyin demedi mi anç. Daha ilk kampa bile gidilmedi:)
bu hakim ziyech'te bi oğuzhan havası sezdim ben
Hasan abi, her kurumda kendi içinde bahsettiğin (muhalif ) mekanizma olsa daha sağlıklı yapı olur daha komple bir yapı olurdu:) keşke de olsa.