renkliler üşüşür. He abi he, renkliler kapıda bunlar için.
Bırak bakayım nereye gidiyorlar.
almeida yaptı aynı şeyi, şimdi 300 bin euro ver koşarak gelsin.
Bırakın ya, feda demişler. Onların diyeceği fedadan ne olacak. Feda diyen benim, yok halimle her sene kombine alıyorum bilmem ne alıyorum.
serbest bırak anında kaparlar Armağan sen neyin kafasındasın
bizim beğenmediğimiz serdarı yabancı rakiplerimiz Beşiktaştaki iyi oyuncuların başında sayıyordu
Olcay bugün rakiplerimizden birinde olsa bizim kadromuzda olmasını isteyeceğimiz bir oyuncuydu
ister kabul edilsin ister edilmesin son iki senedir Türkiyenin en verimli sol açığıdır. Beşiktaş kadrosuna
gelmiş en iyi sol açıktır yere göğe sığdırılamayan Gökhan Töreden çok daha fazla katkı vermiştir Beşiktaşa
her sene 10+10 ortalamasıyla oynayan bir oyuncudan bahsediyoruz kaldıki bu sene şenol güneşin oynatacağı hücum futbolunda
çok daha ön plana çıkabilir. Bende Töreyi beğenmiyorum şov futbolu oynuyor ama katkı düşük
yara yara adam geçiyorgelip ceza sahasında kaybediyor topu ceza sahası içinde adam sıfır
adam geçiyor diye tatmin oluyoruz ama 90 dakika içinde yüz kere adam geçse ne olur 3 puanmı yazdırır
Olcay doğru kullanımda çok tehlikeli bir silahdır. işin acısı adamın değerini gidince anlayacağız.