2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yok şimdi sen her şeye muhalefetsin ya yazmasanda biz böyle düşünüyordur diyip yapıştırıyoruz
suç sende birazda olumlu yazda biz böyle fikirlere kapılmayalım :D

Profil resminde yazıyor ya " gönüllü scout " - " denetçi kartal " - " sistem yöneticisi "  diye. Armağan Bozkurt'un profiline de " gönüllü muhalefet " ya da " denetçi muhalefet " yazalım muhalefeti o denetlesin. Muhalefet çoğalınca da " muhalefet yöneticisi " olarak muhalefeti toparlasın  :D Not : Armağan kardeşimin hoşgörüsünü bildiğim için yazıyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ın yeni golcüsü.  :D

Çevrimdışı Ergin1903

Saglik kontrolune geldigi zaman Beck'in detaylari aciklanir diye düsünüyorum. Ahmet nur cebi'nin aciklamarina bakarsaniz Beck transferinde herhangi bir sıkıntı olmadigini görürsünüz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ziyech kanatlarda da oynar. Sosa yerinde de oynar. Oynar yani joker. Hucumda her yerde oynar. Wolfburg ve feyenoord iddiaları var. Bir günde bitirilmesi gereken transfer. Yabancı sınırında yok neden olmaz anlamam. 1 liralık adam almaktan bıkmayacaklar sanırım motta milo falan hep 1 e 5 gelecek sanıyorlar olsa gerek.:)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Profil resminde yazıyor ya " gönüllü scout " - " denetçi kartal " - " sistem yöneticisi "  diye. Armağan Bozkurt'un profiline de " gönüllü muhalefet " ya da " denetçi muhalefet " yazalım muhalefeti o denetlesin. Muhalefet çoğalınca da " muhalefet yöneticisi " olarak muhalefeti toparlasın  :D Not : Armağan kardeşimin hoşgörüsünü bildiğim için yazıyorum  :)
Yönetime talibim @Hasan Tahsin   :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doganay

Beşiktaş'ın yeni golcüsü.  :D
efsane golcu Maxim Tsigalko  :D

Çevrimdışı talha

Beck transfer haberi geldi , gorusme icin kapa bildirimde yapildi. Fakat kac gun gecmesine ragmen neden transferrin yapildigina dair kap bildirimi yapilmiyor. Sakin bir sorun cikmis olmasin.

Kamp'ta gelecek. İmzalanacak acele etmeyin o kadar. Biz Almanya kampına katıldığımızda KAP gelir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

Ziyech kanatlarda da oynar. Sosa yerinde de oynar. Oynar yani joker. Hucumda her yerde oynar. Wolfburg ve feyenoord iddiaları var. Bir günde bitirilmesi gereken transfer. Yabancı sınırında yok neden olmaz anlamam. 1 liralık adam almaktan bıkmayacaklar sanırım motta milo falan hep 1 e 5 gelecek sanıyorlar olsa gerek.:)

ziyech ne zaman ki parlar ve premier lige filan gider büyük paralara
bizimkilerin anca o zman böyle bi adamın varlığından haberi olur
bi kaç yıl sonra da derler ulan 2015'te 5-6 versek alabilirmişiz diye
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alakasız olacak belki ama şuana kadar kaç bin kombine sattık ?

Erdal torunoğulları Hollanda da baya etkiliymiş aslında. Bir günde bitirilebilecek bir transfer ama yok işte. Takılmışlar bir mitroğlu aşkına 3 senedir mitroğlu mitroğlu..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yönetime talibim @Hasan Tahsin   :evillol:

Yukarıda bir yerlerde Armağan yazmış tüm yazılanları okuyorum diye. Ben de okuyorum ama akılda kalmıyor ki yaşlılık işte  :D Ama nedense Armağan nasıl yazıyorsa artık onun yazdıklarını unutmak mümkün değil. Eğer sen de muhalefetsen Armağan'la çekişin artık ama işin zor yani  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

alakasız olacak belki ama şuana kadar kaç bin kombine sattık ?

16 bin civarı  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Kamp'ta gelecek. İmzalanacak acele etmeyin o kadar. Biz Almanya kampına katıldığımızda KAP gelir.

Kampa gelecekse imzalamistir zaten, yani kapa bildirim yapilabilir. Genelde gorusmeye baslandi aciklamasindan birkac saat sonra transferrin yapildigi aciklamasida gelirdi o yuzden sordum. Aceleden degil.

Hasan abi, her kurumda kendi içinde bahsettiğin (muhalif ) mekanizma olsa daha sağlıklı yapı olur daha komple bir yapı olurdu:) keşke de olsa.

Çevrimdışı yigitcan1903

Konuşmak ne kadar kolay değil mi? Bu adamlar feda zamanı sözleşmelerinden vazgeçtiler, belki o zaman bazı sözler verildi, bunları hiç düşünmüyor musunuz? Bahsettiğiniz adamları bugün serbest bıraksan ilk önce renkliler üşüşür, sonra yönetim kaptırdı olur, elinde tutsa yaranamıyor, bıraksa yaranamıyor, ilginç değil mi? Bu tip şeyleri biraz daha derin düşünmek lazım, her şey ilk aklınıza geldiği gibi gelişmiyor ne yazık ki...
Alsınlar tepe tepe kullansınlar diyecem de
Adamlar hayatta almaz bunları

Çevrimdışı Ergin1903

Bugün sanki bir action olmayacak. Cok sakin bir hal var.

Çevrimdışı can1903

Edin Dzeko'ya kaç istemişler sizce ?  :claps:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

fırtınadan önce deniz çok sakin olurmuş derler. inş öyle olur :) canımız sıkılıyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

İkinci kampa kadar kimseyi beklemeyin demedi mi anç. Daha ilk kampa bile gidilmedi:)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 15:21:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yabancı Oyuncuların ikinci kampa gelmesi daha iyi oluyor ilk Kampı kendi takımlarında gördükleri için fizik olarak daha iyi geliyorlar :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

İkinci kampa kadar kimseyi beklemeyin demedi mi anç. Daha ilk kampa bile gidilmedi:)
Şimdi oruç kafa olmaz tabii
Bayram ola hayrola

Çevrimdışı fani madida

bu hakim ziyech'te bi oğuzhan havası sezdim ben  :evillol:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 15:23:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

bu hakim ziyech'te bi oğuzhan havası sezdim ben  :evillol:

Çarpılırsın :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hasan abi, her kurumda kendi içinde bahsettiğin (muhalif ) mekanizma olsa daha sağlıklı yapı olur daha komple bir yapı olurdu:) keşke de olsa.

Kesinlikle  :ok: Muhalefet sırf muhalefet için yapılmamalı. Ben senin ve neredeyse tamamına yakın arkadaş, kardeşimin bilgili olduğunu görüyorum. ( Yıkama yağlama değil gerçek ) Bazen twitter da ya da basında yazılanları paylaşıyorum ve neden olmayacağına ya da neden olmaması gerektiğine dair anında kesin bilgilerle cevap geliyor. O zaman yahu fuzuli mi yazdık boş yere diyorum ama sonra düşünüyorum ki benim gibi bir çok insan var kulaktan dolma bilgileri okuyan, inanan. Bu yazdıklarımı büyük ihtimal onlarda okuyor ve bilgi sahibi oluyorlar. Yine bazı futbolcular hakkında karşılıklı sürüp giden 5-6 yazınızı okuyorum ve bana faydalı oluyor. Keşke bu tartışmalara bilgisi olupta katılan çok daha fazla kardeşimiz olsa  :)
Tek Büyük Beşiktaş