2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846620 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

yoo ben eleştirmiyorum. Bana orada winner karakter lazım diyorum.

Ben töreyi eleştiriyorum, töreyi eleştirirken olcayın istatistiklerini savunuyorum. Töre 20 milyon euroluk adamsa, töreyi her sene ikiye katlayan olcay neden itin bi tarafına sokuluyor diyorum.

Her anlamda dengesiziz.

Tamam olcay fena istatistik yapmıyor ama, olcay o istatistikleri yapıyorsa, ki biliyoruz ne kadar top eziyor pozisyon öldürüyor, hızlı atak bitiriyor, yerine gelecek adamın daha iyisini yapabilitesi olduğu için istiyoruz. O mevkinin o potansiyeli olduğu için yani.

Özetle Beşiktaşın solu ve sağı için kapasite olcay ile törenin yapabilecekleri ile sınırlı değildir, Olcayın yapıp yapabileceği kapasite bu, sınırları aşacak adam lazım arıyoruz.
Bende yazılanları takip ediyorum genelde. Benim eleştirdiğim takımın tamamının neredeyse çöp denmesi. Ben elimizdeki kadroya üst level 4 oyuncunun yeteceğini düşünüyorum. Tosiç değil ama:) Eksikler giderilir Forvettede RVP olursa tadından yenmez. Ama ben bugüne kadar eksiksiz takım görmedim. Mutlaka eksiğimiz kalacak. Önemli olan hayati eksiklik olmasın. Ayrıca bizi şampiyonluktan eden defans değil sadece. Hücumumuz iyi değildiki bizim. Ne zaman rahat maç seyrettik pek hatırlamıyorum. Pozisyona giremiyorduk domine ettiğimiz maçlarda bile.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 00:01:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu Kono A.Madrid'e imza atsada herkes rahatlasa :D

Onlar da almayacak Simeone döver onu  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

Hep pozitif dusunen bir insan olarak soluyorum rvp gercekten alabilecegimizi nasıl dusunuyorsunuz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı talha

Atm'nin transfer önceliğini yazayım.

Cuadrado
Carlos Vela
arada bir kaç oyuncu

eğer olmuyorsa Konop.  :icool: :icool: :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Töre bence de gidecek. 15 milyon euroya ----> Atletico Madrid
gitmez bu sezon bizde seneye 30 a gidecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Biri alsın da şu konu kapansın valla iyice sıktı :D

Fakat A.Madrid'in en azından kadroda derinlik yaratmak için alacağını düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2015, 00:07:13 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

Talip cikmasi bir sey kanitlamaz ki. kötü yönetilen sayisiz Kulüp var Dünya'da.

ezelden beri ayni sekilde Kadro planliyoruz. sonuc ortada.

halbi ki en önemlisi Takimda önce bir Denge kurmak. ekstra kaliteyi daha sonra da katarsin. adim adim ilerlersin. En iyi yönetilen Kulüpler zaten bunu yapiyor.

zaten eksikleri gideremiyorum, bari sunu alayim bunu yapayim dersen bu sabirsizliktan baska bir sey degildir.

cünkü ilk bakista belki göze cok gelmeyen ama iyi arastirdiginda farki ortaya cikan bir Miktar'i feda etmis oluyorsun resmen.

Ticarette her kurusu düsünmek lazim. bu demek olmuyor ki harcama yapma. yerinde yap demek oluyor sadece.

Aynı görüşte değiliz. Bizim dengesiz bir takımımız yok ki zaten. Eleştirilse bile iyi bir takımımız olduğunu savunurum hep. O zaman 3 senedir yapılan her şey boşuna. Bu sene özel bir sene. Stadyum bitecek inşallah. Ve o staddada en azından 1 top class oyuncu olması lazım. Mitro değil. Eksiklerimiz var ama kimin yokki. Stoper tamam alınacak inşallah. Sağ bek alındı gibi. Forvet alınacak. Umarım sol açık alınır. Kaleci olmassa olmaz bence ama malesef şimdilik olmayacak gibi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

e töre de giderse bir şekilde, artık şu ziyech düşünülür sanıyorum ya.

Twitter da, veliye 4 + teklif geldiğini ama yönetimin bunu kabul etmediğini ve kapıları kapattığını yazmışlar.

Yani bilmiyorum neden böyle yaptılar, inanmıyor değilim ama yüzde yüzde böyle birşey olmuştur diyemiyorum.
 5+ pektemek vb bir transferle ozan tufanı görmek isterdim takımda. iki yönüde kuvvetli orta saha tanımına uyan, eğitilebilecek, şenol hoca ile iletişimi kuvvetli bir isim olarak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Töre avrupada kendini biraz daha göstersin siz görün fiyatları.

İddia ediyorum şu bizde yaptığı çıkışı fazla değil 2 sene daha sürdürsün ispanya-ingiltere şampiyonlarına yazılmaya başlanır :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

Ardanın 35 ettiği yerde töreyi 15e satmam.

Çevrimdışı Kemal

Bence töre 150 ye gidecek 30 fln deyip piyasasını dusurmeyin,  dünyadaki en iyi futbolcu sağ açık gokhan toredir

Bence Töre, 12-15 arasına madride gitmelidir. Onlara da %10-20 arası bir sonraki transfer payı maddesi koydurulabilirse, sonra 40 a bile satsalar üzülmeye gerek kalmaz. %15 ile anlaşsan 6 daha alacaksın demektir. 12ye satsan 18 almış oluyorsun, madridin kazancı 22

e olsun o kadar da  :ok:

Çevrimdışı Bertug

Konoplyanka gelecek diyenlere  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir de şöyle bir özellik var Töre'de - ki bence çok önemli bir özellik -

Genelde hem hızlı hem teknik oyuncular fiziksel açıdan zayıf olur. Ör: Afellay, Konoplyanka, Kerim vs.

Ama Töre aksine çok da güçlü. Ayakları onun kadar iyi olmasa da Hulk'a çok benzetiyorum gücünü, hızını, tekniğini. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

E teklif gelmiş bari

Sosa'yı
Töre'yi
Oğuzhan'
Tolgay'ı
Veli'yi
Olcay'ı

kim varsa satalım. yerlerine de artık şenol hoca falan oynar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Aynı görüşte değiliz. Bizim dengesiz bir takımımız yok ki zaten. Eleştirilse bile iyi bir takımımız olduğunu savunurum hep. O zaman 3 senedir yapılan her şey boşuna. Bu sene özel bir sene. Stadyum bitecek inşallah. Ve o staddada en azından 1 top class oyuncu olması lazım. Mitro değil. Eksiklerimiz var ama kimin yokki. Stoper tamam alınacak inşallah. Sağ bek alındı gibi. Forvet alınacak. Umarım sol açık alınır. Kaleci olmassa olmaz bence ama malesef şimdilik olmayacak gibi.

Abi dedigin gibi ayni görüste degiliz. bana göre cok dengesiz bir Kadro'ya sahibiz.

2 Stoper, 1 Ön Libero, 1 Sol Acik, 1 Forvet, ve 1 Kaleci eksik.

bunlari alirken dünya yildizi aramak zorunda degilsin ki. yeter ki eldekilerin 2 tik üstü olsun ve Takim genel anlamda güclensin.

Çevrimdışı Kemal

Bence Töre, 12-15 arasına madride gitmelidir. Onlara da %10-20 arası bir sonraki transfer payı maddesi koydurulabilirse, sonra 40 a bile satsalar üzülmeye gerek kalmaz. %15 ile anlaşsan 6 daha alacaksın demektir. 12ye satsan 18 almış oluyorsun, madridin kazancı 22

e olsun o kadar da  :ok:

Yav adamlar 20 m euroya s.ktirRR çekiyorlar ne 12 si ne 15 i  :)

Çevrimdışı talha

Konoplyanka gelecek diyenlere  :evillol:

Çok büyüttünüz adamı haddinden fazla. Romantikliğin getirdiği birşey sanırım. O adam bu menejerin kafasıyla. Gideceği takım Granada olacak.  :ok:

Yav adamlar 20 m euroya s.ktirRR çekiyorlar ne 12 si ne 15 i  :)

ciddiye almıyorum o fikirleri.

Türkiye den messi çıksa, messi olacağını bilseler 15 den fazla vermezler bir türk oyuncuya.

Çevrimdışı Efe

E teklif gelmiş bari

Sosa'yı
Töre'yi
Oğuzhan'
Tolgay'ı
Veli'yi
Olcay'ı

:lol: :lol:kaleciyi bulduk şenol amca :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Temmuz 2015, 00:15:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ardanın 35 ettiği yerde töreyi 15e satmam.

Bu kıyası çok yapıyorsunuz ama Arda oyun aklıyla Töre'nin çok önünde.

Gerçekten çok fazla.

Fiziğine değil teknik ve aklına ödüyorlar o parayı Arda'nın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Stoke Shaqiri yi almış.

konoplyanka defteri kapanmış yani onlar için.

Çevrimdışı talha

:lol: :lol:kaleciyi bulduk şenol amca :icool:

Kalede şenol hoca

Tunay'ı da kanata atarız. Orta'da Fikret Başkan ile ANÇ oynar.  :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Kemal

E teklif gelmiş bari

Sosa'yı
Töre'yi
Oğuzhan'
Tolgay'ı
Veli'yi
Olcay'ı

Sosaya 8
töreye  18
oguzhana 8
veliye     8
tolgaya  10
olcaya  6

M euro ve üstü tekliflere  evet hepsini satalim   58 m euro eder 20 de kazandın ersana da 5 koy    83 ,  85 m eder ,   Beşiktaşın borçlarının 4 te 1 ini kapatir