2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12835591 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serbest bırak anında kaparlar Armağan sen neyin kafasındasın
bizim beğenmediğimiz serdarı yabancı rakiplerimiz Beşiktaştaki iyi oyuncuların başında sayıyordu
Olcay bugün rakiplerimizden birinde olsa bizim kadromuzda olmasını isteyeceğimiz bir oyuncuydu
ister kabul edilsin ister edilmesin son iki senedir Türkiyenin en verimli sol açığıdır. Beşiktaş kadrosuna
gelmiş en iyi sol açıktır yere göğe sığdırılamayan Gökhan Töreden çok daha fazla katkı vermiştir Beşiktaşa
her sene 10+10 ortalamasıyla oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz kaldıki bu sene şenol güneşin oynatacağı hücum futbolunda
çok daha ön plana çıkabilir. Bende Töreyi beğenmiyorum şov futbolu oynuyor ama katkı düşük
yara yara adam geçiyorgelip ceza sahasında kaybediyor topu ceza sahası içinde adam sıfır
adam geçiyor diye tatmin oluyoruz ama 90 dakika içinde yüz kere adam geçse ne olur 3 puanmı yazdırır
Olcay doğru kullanımda çok tehlikeli bir silahdır. işin acısı adamın değerini gidince anlayacağız.
@Necmi Abi adam Ersan ve Pektemek'ten bahsediyor sen Olcay'dan girmişsin Töre'den çıkmışsın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

İşin ekonomik tarafı önemli olabilir; lakin bu sene Pektemek, İsmail ve Necip'in 24 kişilik kadroda olduğu bir takımın futbol aklı yoktur.

Sağ bek: 1-Beck, 2-Serdar, 3-Atiba

Sol bek: 1-Motta, 2-Tosic, 3-Beck

Santrafor: 1-?, 2-Cenk, 3-Ömer

Orta Saha: 1-Tolgay, 2-Oğuzhan, 3-Veli, 4-Atiba

*14 tane yerli oyuncu her türlü olduğu için 3 oyuncunun gidişi çok önemli değil.

Asgari 2 hatta; 3 Türk kaleci. Tolgay, Oğuzhan, Serdar, Veli, Ersan, Cenk, Olcay, Kerim, Töre + Altyapıdan 2 yada 3 oyuncu.(Eslem, Raşit)

Bu 3 futbolcuya hiçbir yerde, yer yok.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 14:25:18 atalay ]

Çevrimdışı Hicks

Ersan ve Pektemek'in sözleşmelerini savunan babam olsun yine karşısında dururum. Yapmayın etmeyin. Bi de renkliler üşüşür diyorsunuz el insaf.

İşte sorun bu zaten, yanlış değerlendiriyorsunuz durumu. Sözleşmeleri savunan yok sadece sebebni ve neden öyle olması gerektiğini açıklıyorum.  :iwink:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte sorun bu zaten, yanlış değerlendiriyorsunuz durumu. Sözleşmeleri savunan yok sadece sebebni ve neden öyle olması gerektiğini açıklıyorum.  :iwink:
İşte bunun herhangi bir açıklaması yok ben de onu anlatmaya çalışıyorum. Şimdi feda diyenler senelik 5 trilyon parayı cebine koyuyor üstelik takıma doğru düzgün katkı vermeden. Bizim kimsenin cebindeki parasında gözümüz yok çıksın oynasınlar çatır çatır utandırmasınlar o parayı helal ederiz ama senede 10 maç oynayıp onda da takıma katkı sağlamayan adamın parasını da eleştiririm buna sebep olan yönetimi de..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

@Necmi Abi adam Ersan ve Pektemek'ten bahsediyor sen Olcay'dan girmişsin Töre'den çıkmışsın :)

Armağan aynen bunlardan bahsediyor ama:

Armağan Bozkurt:
Ben Ersan ve pektemek gibi oyunculara senelik 500 bin tl vermem. Kim onlar ya. Vasıfları ne. Buna tolga serdar veli Olcay dahil. Şu paralara bak Allah aşkına ya.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Armağan aynen bunlardan bahsediyor ama:

Armağan Bozkurt:
Ben Ersan ve pektemek gibi oyunculara senelik 500 bin tl vermem. Kim onlar ya. Vasıfları ne. Buna tolga serdar veli Olcay dahil. Şu paralara bak Allah aşkına ya.

Para vermem diyorum, o başka birşey. Rakipler istemez demek başka birşey.

Çevrimdışı can1903

Rvp gelse fenerbahçeli ve galatasaraylılarla dalga geçicekler parmak kaldırsın  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Allah aşkınıza aklınız alıyor mu demba ba ya senelik 11 milyon tl veriyorsun attığı gol 27

Pektemeğe 6 veriyorsun attığı gol 4

Demba ba da çok, pektemek de çok

ama bir oran orantı yapın olay ortada.

Çevrimdışı Hicks

Para vermem diyorum, o başka birşey. Rakipler istemez demek başka birşey.

Biz de diyoruz ki senelik 500k ile bu adamları elinde tutamazsın anında renkliler kapar. :busted_cop:

Çevrimdışı Özgür K.

Kartal Bakışı ‏@Kartal_Bakisi 58 sn.
Ahmet Nur Çebi : Ersan da kendi özel bir durumu olduğu için, bir anlamda önünü açmak için izin veriyoruz.Yoksa gitmez ise o bizim evladımız.

Ersan defteri kapandı zannetmiştik.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz de diyoruz ki senelik 500k ile bu adamları elinde tutamazsın anında renkliler kapar. :busted_cop:
Ben de kapsın diyorum senede 3-4 gol atacak diye bir adama 5 trilyon vermeyelim diyorum. Gitsin onların bütçesini mahvetsin bizimkini değil. Renkliler kapınca çok matah bir adam mı oluyor? Gökhan Zan gitti ne kaybettik? Daha onlarca böyle adam sayabilirim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

olcaydan bahseden kim abi şimdi?
İsmail pektemek necip gibi isimlerden bahsediyorum. Hatta bunlara ersanı ekliyorum.

sana cevap değildi genel konuşmaydı bu aralar olcaya çok sallıyorlar ya ondan yazayım dedim :D

Üzülerek söylüyorum, sanırım burada tüm mesajları okuyarak yorum yapan bir tek ben varım.

Bir mesaj görüp, hemen çıkarım yapmak kadar kötü bir alışkanlığım neyse ki yok.

:lol:

Ya ben demişim, bu adamlara bu paralar çok. çok çok çok. Olcay bunların arasında iyi olmasına rağmen çok diye belirtmişim.

Pektemek ersan ismail necip gibi oyuncuları aslında kimsenin alıp oynatacağıda yok demişim.

hatta bunlara bu kadar para verilmesinde asıl suç taraftarın, yarın fb pektemek gs ismail haberleri çıksa hemen ayağa kalkarız, bunu bilen yönetim de riske atmaz kendini imzalar tabi 2 milyona hemen dedim.

ama sondan başlayarak geriye doğrumu okuyorsunuz mesajları yoksa son mesajı dikkate alarak mı yorumluyorsunuz bilmiyorum, bahsettiğim şeyleri çarpıtarak yorumluyorsunuz.

Çevrimdışı Kadir G.

@barbunyazade: Feyenoord  , Oğuzhan için 4M Euro teklif etti

Çevrimiçi Necmi

Üzülerek söylüyorum, sanırım burada tüm mesajları okuyarak yorum yapan bir tek ben varım.

Bir mesaj görüp, hemen çıkarım yapmak kadar kötü bir alışkanlığım neyse ki yok.

:lol:

Ya ben demişim, bu adamlara bu paralar çok. çok çok çok. Olcay bunların arasında iyi olmasına rağmen çok diye belirtmişim.

Pektemek ersan ismail necip gibi oyuncuları aslında kimsenin alıp oynatacağıda yok demişim.

hatta bunlara bu kadar para verilmesinde asıl suç taraftarın, yarın fb pektemek gs ismail haberleri çıksa hemen ayağa kalkarız, bunu bilen yönetim de riske atmaz kendini imzalar tabi 2 milyona hemen dedim.

ama sondan başlayarak geriye doğrumu okuyorsunuz mesajları yoksa son mesajı dikkate alarak mı yorumluyorsunuz bilmiyorum, bahsettiğim şeyleri çarpıtarak yorumluyorsunuz.
yok şimdi sen her şeye muhalefetsin ya yazmasanda biz böyle düşünüyordur diyip yapıştırıyoruz
suç sende birazda olumlu yazda biz böyle fikirlere kapılmayalım :D

twitter da yazılanlara göre

rhodolfo tamam
britos tamam
kone tamam
mensah tamam.

şenol hocaya savunma yapmayı bilmiyor bilmiyor dediniz bak ne oldu şimdi 11 stoper le oynayacağız.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 14:41:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan da gidecek sabır diyorum 3 gündür :d
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

2 haftadır bende diyorum; lakin gitmiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çağrı bu gerçek çıkarsa sana bi yemek sözüm olsun  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ersan gitmez. Hayatta gitmez. O adamın derdi para pul değil rahatlık.

Şimdi biz büyük ihtimalle 1 Milo'nun durumuna göre 2 oyuncu daha alacağız o kesin.

Adam maçlara bile çıkmayacak. Paso yatış sonrası. Sen yata yata 1M'mi yoksa elin yerinde bir tarafını yırtarak 2m'mi istersin?

Türk aklıyla düşünün beyler.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ergin1903

Bana öyle geliyor ki,Beck transferinde oldugu gibi stoper transferi de tam bitecegi zaman basina sizacak. Yönetim basinda adini cok duydugumuzu almiyor. Ya da basinda duyduklarimiz kesinlikle öncelikli degil.Ben böyle bir izlenim edindim.

Ziyech de feyenoord a gitti gidiyor. Bas parayı al kardeşim paranda var artık sayılabilir bissuru adamın da var. Bas 5-6 al. Sosa giderse dımdızlak kalma. Gitmese de ziyech seni zarara uğratmaz.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu Pektemegin parasini siz yazmaktan biz okumaktan yorulmadik...Ben Senol Gunesin transfer etmek istedi futbolcularin kalitesine ne kadar güvenmiyorsam mevcut potansiyelli futbolcularin gelisimene katkida bulunacagindan o kadar eminim.Beck icin ise gercekten karakterli istikrarli ve formaya yakisacak bir isim..Umarim Besiktasimiza hayirli olur...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı talha

Ziyech de feyenoord a gitti gidiyor. Bas parayı al kardeşim paranda var artık sayılabilir bissuru adamın da var. Bas 5-6 al. Sosa giderse dımdızlak kalma. Gitmese de ziyech seni zarara uğratmaz.

Feyenoord'a giderse seneye büyük ihtimalle ya Portekiz'de ya da İngiltere'de olur. Bizimkilere şu 2'dir inadına tavsiye ediyorum görmezlikten geliyorlar. Geçen sene 3.5M'e alabilirdik.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı doganay

Beck transfer haberi geldi , gorusme icin kapa bildirimde yapildi. Fakat kac gun gecmesine ragmen neden transferrin yapildigina dair kap bildirimi yapilmiyor. Sakin bir sorun cikmis olmasin.