2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12836056 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konuşmak ne kadar kolay değil mi? Bu adamlar feda zamanı sözleşmelerinden vazgeçtiler, belki o zaman bazı sözler verildi, bunları hiç düşünmüyor musunuz? Bahsettiğiniz adamları bugün serbest bıraksan ilk önce renkliler üşüşür, sonra yönetim kaptırdı olur, elinde tutsa yaranamıyor, bıraksa yaranamıyor, ilginç değil mi? Bu tip şeyleri biraz daha derin düşünmek lazım, her şey ilk aklınıza geldiği gibi gelişmiyor ne yazık ki...

renkliler üşüşür. He abi he, renkliler kapıda bunlar için.

Bırak bakayım nereye gidiyorlar.

almeida yaptı aynı şeyi, şimdi 300 bin euro ver koşarak gelsin.

Bırakın ya, feda demişler. Onların diyeceği fedadan ne olacak. Feda diyen benim, yok halimle her sene kombine alıyorum bilmem ne alıyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konoplanka yerine gaitanı alıyorlarsa anlasın ne kadar futbolcu olduğunu Ukraynalı. Bu adam galiba bize kalacak.
gaitan daha mı iyi ?

Çevrimdışı Kadir G.

Konuşmak ne kadar kolay değil mi? Bu adamlar feda zamanı sözleşmelerinden vazgeçtiler, belki o zaman bazı sözler verildi, bunları hiç düşünmüyor musunuz? Bahsettiğiniz adamları bugün serbest bıraksan ilk önce renkliler üşüşür, sonra yönetim kaptırdı olur, elinde tutsa yaranamıyor, bıraksa yaranamıyor, ilginç değil mi? Bu tip şeyleri biraz daha derin düşünmek lazım, her şey ilk aklınıza geldiği gibi gelişmiyor ne yazık ki...

Renkliler bunlara teklif verse konvoylarla götürülür emin olun.

konoplyanka alanın elinde kalacak. dilerim bu biz olmayız.

Çevrimdışı Çağatay

Bırakın ya, feda demişler. Onların diyeceği fedadan ne olacak. Feda diyen benim, yok halimle her sene kombine alıyorum bilmem ne alıyorum.

Adamlar futbollarinda da feda demisler Armağan
Hala gelemediler kendilerine.
bunlari her mac ıslıklasanda kendilerine çeki düzen vermezler ki
ne iso ne pektemek ne ersan
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:01:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

gaitan daha mı iyi ?

Daha iyi mi tartışılır ama daha farklı profil oyuncu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:02:43
  • Beşiktaş / Bodrum

valla durum öyle gösteriyor yada istediği paraların çok altına bir takıma gidecek  :biggrinking:

Adamda biraz Akıl olsa 3-4 demez giderdi Premier lige bundan bu kafayla kariyer filan çıkmaz Anca para kazanır o da bizde işte
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Adamda biraz Akıl olsa 3-4 demez giderdi Premier lige bundan bu kafayla kariyer filan çıkmaz Anca para kazanır o da bizde işte
valla ben soğudum konuşulan fiyatlara flen gelmesin çok para size gelecem derse 2 milyon veriyoz geliyon mu derim fazla naz aşık usandırır :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

bu adamı alıp satamazsın da, şimdi ingiltereye ispanyaya düşük ücret veriyorlar diye imzalamayan adam, sen sattım deyince gider mi sanıyorsunuz. ancak senden çok verecek çin katar kuluplerine giderse gider. Bir de öyle düşünün.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:05:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş ciddi anlamda göze batacak oyuncu satışında bu Dönüm Noktası. Bundan sonra devamlı 23 yaş Altı 3-4 yabancı bulunmalı kadroda ve mutlaka Avrupalı Olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Ersan'ı, Olcay'ı ve Veli'yi GS'nin elinden kaptın, Mustafa'yı FB'nin elinden kaptın, unutmayın ama bunları. Emin ol bıraksan 4'ü de yarın bir renkli ile sözleşme yaparlar... Yıllıkların fazla olmasına katılıyorum ama o da dediğim gibi feda sezonunda verilen sözlerden dolayı, yoksa kimse aptal değil. Aynı şekilde Sabri, GS taraftarı bilmeden Sabri'nin aldığı ücrete giydiriyor ama bilmiyorlar ki Sabri alacağından vazgeçti, bu meblağ yeni sözleşmeye eklendi ve GS bu şekilde borçtan kurtulmuş oldu, bir nevi ötelemiş oldu ödemelerini...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:06:42
  • Beşiktaş / Bodrum

bu adamı alıp satamazsın da, şimdi ingiltereye ispanyaya düşük ücret veriyorlar diye imzalamayan adam, sen sattım deyince gider mi sanıyorsunuz. ancak senden çok verecek çin katar kuluplerine giderse gider. Bir de öyle düşünün.

Katar'a da gitmez Irkçı bunlar çok. Bunu alacak takım ya Kiev ya şaktar olur bizden iyi oynarsa.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş ciddi anlamda göze batacak oyuncu satışında bu Dönüm Noktası. Bundan sonra devamlı 23 yaş Altı 3-4 yabancı bulunmalı kadroda ve mutlaka Avrupalı Olmalı.
:upto:

Sabri ismail pektemek falan futboldan 10 kuruş para kazanıyorlarsa yatıp kalkıp şükretsinler, hiç öyle feda meda demesinler. Şuan hepsinin altında 300 500 binliralık araba, hesaplarında minimum 5-10 milyon arası para var. alayıda mülk zengini zaten.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:10:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek forvet oynuyorsan kadronda 1 tane top class 1 tane  birinci sınıf bir de 22 yaş altı potansiyelli adam Olmalı. Pektemeki en azından bundan satıp yerine satılabilecek potansiyelli bir adam almalılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ersan ve Pektemek'in sözleşmelerini savunan babam olsun yine karşısında dururum. Yapmayın etmeyin. Bi de renkliler üşüşür diyorsunuz el insaf.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tek forvet oynuyorsan kadronda 1 tane top class 1 tane  birinci sınıf bir de 22 yaş altı potansiyelli adam Olmalı. Pektemeki en azından bundan satıp yerine satılabilecek potansiyelli bir adam almalılar.
yeter ki satsınlar kimse almasınlar altyapıdan genç bi çoçuk oynasın razıyım ben :tabe:

Çevrimdışı Özgür K.

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
 :evillol:
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/133419/besiktasli-futbolculara-yogun-ilgi

Oyunculara teklif yağıyor resmen, bana göre doğru transfer politikalarının sonuçları bunlar. ( %100 başarı yok zaten)
Bir taraftar olarak gururlandırıyor beni ama takımın içi hızla boşalıyor korkusu da yok değil.
Son üç senede hep üstüne koyduk ama söz konusu BJK arması olunca şampiyonluk dışında bişey kesmiyor normal olarak.
Bu sene alınacak şampiyonluk ve mabetimize geçmemizle avrupanın üst seviye takımları arasında yerimizi almamız hayal değil.

Umutlanmamak elde değil ama sonra aklıma birden Pektemek geliyor, bir gülme tutuyor beni.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Hakim Ziyech nöbetindeyim ben.  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

serbest bırak anında kaparlar Armağan sen neyin kafasındasın
bizim beğenmediğimiz serdarı yabancı rakiplerimiz Beşiktaştaki iyi oyuncuların başında sayıyordu
Olcay bugün rakiplerimizden birinde olsa bizim kadromuzda olmasını isteyeceğimiz bir oyuncuydu
ister kabul edilsin ister edilmesin son iki senedir Türkiyenin en verimli sol açığıdır. Beşiktaş kadrosuna
gelmiş en iyi sol açıktır yere göğe sığdırılamayan Gökhan Töreden çok daha fazla katkı vermiştir Beşiktaşa
her sene 10+10 ortalamasıyla oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz kaldıki bu sene şenol güneşin oynatacağı hücum futbolunda
çok daha ön plana çıkabilir. Bende Töreyi beğenmiyorum şov futbolu oynuyor ama katkı düşük
yara yara adam geçiyorgelip ceza sahasında kaybediyor topu ceza sahası içinde adam sıfır
adam geçiyor diye tatmin oluyoruz ama 90 dakika içinde yüz kere adam geçse ne olur 3 puanmı yazdırır
Olcay doğru kullanımda çok tehlikeli bir silahdır. işin acısı adamın değerini gidince anlayacağız.

Çevrimiçi Necmi

birde olcayın gollerine ve asistlerine bakın hep zeka ürünüdür
öyle boş beleş attığı gol verdiği asist yok hepsinde emek var

serbest bırak anında kaparlar Armağan sen neyin kafasındasın
bizim beğenmediğimiz serdarı yabancı rakiplerimiz Beşiktaştaki iyi oyuncuların başında sayıyordu
Olcay bugün rakiplerimizden birinde olsa bizim kadromuzda olmasını isteyeceğimiz bir oyuncuydu
ister kabul edilsin ister edilmesin son iki senedir Türkiyenin en verimli sol açığıdır. Beşiktaş kadrosuna
gelmiş en iyi sol açıktır yere göğe sığdırılamayan Gökhan Töreden çok daha fazla katkı vermiştir Beşiktaşa
her sene 10+10 ortalamasıyla oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz kaldıki bu sene şenol güneşin oynatacağı hücum futbolunda
çok daha ön plana çıkabilir. Bende Töreyi beğenmiyorum şov futbolu oynuyor ama katkı düşük
yara yara adam geçiyorgelip ceza sahasında kaybediyor topu ceza sahası içinde adam sıfır
adam geçiyor diye tatmin oluyoruz ama 90 dakika içinde yüz kere adam geçse ne olur 3 puanmı yazdırır
Olcay doğru kullanımda çok tehlikeli bir silahdır. işin acısı adamın değerini gidince anlayacağız.

olcaydan bahseden kim abi şimdi?
İsmail pektemek necip gibi isimlerden bahsediyorum. Hatta bunlara ersanı ekliyorum.