2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847068 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Günay
Beck   Douglas    Rho.   Tosic
                    Veli
Töre Tolgay  Sosa Dzsudzsak
                   Rvp

En uç ama imkansız olmayan kadro bu. Paranın bir kısmını stada yatırmak gibi bir fantaziye girerlerse avucumuzu yalarız o ayrı.

Çevrimdışı Alper Bay

Arkadaşlar kadromuz zaten genç, bizim artık sonuca gitmemiz icin tecrubeli oyunculara ihtiyacimiz var, şu durumda daha fazla 20 lik 21 lik oyuncularla sonuca zor gideriz.

LG-E986 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hamahakki

Ya bu erdal torunoğlulları hollanda da bilinen aktif bir beşiktaşlıymış, dernek başkanı falan. Kulağına üfleseler ya ziyech i.

Sabah çağrının dediği gibi 5 e falan alınabiliyorsa alınsın, sosa sola geçer, ziyech solda takılır, sosa satılır ziyech oynar yerine. Her türlü yatırımın dönüşü olacak bir futbolcu.

Gitmişken bu adam toivonen'i falan kapatıp gelmesin :)

Çevrimdışı Alper1903

Ziyech, Alexvari bir oyuncu gibi. Onun yerine Sosa'yı orjinal mevkisine yani kanatlara koysak Ziyech'i ortaya alsak daha mantıklı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
- Başkanım görüştüğünüzü duydum ama o adamın Türkiye'ye gelmesi çok çok zor değil mi?
- Ee zor..Napalım..Zor diye görüşmeyelim mi ?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Fener Abdoulaye Ba ile ilgileniyormuş onlarda çöplere döndü :D
her sene nani,belhanda diye kandırıyor aziz taraftarı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 01 Temmuz 2015, 23:32:02 atalay ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ziyech, Alexvari bir oyuncu gibi. Onun yerine Sosa'yı orjinal mevkisine yani kanatlara koysak Ziyech'i ortaya alsak daha mantıklı.

Sosa'nın yan mevkisi kanatlar :) Orjinali orta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
- Başkanım görüştüğünüzü duydum ama o adamın Türkiye'ye gelmesi çok çok zor değil mi?
- Ee zor..Napalım..Zor diye görüşmeyelim mi ?
Badem stil değiştirmiş :)

Çevrimdışı ALDENYX

Rhodolfo  OLMA oranı kaç bizde...tahminen..ne olur...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Alper1903

Sosa'nın yan mevkisi kanatlar :) Orjinali orta.

Fm'nin yan etkileri  :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

e bize de öyle adam lazım. Beşiktaşın mevki olarak 10 numarası 10 + gol 10+ asist yazmalı her sezon diyorum. sosa kompe oyuncuymuş bilmem neymiş ben bilmem. Bana sayı lazım rakam lazım.  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fm'nin yan etkileri  :D

Hayatımda oynamadım :D Zaten oyun stilini görünce anlıyosun orta oyuncusu olduğunu. Arada sağa sola gidişleri hep pas alışverişleriyle alakalı :ok:

Seneye o işi Tolgay yapacak, Sosa çok rahatlayacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Temmuz 2015, 23:33:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
e bize de öyle adam lazım. Beşiktaşın mevki olarak 10 numarası 10 + gol 10+ asist yazmalı her sezon diyorum. sosa kompe oyuncuymuş bilmem neymiş ben bilmem. Bana sayı lazım rakam lazım.  :evillol:

Bu sene yazma ihtimali yüksek bence gol olarak ulaşır asist olarak üstüne bile çıkabilir gibi geliyor eğer sakatlanmazsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Töreye gelecek 18-20 m euroluk tekliften bahsediyor herkes, ve 20m euroya satılmamalı diyenler var, sevgili Beşiktaşlı kardeşlerim çıldırmış olmalı.

Çevrimdışı Alper1903

Hayatımda oynamadım :D Zaten oyun stilini görünce anlıyosun orta oyuncusu olduğunu. Arada sağa sola gidişleri hep pas alışverişleriyle alakalı :ok:

Seneye o işi Tolgay yapacak, Sosa çok rahatlayacak.

Sağda çılgın atıyor adam oyunda  :D Yalnız Atletico'daki final maçında izlemiştim o kadar sırıtmadı kanatta.

Çevrimdışı GÖRKEM

Takimda bu kadar eksik varken öncelik bu eksikleri gidermekte olmali.

bunu yapmayana kadar bir Oyuncuya hakedecegine emin olmadigim bir kurusu bile vermem.

Çevrimdışı Jukebox

Günay
Beck   Douglas    Rho.   Tosic
                    Veli
Töre Tolgay  Sosa Dzsudzsak
                   Rvp

En uç ama imkansız olmayan kadro bu. Paranın bir kısmını stada yatırmak gibi bir fantaziye girerlerse avucumuzu yalarız o ayrı.
madem hayal kuruyoruz forvete dzeko sol kanada konoplyanka

Çevrimdışı Alparslan

Bu yanlış bir düşünce bence. Bunun için yapılmamalı transfer. Forvet almasalar da Cenk Tosun oynasa da seneye stad her türlü dolar. Biz bize en çok fayda sağlayacak olan oyuncuyu alalım. 1 oyuncu için gelecek taraftar da gelmesin :)
Bu düşünceye göre Real Madrid'in her sene yıldız almaması gerekiyor. Adamlar gerekmese bile o senenin yıldızını alıyorlar. Ne için forma satmak gelir elde etmek için. Biz Beşiktaşız gerekirse tabiki yıldız futbolcuda alacağız. 10 tane yıldız alalım demiyoruzki. Ama büyük takımım diyorsan zaman zaman yıldız oyuncularda alırsın. Daha çok taraftar daha çok kombine için. Dünya bu şekilde dönüyor. Herkes senin benim gibi gönülden bağlı olmayabiliyor. Endüstriyel futbolun gereklerinden birisi bu. Ama akıllı olup işine yarayan yıldızı alacaksın. Iskartaya çıkmış olanı değil.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya kardeşim 150 korner, 250 faul attık belki bu sezon. Kalası koysan ceza sahasına 4-5 bişeyler yazarlar.

Sosa topun başına geçince gram heyecan hissetmiyordum, varsa hisseden söylesin. Bu sadece sosa için değil, ozzy falan geçse zaten dönen top sıkıntı yapmasa bari diyordum.

Çevrimdışı Anıl

Ya kardeşim 150 korner, 250 faul attık belki bu sezon. Kalası koysan ceza sahasına 4-5 bişeyler yazarlar.

Sosa topun başına geçince gram heyecan hissetmiyordum, varsa hisseden söylesin. Bu sadece sosa için değil, ozzy falan geçse zaten dönen top sıkıntı yapmasa bari diyordum.
Sosa'dan daha iyi duran top kullanırım ben. Kullanamazsam eğer futbol falan izlemem bidaha :D

Çevrimdışı Anıl

Bu arada ara ara hatırlatmakta fayda var.

Konoplyanka Beşiktaş'ta.

15-16 sezonu şampiyon Beşiktaş. :)

Çevrimdışı Alparslan

rvp yi al seneyee 10 a okut beni dinlesin yönetim  :biggrinking:
@Efe herşeyi oyuncu satışına bağlamamak gerekir. Ne yani biz oyuncu alıp 1 sene sonra satacakmıyız hep. Bazı arkadaşlara göre kulubu isteseler onu bile vermeye razılar neredeyse. Biz porto değiliz. Şöyle düşünün RVP gelip seni şampiyon yaparsa oyuncu satışından gelecek paranın 2 katını şampiyonlar ligi geliri olarak zaten kasana sokacak. Başarı sadece oyuncu satışıyla gelmez. Sen şampiyon olursan gelirlerin zaten otomatikman 2'ye 3'e katlanacak.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu arada ara ara hatırlatmakta fayda var.

Konoplyanka Beşiktaş'ta.

15-16 sezonu şampiyon Beşiktaş. :)

Bu babası kaşar olan ne zaman gelecek yordu bizi valla ha  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Aleksandar Dragovic zu West Ham. | 20 milyon euro.

Bilic'in bir eli yağda, bir eli balda.