2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847081 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Bu arada ara ara hatırlatmakta fayda var.

Konoplyanka Beşiktaş'ta.

15-16 sezonu şampiyon Beşiktaş. :)
:upto:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Anıl

Aleksandar Dragovic zu West Ham. | 20 milyon euro.

Bilic'in bir eli yağda, bir eli balda.
15 günde ne kadar güzel kadro planlaması, ne kadar kadro planlayıcı bir erkek :D

Çevrimdışı atalay

15 günde ne kadar güzel kadro planlaması, ne kadar kadro planlayıcı bir erkek :D

:kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ya kardeşim 150 korner, 250 faul attık belki bu sezon. Kalası koysan ceza sahasına 4-5 bişeyler yazarlar.

Sosa topun başına geçince gram heyecan hissetmiyordum, varsa hisseden söylesin. Bu sadece sosa için değil, ozzy falan geçse zaten dönen top sıkıntı yapmasa bari diyordum.
katiliyorum.. Sosa nin vurdugu kadar serdar bile vurur. O derece yani..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kadir G.

madem hayal kuruyoruz forvete dzeko sol kanada konoplyanka

Hayal kurmadım. Dzeko imkansız konoplyanka dzsudszaktan daha iyi değil.

Çevrimdışı Alparslan

Van Persie bedavaya gercekten alinanabiliyorsa düsünmeye degerdir en azindan.

ancak benim Futbol anlayisima aykiri geliyor 32 yasinda doymus bir Oyuncu'ya bu kadar maas ödemek.

hele Takim da bu kadar acik varken.
RVP 32 yaşında olmasaydı bırak getirmeyi ayakkasını bile alamazdıkki zaten. Top Class oyuncular ancak 30 dan sonra bu ülkeye uğrarlar zaten. Bende RVP'ye 20 milyon bonservis ödensin demiyorumki. Bonservisi olmassa bence ucuzada gelecek. Sırf bu yüzden diğer eksikler giderilmeyecekse emin ol bu adam alınmassada giderilmez. Ama benim garibime giden şu. Biz kötü bir takım değiliz. Ama çoğuna göre 8 oyuncu değişmeli falan. İyi takım olmasaydık bu kadar oyuncumuza talip çıkmazdı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:50:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yeni yayın ihalesinden ne geliyorsa patlatıyor West Ham. Bilic iyi takım yapacak buradan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Savaş

Güzel para harcatiyor. Bir patlarsa daha da Bilic'in esamesi okunmaz. Gider kendi ulkesinde takım yönetir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:o_o:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alparslan

e bize de öyle adam lazım. Beşiktaşın mevki olarak 10 numarası 10 + gol 10+ asist yazmalı her sezon diyorum. sosa kompe oyuncuymuş bilmem neymiş ben bilmem. Bana sayı lazım rakam lazım.  :evillol:
@Armağan Bozkurt o zaman olcayı neden eleştiriyorsunuz. Adamın istatistikleri çok iyi.  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Yeni yayın ihalesinden ne geliyorsa patlatıyor West Ham. Bilic iyi takım yapacak buradan.

20 ye 30 a adam alır avrupaya umutlanır Beşiktaş gelir o umudu söker alır. :) Göreceksiniz bunlar karşımıza çıkacak ve biz eleyeceğiz hissediyorum.

Çevrimdışı Anıl

20 ye 30 a adam alır avrupaya umutlanır Beşiktaş gelir o umudu söker alır. :) Göreceksiniz bunlar karşımıza çıkacak ve biz eleyeceğiz hissediyorum.
İN ŞAL LAH

Çevrimiçi Mehmet57

Sevilla Adil Rami'yi 3,5 milyon bonservis karsiliginda aldi.

Çevrimdışı Kadir G.

Rvp için 32 yaş zannedilen kadar sorun değil. Bu adam kalıbıyla oynamıyor oyunu aklıyla tekniğiyle oynuyor bulduğunu yakından uzaktan sokuyor. Vücudu da çökmüş falan değil açın bakın bu seneki haline taş gibi adam.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic'in şu sahnesi hep aklımda nedense :evillol:

Hakemin kararına itiraz ederken kulübeye dönüp "çıkın" diye kolundan vazgeçmesiyle kulübede uyuyan futbolcuların birden ayağa kalkmaları.

:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı doganay

van persie nin bukdar cok muhabeti donuyorda, bu adamla herhangi bir gorusme olmus mu? yani yonetim almak istiyor mu varmi boyle bir caba?

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Armağan Bozkurt o zaman olcayı neden eleştiriyorsunuz. Adamın istatistikleri çok iyi.  :evillol:

yoo ben eleştirmiyorum. Bana orada winner karakter lazım diyorum.

Ben töreyi eleştiriyorum, töreyi eleştirirken olcayın istatistiklerini savunuyorum. Töre 20 milyon euroluk adamsa, töreyi her sene ikiye katlayan olcay neden itin bi tarafına sokuluyor diyorum.

Her anlamda dengesiziz.

Tamam olcay fena istatistik yapmıyor ama, olcay o istatistikleri yapıyorsa, ki biliyoruz ne kadar top eziyor pozisyon öldürüyor, hızlı atak bitiriyor, yerine gelecek adamın daha iyisini yapabilitesi olduğu için istiyoruz. O mevkinin o potansiyeli olduğu için yani.

Özetle Beşiktaşın solu ve sağı için kapasite olcay ile törenin yapabilecekleri ile sınırlı değildir, Olcayın yapıp yapabileceği kapasite bu, sınırları aşacak adam lazım arıyoruz.

Çevrimdışı Onur Can

Bence kadrolara Töre'yi yazmayin. Töre'nin yerine de Konoplyanka gelecek herhalde. Olcay - Sosa - Kono olur. Golcü de Mitroglou olursa ohh, mis gibi seviye atlar takim (bir seviye asagiya ama).

Çevrimdışı Anıl

van persie nin bukdar cok muhabeti donuyorda, bu adamla herhangi bir gorusme olmus mu? yani yonetim almak istiyor mu varmi boyle bir caba?
:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Var görüşülmüş.

Çevrimdışı brkntcnr

Öncelikle şöyle bir hesaplama yapıyorum arkadaşlar.

Demba dan 13 bonservis + 3  yıllık , Atınçtan da 5 m bonservis 500 bin de yıllık dersek, 3,5 da uefa nın verdiği hak var.  toplamda 25 MİLYON € harcayabiliriz şuan bonservisler için olan sınırlamaya göre. Tabi bütçe varmıydı daha öncesinde yokmuydu hesap etmiyorum. Yalnızca bu iki oyuncunun gelirleri. Biz bu 25 milyonla tüm kadroyu kuracağız maddi durumumuzdan dolayı sadece bonservis değil.

Rhodolfo 4,5 - 5 bonservis 1 m yıllık toplam 6 milyon desek

Toloi(kiralık) 1,5 kiralama bedeli 1 m yıllık toplam 2,5 milyon desek

Beck 1.7 bonservis yıllık 1.3 desek toplam 3 milyon

BU ÜÇ OYUNCU TOPLAM 11,5 milyon €. TABİ BU FİYATLAR TAHMİNİ. 1-2 M oynayabilir diye düşünüyorum.

Kalıyor yaklaşık 12-13 milyon euro. RVP ye yıllık 4-4,5 versen,hadi 5 verdin diyelim. Yanına bir sol kanat daha alamaz mıyız yani? Bence rahatlıkla bir Dzsudzsak  alabiliriz. Kalan parayı da stada ayırırız. Lütfen yorum yapın bir yanlışım varsa düzeltin.

Çevrimdışı Anıl

Töre bence de gidecek. 15 milyon euroya ----> Atletico Madrid

Çevrimdışı Tolga

Şu Kono A.Madrid'e imza atsada herkes rahatlasa :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Töre bence de gidecek. 15 milyon euroya ----> Atletico Madrid

Onlara fiyat 20.

Çevrimdışı GÖRKEM

RVP 32 yaşında olmasaydı bırak getirmeyi ayakkasını bile alamazdıkki zaten. Top Class oyuncular ancak 30 dan sonra bu ülkeye uğrarlar zaten. Bende RVP'ye 20 milyon bonservis ödensin demiyorumki. Bonservisi olmassa bence ucuzada gelecek. Sırf bu yüzden diğer eksikler giderilmeyecekse emin ol bu adam alınmassada giderilmez. Ama benim garibime giden şu. Biz kötü bir takım değiliz. Ama çoğuna göre 8 oyuncu değişmeli falan. İyi takım olmasaydık bu kadar oyuncumuza talip çıkmazdı.

Talip cikmasi bir sey kanitlamaz ki. kötü yönetilen sayisiz Kulüp var Dünya'da.

ezelden beri ayni sekilde Kadro planliyoruz. sonuc ortada.

halbi ki en önemlisi Takimda önce bir Denge kurmak. ekstra kaliteyi daha sonra da katarsin. adim adim ilerlersin. En iyi yönetilen Kulüpler zaten bunu yapiyor.

zaten eksikleri gideremiyorum, bari sunu alayim bunu yapayim dersen bu sabirsizliktan baska bir sey degildir.

cünkü ilk bakista belki göze cok gelmeyen ama iyi arastirdiginda farki ortaya cikan bir Miktar'i feda etmis oluyorsun resmen.

Ticarette her kurusu düsünmek lazim. bu demek olmuyor ki harcama yapma. yerinde yap demek oluyor sadece.